Olay geçtğimiz pazartesi günü gerçekleşti. İletişime geçtiğimiz sahış aracı şirketin üzerine alacagını oyuzden önce satısı alıp sonra 10 dk içinde paranın hesabıma gececegını soyledi. Araç babamın üzerine bu beni yancısıyla bankaya gönderdi bunlarda babamla notere geçti. Satışı verdik basladı aksilikler işte suydu buydu hep bir sorun salı oldu bir senet daha verdi oldu iki tane 40 bin liralık senet ama hala birsey yok.Durumu anladık ama geç oldu salı günü gittik emniyete adam bursanın bir numaralı dolandırcısı cıktı. Fotografına kadar gösterdiler hemen dediler savcılığa git belki satılamaz koydurursun. Gittik dilekçemizi verdik ifade senetleri gösterdik noter kagıdını yok savcı SATILAMAZ koyamam koyarsam ben suc işlerim ee diyorum adam böyle böyle olsun diyor her olay birbirinden bagımsızdır. Adam birde dalga geçer gibi atmden hesabıma 500 lira yatırmış neymiş oraya gidip gelmişiz masraf yapmışız. Abilerim Kardeşlerim yaptığımız bir hata sonucu bir haftadır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi adam beni yasal şekilde dolandırmış yani kısacası bu. Legel yolla birsey yapamıcagım kesinleşti. Yardımınıza ihtiyacım var.
Buarad adamın adı Kenan İlhan Bursa Görükle Gürkaynak inşaat olarak geçiyor İşyeri ama sahte baska kişinin adını kullanıyor.