Arkadaşlar düzgün bir e46 m3 arıyorum sizce fiyatı ne olmalı?
M3 culer belki kizicak ama bana sorarsan en temizi 80k TL olmali, sadece bir kere kullandim ve inanilmaz begendim.
Bu arada Turkiyede yasamiyorum ama yorumumu Turkiyedeki fiyatlara gore yaptim![]()
Ustad yanlis anlama ben 50k TL ye 645 cabrio kullanan adamim, oyuzden ne desem yalan olur ben icimden gecen TR de vericegim parayi soyledim E46 M3 e, hakkinda hayirlisi neyse o olsun ama son 2 senede ilk defa 35 gun Turkiyede kaldim ve benzinli arabanin kesinlikle kullanilmayacagini hatta 2.0lt den fazlasinin haram oldugunu anladim![]()
80-90 uzun zamandır takip ettiğim kadarıyla.
gerçekden düzgünse 110-120'ye gideri var o paralara alırsan çok zararda etmeden değerini bilen birine aynı fiyatlardan satarsın
Düzgün araçlar 110-130 arası el değiştiriyor, fiyat yüksek mi yüksek ama bu tamamen sizin o aracı ne kadar almak isteğinizle orantılı. Bende E46 M3 kullanıyorum maalesef ki temiz düzgün araç sayısı gerçekten çok az ve bir çok kullanıcıda satmak istemiyor. Ama şöylede bir gerçek var iyi araba iyi para yani düzgün bir araç aldınız aynı şekilde düzgün kullanırsanız hiç zarar etmeden hatta üzerine koyarak bile satabilirsiniz..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Düzgün araç( özellikle böyle kıymetliler) düzgün ve yüksek fiyatlı. Değermi elbette değer bu araçların düzgünlerine. Ama anlam veremediğim, diyelimki siz 80k civarı arıyorsunuz bunlar 100k diyelim. hadi 80k buldunuz uygun olsun diye aldınız. e46 m3 eski ama eskide olsa hala kükreyen aslan. yakıt vergi yıllık rutin masraf ve hızlı makine motor şanzıman bi arıza verse kac 20k çıkar. bunları iyi düşünün. bu tarz arabaları kullanmak ciddi maddiyat ister herkese uygun olmaz.
iletişim: aramulusoy@gmail.com
şanzıman arızasını bilgidim için manuel alırım alırsam sonra smg yi manuele çevirmek fln girmem ama 80 e alsam arabayı 10 masraf yapar komple elden geçiririm tertemiz ömürlük biniceğim birşey olsun istiyorum komple boyatırım yada kaplatırım ama 80 e pert kayıtlısı var çok o yüzden 100 e cıkmam gerekicek sanırım
Maalesef 10k TLye komple elden geçmez E46 M3.
Araçların yürütme maliyetlerini az çok hesaplayabilmek şimdiki bedellerinden değil, sıfır fiyatlarından yola çıkın.
E46 M3 TEmmızı 100 125 lira arası..Bu paraya değecek bır araç...
Orta hallısı 65 78 arası değişmekte...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
özel merak yoksa 3.35 daha mantıklı gidiş olarak stockta cabrio m3 cabrio 3.35 i 3 boy geciyor denemiştik yazılımdan sonra işler dğişiyor tabi![]()
Connecting site...
88 e bitebilir bu araba
20 milyar harcarsin buna
E46 m3 kendisini hurdaya ayırır![]()
2 parçadan tek parça yapılan 70'e satıldı. 450bin hasar kayıtlı baştan aşağı toplanmış olan laguna seca renk 72'ye satıldı. Yine 2-3 parçadan toplanan bi tanesi 80'e gitti. Gerçekten temizi 110-130 arası eder.
10 liraya baştan sona elden geçmez kesinlikle. Çok aşırı temiz ve bakımlı olmadıktan sonra keyif vermez bence. Benim fikrim tabi alıp toplayıp masraf etmeyi seven adamın hoşuna gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)