User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
90 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç Satıp Parasını Alamama Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun.. İnsanlarin emeklerini bu şekilde çalanlarinda Allah bin bir türlü belasini versin.

Fakat sizde nasil düştünüz bu tarz bir tufaya parayi almadan satiş mi yapilir..

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf bu sitede kaç tane konu açıldı.Geçmiş olsun umarım bir şeyler olur ve zararınızı karşılarsınız
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun, paranin yarisindan vazgeçip alabilecek birilerini bulmak gerekir. Yasal yoldan bir sey yalilamaz çünkü noterde parami aldim deyip imzaliyorsunuz
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun yapılacak bişi kalmamış gibi her zaman kim olursa olsun ilk para sonra imza kaç kişinin başı yandı bu sebeplerden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane 40.000 senet oldu diyorsunuz. Senelerin vadesi nedir. Yeni senedi alirken eskisini geri verdiniz mi? Senetleri tahsile koyup araca hacme gidemiyormusunuz?. Senedi veren le satışı alan aynı kişiler mi? Senedi şahıs verdi de arabayı şirketi mi sattıniz ?
    Avukata danisirken senetleri illaki sormussunuzdur ama yinede yukarıdaki durumlara bi bakın .
    Geçmiş olsun. İnşallah çözülür .

serkan_2120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gider çökersiniz adama, zorla da olsa paranızı alırsınız, sonra gider şikayetçi olur, siz suçlu o mağdur olur.. Zor işler. Allah yardımcınız olsun. Bunları düşünen kılıfı da uydurmuştur ama hukuki olarak çözebilirseniz en güzeli olur.

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu satışlarda hep bi şaibe oluyor. Bi ara avcılar noterinde de sık oluyordu. araba mı satacaksın ? alacaksın 2-3 kişi yanına aracı alacak kişiyle görüşeceksin kardeşim diceksin gel sende şu parayı bi dövizde veya bankada saydıralım. sonuçta sahte parada iteleyebiliyor bu şeref yoksunu herifler. hem paranı saymış olacaksın hemde sahte olup olmadıgını anlamış olacaksın. satışı verirkende alıcaksın nakit paranı yoluna devam. arkadaşların satışlarında yanlarında oldum ve böylesi en güvenilir yol. para mal mülk kolay kazanılmıyor. çok geçmiş olsun inşallah çözersiniz

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun....Aracın markası modeli plakasını falan verin bence .Araç satılığa falan çıkarsa belki bizden biride almaya niyetlenir, bu seferde parayı verir arabayı alamaz.

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasal yoldan bişey olmuyosa gider o arabayı yakarım
    bana yâr olamayan onada olmasın

ModulaRKinG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok Geçmiş Olsun . Aynısı Bizimde Başımıza Geldi Bir Adamın Teki Sabah ın 9 unda Aradı İşte Karıma Alıcam Hediye Yaptırcam Süsleticem Felan Arabayı , Arabayı Gördü Fiyatta Anlaştık Yalnız Dedi Üzerime Şirket Var Sen Bana Vekalet Ver Yarın Karımın Üzerine Yaparız Karım İl Dışında Dedi Bizde Tamam Dedik Ama Parayı Hesapta Görmeden Vekalet Kağıdını Vermeyiz Dedik . Öğleden Sonrasına Tekrar Randevulaştık (İki Kişilerdi) Neyse Biz Gittik Notere Adam Kendisine Çalışan Bir Elemanın Bilgilerini Attı Bunun Adına Vekaletname Çıkartın Dedi Biz Kıllanmaya Başladık Ama Vekalet Kağıdı Bİzde Olduğu Sürece Yani Adama Vermediğimiz Sürece Hiç Bir Sıkıntı Çıkmayacağını Noterde Öğrendik Tamam Dedik Herşey Tamam Çıkardık Vekaleti Paranın Gelmesini Bekliyoruz O Arada Yanındaki Adamı Yolladı Vekalet Kağıdını Almaya Dedik Daha Para Yatmadı Adamda Arabanın Etrafında 1 Tur Attıktan Sonra Kayıplara Karıştı . Daha Sonra Arabayı Karısına Alacak Olan Adam 'la Telefon Görüşmeleri Yapıyoruz İşte Elemanlar Bankaya Gidiyo Yatıcak Şimdi Paran Felan . Biz Yaklaşık 2-3 Saat Bankada Oturduk Ne Para Var Ortada Ne Adam Telefonu Açıyo Sonra Dalavere Olduğunu Anladık Sinirli Şekilde Yırttık Vekaleti Eve Döndük (1 Nusibet 1000 Nasihatten İyidir )
    PSA Brother's

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun umarım sorunsuz sıkıntısız halledebilirsiniz. bu tür işlerde karşındaki dünyanın en dürüst adamı bile olsa güvenmemek lazım. ben mesela parayı almadan veya hesabımda görmeden kesinlikle satış vermem.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

mustafa_yaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun ins çözülür
    Bir arkadasimda ayni sekilde dolandirildi gecen sene avcilarda halen bise yok ortalikta ama o satilamaz koydurabilmisti.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen seneydi galiba yine buradan bir arkadasin e46 si o sekilde gitmisti. Forumda haftalarca konusmustuk hatta arac bulunmustuda ama hicbirsey yapilamamisti. Herkesin basireti baglanabiliyor. Cok gecmis olsun.

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun dilekleri için herkese tesekkur ederim

Senetlerin biri bu ayın 26 diğeri geçen ayın 20 zaten anlamadıığım için cok dikkat etmemiştim şimdi diceksiniz madem anlamıyorsun neden senetle iş yapıyorsun senet olayı sonradan cıktı. İlk basta para 10dk hesabında olur demişti daha sonra senet cıktı git dedi bankaya ytır ben oraya ödücem falan diye. Avukatla görüştüm sadece icra yoluna gidebiliyorum adam aracı vekalet ile karısı yada annesi vs. birinin üzerine almış kendi üzerine alsa yada senette karısının imzası olsa zaten anında satılmaz koyuyor avukat. NAsıl bir cahilliğmize geldi hergün benzeri haberler cıkarken hergün forumda aktif lup cogu konuyu okumama ragmen işte su 5 gundur hayat zehir oldu resmen

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alllah yardımcın olsun dostum. bazen insanın basireti bağlanabiliyor. umarım bi yolunu bulabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    11 tane araba sattım hepsi şahsıma aitti sıkılınca satıyordum ve hepsini satarken önce para sonra noter dedim hep paramı alırdım.belime haydarımı takar giderim sonra da satışımı veririm. büyük geçmiş olsun kolay değil ama kanmayın artık böyle şeylere kansanız bile neden bıraktınız adamı para geçene kadar rehin alacaktınız

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık para bi yana mal bi yana bile değil 90 bin tlde içine 5 tane 200 lük atsa sahte işin şekli yine değişir.instagram swarm kullanana kadar herkez telefon mobil bankacılık gibi yararlı uygulamaları kullansın para kolay kazanılmıyor