User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
173 sonuçtan 172 ile 173 arası

Konu: Yüklü 2 Litre ile Racing Darlayanlara Gelsin :)

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de ne hikmettir 2.0 lt veya bilmem kac motor setup aracımla böyle motor geçtim şöyle sapladım şöyle geçerim diye post açan sayısı ile tam tersi yani motorumla şöyle geçerim istesem böyle geçerim falan diye konu açanların oranı baya bir acayip.

Bir de bir ara şey örneği vardı benim değil ama bu videodaki motor tüm arabaları geçer.

Bir postta da gördüğüm gibi bitane k20 turbo gelir elbette çok rahatta yürür önünde.Öyle stage 2+ stage3 Cupraları falan düşünmeyelim bile.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

zx-10rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arabadan başka bişeye binmedim bindiğim hiçbir arabada standart değildi hemen hemen.istanbul park ta ferrariylede gazladım ama çok net söyliyim motorcuların bence kafadan bir tahtası eksik.

motor geçen araba wardır tabiki ne skyline lar supralar twin turbo lambolar bilmemne.TR de örneklerinide görüyoruz geçende war geçilende.

mental olarak yapılanı asla kıyaslamam, biri 911 turbo ile tapagaz gazlıyo yanında arkadaşı bilmem kaçtane airbagi bilmemnesi camlar kapalı ooooh, biri yazmış demin 300 den sonra bişi farketmiyo diye .ewet bencede farketmiyo birinde gömebilecek bişi bulurlar sanırım

TR de bence her motoru geçebilecek bir 4 teker bulunur yurtdışını bilmem ben ...

NOT: 911 le gazlama videosunda motorcu herif elinimi bıraktı benmi yanlış gördüm ??? Bunu aerodynamic katkı için yaptıysa ne içiyosa ondan istiyorum
    merhaba,

ilk cümlen hiç doğru olmamış!eğer çoğul kullanıp yazarsan ki yazmışsın ,motosiklet kullanan olarak üstüme alınırım! ve sahsi olarak şu soruyorum!neden tahtamız eksik sence?veya sende tahtalar neden tam yada fazla?böyle hakaret içerikli yazma lütfen!ben senin hakkında hiçbirşey bilmiyorum ki burdakileride çok tanımıyorum ama kimseye eksik tahtan var demem diyemem haddim olmaz...sende dikkat et böyle yazma.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)