User Tag List

Sayfa 1/12 12311 ... SonSon
223 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dolandırıcı Şebekesi: Tuncay Dokumacı, Serkan Kaya, Oğuzkaan Başarslan Dikkat!!!

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dolandırıcı Şebekesi: Tuncay Dokumacı, Serkan Kaya, Oğuzkaan Başarslan Dikkat!!!

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,son bir kaç gündür her günüm adliye karakol asayiş arasında geçmekte ve başıma hiç yemiyeceğim en son ben inanırım dediğim prof. büyük bir tezgah geldi biraz uzun olcak ama sizlerle paylaşmak istiyorum ki ben ve benden önce ki 10 larca kişinin arasına sizlerde ne olur girmeyin arkadaşlar.

Olay 2014 volvo v40 cross country aracımı sahibinden'e koymam ile başladı 107 bin tl ye ilanı koydum 100 bin tl ye patronu için alacağını söyleyen bir adamla konuşarak anlaştık sabah beni ofislerine davet ettiler.gittiğimde pendik merkezde işlek bir caddede lüks bir ofis 2 bayan 6 erkek çalışan herkesin kıyafetler diksiyonlar düzgün sürekli telefonlar çalıyor şantiyeden belediyeden işler geliyor giren çıkanlar ve çok meşguller zengin bir inşaat firması görüntüsü verilmiş broşürlden vs herşey tamam,ama sonra anladımki av benmişim kendini fatih yazıcı diye tanıtan patron geldi araca baktı etti babasına alıcağını söyledi herkes önünde el pençe duruyor telefonlar aynı şekil hiç susmuyor gayet temiz suratlı kişilerde var aralarında,neyse notere gidelim ben kendi üzerime değil elemanımın üzerine alacağım dedi

tamam dedim muhasebeyi aradı ben hesap numaramı verdim bu hesaba 100 bin geçin hemen ben satış evraklarını fakslayacağım noter sonrası dedi gittik notere elemanı ile,telden sürekli kontrol ediyorum para gelmedi imza safhasına geldik hala para yok,aracı satmıyacğım dedim sözde patronlarına arayıp ya olur mu öyle şey ben hemen elemanımla sana 100 binlik teminat senedi gönderiyorum için rahat olsun biz ofiste yemeğimizi yerken hesaba geçer gönderdi muhasebe dedi ve o anda basiretim mi bağlandı ne oldu hayatta yapmam yanımdaki elemanı da alacak verecek tamamlandı dedi seneti de diğer eleman getirince imzayı attım,ofise gittik para yok saat üç buçuk oldu banakaya ayırttım dedi diğer elamanı ile banka kapanana kadar beni bekletti banka kapandı hala yok işi uyananıp karakola savcılığa gidip araca tedbir koayana kadar hemen göztepe de bir galeriye araç satılmış savcı kontrol ettğinde ne senetteki tc ne isim gerçek değil adama hala yemiş numarası yapıp rahat hareket ederken ofisi toplayıp kaçacakken kendi imkan ve polisle sokaklarda kovalayarak yakaldık,

İçeri aldığmızda Gerçek adının Tuncay Dokumacı olduğu öğrendik ve aynı suçtan beş ayrı araması çıktı hırsızlık ve tacizde dahil herşey var.Aracı üzerine alan Oğuz Kaan Başarslan,beni bankada oyalayan kişinin Serkan Kaya isimli şahıslar olduğunu ve sürekli istanbul içi bu işi yaptıklarını öğrendik bende önce en yakın tarhde hastanede doktor kıyafeti ve rolü ile başkasının aracını,okul kantinine gidip oturup öğretmen rolü ile başkasının aracını,lüks araçlar kiralayıp dükkan önüne çekip zengin galeri imajı ile onlarca insanın paralarını alıp canlarını yaktıklarını öğrendim benide Rizeli zengin mütahit rolü kandırdılar ve hepside para geliyo gönderdik senetle kandırma piskolojik olarak ikna kabiliyeti ile yapılmış olaylar,

Sonuç olarak şuan öğrendim ki savcı serbest bırakmış Tuncay Dokumacı isimli şahısı internet te ismi meşhur biriymiş bende google yazınca farkkettim diğer iki şebek üyesi de aranması çıktı aranıyor,biraz önce,bu şekilde araçtan tedbiri de kaldırırlar bi ay içinde ve galeri satar gider hiç bri inancım yok polisler ellerinde gelen herşeyi yaptı Allah Razı olsun benle beraber koşup üzüldüler ama ne fayda...

zengin insanlarda değiliz satıp ev alıcaktım anneme şehir dışın da elim kolum bağlandı bekliyorum gözünüzü seveyim abiler kardeşler dikkat edin bunlar şebeke halinde çalışıyorlar aşşağı da isim ve fotoğrafları deşifre ediyorum lütfen dikkat edin çok profosyonel ler kendim üni mezunu doğma büyüme istanbulluyum hertür olayı görmüş geçirmiş hukutan anlayan biri olduğumu sanıyordum. nasıl oldu nasıl yaptım hala kendimi affedemiyorum..

1-Tuncay dokumacı

2- Serkan Kaya

3- Oğuzkaan Başarslan

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun üzüldüm gercekten şimdi adamlar bulundu vs aracını geri alabildiniz mi ?
    S2000 turbo

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim.

Ellerini kollarını sallayıp çıkıyorlar işte yasalarımız süper.

Şu 2.el araç satışına bir çözüm gelmedi ve gelmeyecek.

Tez zamanla çözülür maduriyetin giderilir...
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ye kirkuk ye diyip, show yapip guven asiliyorlar. Gecmis olsun cok. Hesapta parayi gormeden cidden vermemek lazim.

Bu kadar arama yakalama var ama adamlar yine disarda.. Cezalarin artmasi lazim gercekten

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mermi sıkıp öldürsen yakana yapışırlar.. Ne diyecen ki amk..
    Tango-1 never dies.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesaba gönderme falanda hikaye.. kesinlikle parayı nakit almadan satış vermemek lazım.. satış vermeyede tek başına gitmemek lazım..
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmis olsun.
    Adamların sıfatlarında hayır yok zaten.
    Umarım bir sonuca ulasırsınız.
    Bu kacıncı vaka,padisahta olsa önce para sonra imza.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah'ımdan bulsunlar inşallah.. çok üzüldüm kardeşim,inşallah aracına kavuşabilirsin.. nasıl serbest kalıyo böle insanlar aklım almıyo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun..parayı almadan o imzayı KESİNLİKLE atmamak lazım ama insan notere kadar gidince de bir an önce satayım ve paramı alayım diye düşününce basireti bağlanabiliyor demek ki..

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çete var organizasyon var kanıt var ama serbest ???Sonra da hukuka güven diyorlar. Çok geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AMK çocukları , Gerçekten dikkat etmek lazım memlekette doğru düzgün adam çok az

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şerefsizin çoluğu çocuğuda var face profilnde gezindim de nasıl böyle rahat rahat takılıyor hayret .

Bu arada çok gecmiş olsun.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun ******çocuğundan bol başka şey yok memlekette

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük geçmiş olsun.
    adam nasıl serbest kalıyor okadar araması şeyi var ne olacak şimdi? yalanmı oldu araç

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun hocam, ben cok arac, gayrimenkul sattim parayi hesabimda gormeden hicbirinede imzami atmadim, cok samimi yakinen tanidigim biri olmadikcada kimse imza attiramaz bana, almazlarsa almasinlar, hatta alacagim araca bugune kadar kapora bile vermedim, bu islerde biraz prensib sahibi olmak lazim bu kadar haber oluyor nasil guvenebiliyosunuz bilmiyorum

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah razı olsun arkadaşlar,hepiniz sağolun,araç galeride üzerinde 2 tedbir var satış ve kullanım yasak adamlarda bizde 85 bin verip aldık diyorlar ancak plakayı değiştirmiş ve aracı hiç e devletten kontrol etmemişler satışın aynı gün yapılıp yapılmadığını,soru işaretleri var mahkeme süreci başlayacak ne olur ne kadar sürer hiç birşey düşünemiyorum,Kendime de yediremiyorum,uykularımdan ettiler beni şerefsizler bulup çekip vursam 15 seneden başlıyor kısacası aklımı aldılar benim.

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun.
    Al sana hukuk al sana adalet.
    Bir kaşık suda boğasım var böyle şerefsizleri

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yöntem farklı,sonuç aynı:Parayı almadan satış vermek yok. Allah yardımcınız olsun.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Acilen düzeltilmeli bu sistem. Çok kişiyi mağdur ediyorlar. İnşallah geri alabilirsin arabayı. Üzüldüm gerçekten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)