User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Düzgün E46 M3 hk.

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 parçadan tek parça yapılan 70'e satıldı. 450bin hasar kayıtlı baştan aşağı toplanmış olan laguna seca renk 72'ye satıldı. Yine 2-3 parçadan toplanan bi tanesi 80'e gitti. Gerçekten temizi 110-130 arası eder.

10 liraya baştan sona elden geçmez kesinlikle. Çok aşırı temiz ve bakımlı olmadıktan sonra keyif vermez bence. Benim fikrim tabi alıp toplayıp masraf etmeyi seven adamın hoşuna gider.
    Saglam toplanmis olmasi onemli benim icin o mavi seca gibi olmasinda 270 bin hasar kaydi varmis massallah ama hani kaporta duzgun olmasin sase fln okey olsuj alir elden geciririm ama motoru temiz olmadikdan sonra gitmem. Ilanlarda bi tane kartalda beyaz manuel var guzel gorunuyor 95 e fln kapatirlisa gideri var

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle söyliyim tertemiz bi kasa, bitik motor en iyisi. Sandık motor 30 civarıydı yanılmıyorsam.

Benim bahsettiğim 450 bin kan parasından dolayıydı bildiğim kadarıyla. 2 kişi vefat etmişti kazada. Araba dışarda toplanmıştı zaten.

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzıman arızasını bilgidim için manuel alırım alırsam sonra smg yi manuele çevirmek fln girmem ama 80 e alsam arabayı 10 masraf yapar komple elden geçiririm tertemiz ömürlük biniceğim birşey olsun istiyorum komple boyatırım yada kaplatırım ama 80 e pert kayıtlısı var çok o yüzden 100 e cıkmam gerekicek sanırım
    Nerde nasıl 10k ile ömürlük oluyor e46 m3.? Lütfen bilinçli olun m3 şakaya gelmez manuel smg fark etmez bi şanzıman motor vs yerine göre 30-40k olursunuz. Sizin fikir ile m3 bence size zorlar dostane söylüyorum net.

alihan11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerde nasıl 10k ile ömürlük oluyor e46 m3.? Lütfen bilinçli olun m3 şakaya gelmez manuel smg fark etmez bi şanzıman motor vs yerine göre 30-40k olursunuz. Sizin fikir ile m3 bence size zorlar dostane söylüyorum net.
    Haklisiniz biraz zorlar o yuzden motoru fln temiz olmayani almak istemiyorum motor şanziman masrafini kaldiramam cok

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E46 M3 ün sadece smg pompası değişimi yaklaşık 10.000TL, yeniden motor yapılırsa 30-35k civarı. Arabayı ucuza alayım 10-15 harcarım derseniz çok yanılırsınız üzerine bi m3 parası daha harcamak durumunda kalabilirsiniz..
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzıman arızasını bilgidim için manuel alırım alırsam sonra smg yi manuele çevirmek fln girmem ama 80 e alsam arabayı 10 masraf yapar komple elden geçiririm tertemiz ömürlük biniceğim birşey olsun istiyorum komple boyatırım yada kaplatırım ama 80 e pert kayıtlısı var çok o yüzden 100 e cıkmam gerekicek sanırım
    10.000 ömürlük kullanmayı bırak, Zaten aldığın araba bismillah 10.000 tl masraf isticek. 80 e aliim 45-50 harciim sifir gibi yapim dersen hadi neyse çünkü, eğer baştan aşağı elden geçiyerim dersen motor dahil 45 binleri görürsün (adam akıllı yapılacak döşeme, boya, motordan bahsediyorum. Parça fiyatı olarak pahalı bir araç, sirf krank servis fiyati 10.000 tl civarında. Yağ pompası 2700... Motoru düzgün olsa bile aldığında olduda yatak sardı ki sever yatak sarmayı, 30.000 den aşağı çıkamazsın, yada başka yollarla motor getiriyorlar ama oda apayrı bi kumar. Fiyatı uygun olabilir ama zamanının pahalı araçlarından olduğu için yürütme ve onarım bedelleri yüksek
    LSX

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saglam toplanmis olmasi onemli benim icin o mavi seca gibi olmasinda 270 bin hasar kaydi varmis massallah ama hani kaporta duzgun olmasin sase fln okey olsuj alir elden geciririm ama motoru temiz olmadikdan sonra gitmem. Ilanlarda bi tane kartalda beyaz manuel var guzel gorunuyor 95 e fln kapatirlisa gideri var
    Bahsettiğiniz araç arkadaşımın aracı,uzak değilseniz gelip bakmanızı öneririm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)