Aracını yükleyenin 600-1000 cc racinglere bilendiği *****ya racing yüklü olursa
motor Türkiye'den, motoru ve sahibi tanımıyorum fakat tebrik ediyorum.
bu arada 0-300 12 sec...
Aracını yükleyenin 600-1000 cc racinglere bilendiği *****ya racing yüklü olursa
motor Türkiye'den, motoru ve sahibi tanımıyorum fakat tebrik ediyorum.
bu arada 0-300 12 sec...
iletişim: aramulusoy@gmail.com
İddialı bir içerik,geçmiş olsun.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu motorsiklet kadar salakça bir şey yok arkadaş ya bide bununla 300 kmh filan yapıyorsunuz vallahi tebrik etmek lazım 60 kmh ile düştüm motordan bi araba sıkıştırdı parçalanmayan yerim kalmadı dandik korumalar yüzünden yerde kaç metre sürüklendiğimi hatırlamıyorum bile
Kardeşim, motorda araç gibi bir yaşam stilini yansıtan taşıttır. Kimi güçlü araç sever kimi standart kimi racing motor sever kimi mobilet sever.
Motor kadar kıyafette önemlidir. illaki belli hızlardan sonra hiçbirşey fayda etmez fakat senin yaptığın kazayı ben benim ekipmanlarım ile yapsam inan hiçbirşey olmadı bana.
Forumda bu ara surekli motor konularına denk geliyorum. Motorlar hizli kimse bunu inkar etmiyo ki; fakat cok hizli arabalarda var.
En basitinden AMS nin GTR i 0-325: 7,48 sec
ya da aynı firmanın daha gucsuz bir versıyonu S1000RR a karsı
https://www.youtube.com/watch?v=TDj1lusy-4w
8 sene önce f/e/h Vtec'le bende kadranın belini kırdıydım Dynodasesi kısın kalitesizlik sebebiyle rahatsız edebilir
tek vites top speed
https://www.youtube.com/watch?v=SqABUSuAkkI
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Üstad şuan videodaki motorla neredeyse aynı makine kullanıyorum. Türkiye şartlarında bukadar hızlı 4 teker bildiğime göre şuan yok. videoda abartı varmı bilemem yinede net 360 garantisi var. yinede iddalı olmıyım 4 tekerde nekadar hızlı araçlar var tr'de bilmiyorum genele konuşuyorum.
Birde motor konusunda bilgimi bi çok kişi bilir. doluya boşa konuşmam. taktir izleyenlerin olsun yinede ben yorumlamıyım![]()
Bende motorlar konusunda cok bilgili olmadıgım icin o konuda bi yorumda bulunamıyorum ama suan icin TR de 2 kisi -1 egimde 100-200 2.9 giden Porsche Turbo var 1.6 bar da alınmıs bir sure bu, 200-300 u de duz 5 sec civari olması lazım. Bu verilerle kıyaslama yapabilirsiniz...
Salakça derken seni ya da bir başkasını kastetmedim motorsikletlerden bahsettim 120-150 kilogram arası bir alete 200 beygir pek akıl işi değil çünküAyrıca söylemek istediğim motorsiklet tabiki zevkli bir alet ama 300 kmh gibi bir hızı caddede nasıl yapabiliyorsunuz buna şaşırıyorum çok ciddi bir risk Allah kaza bela vermesin kırıcı konuştuysam kusuruma bakmayın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)