Arkadaşlar nasipse 2 3 aya ilk arabamı alıcam aklımda Ek9 var ama ***** türkiyede Ek9 yok Ej kasa var PEKİ Ek9 yapabilmek için nelerin değişmesi gerekir?
Maaliyeti ne kadar olur?
Arkadaşlar nasipse 2 3 aya ilk arabamı alıcam aklımda Ek9 var ama ***** türkiyede Ek9 yok Ej kasa var PEKİ Ek9 yapabilmek için nelerin değişmesi gerekir?
Maaliyeti ne kadar olur?
merhaba ben forumu biyerden duydum üye oldum görüşlerinizi bekliyorum.. sıvapçı arkadaşlara başarılar
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
Nerelisin kimlerdesin hele bir tanıt kendini bizde oralıyız![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Kusra bakmayın arkadaşlar tanıtmadım kendimi adım Atakan mekan alanya![]()
Ön arka tampon eki direksiyon kadran önlogosuz olan panjur dan kaputta kırmızı küçük h logosu kanat marşiper konusunda orjinal marşpiyerinimi kullanıyolar yoksa sonradan mı inan kestiremiyorumön Farda ufak bir farklılık var ama elime alıp incelemedim o yüzden kestiremiyorum arka stop unda değişmesi lazım cantlarda değişicek spor koltuk gelmesi lazım birde
orta konsolda ek9 lar arasında değişiklik gösteriyo çok bazıları bize daha yakın bazıları ep kasa tarzında onlar da neye göre değişiklik gösteriyo pek bilgim yok
Ek9 civic yapman için yurtdışı bağlantın olması lazım eğer gerçek oem parçalarla ek9 yapmayı düşünüyosan eğer farlar arka stop tamponlar tampon ekleri panjur yürüyen jantlar koltuklar direksiyon gösterge paneli ön konsol halı paspaslar bagaj kapağı aynalar bu parçaları temin etmen demek sana maliyeti epey bir artırır gümrükte takılma olasılığıda çok yüksek böyle bir sevdadan vazgeçmen hayırlara vesile olur
Sadece ek9 konsola 2bin gider suan net. Ben yaptm pisman oldum haftalarm aylarm gitti sadece konsola. Disardan bakarken nolacak ki konsol yani diyosun ama harnessiydi beyniydi düğmesi kesmesi bicmesi cok dert. Ek9 konsol konusunu konularım dan bakabilirsin.
Ayrica ek9 yapacaksan taşıyıcı lar hep değişecek. ek9 lar 5 bijon. Koltuklar göstergeler hep değisecek.yani hic gerek yok dolar 3 lirayken hele hic yanaşma
SWAT
flans a pek güvenmiyorum![]()
Nasıl kaçırdım O_o
Benim için önemli olan dışı benzetmek içi yavaş yavaş yapılır merak ettiğim ne kadara maal olur tampon vs vti için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)