Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,son bir kaç gündür her günüm adliye karakol asayiş arasında geçmekte ve başıma hiç yemiyeceğim en son ben inanırım dediğim prof. büyük bir tezgah geldi biraz uzun olcak ama sizlerle paylaşmak istiyorum ki ben ve benden önce ki 10 larca kişinin arasına sizlerde ne olur girmeyin arkadaşlar.
Olay 2014 volvo v40 cross country aracımı sahibinden'e koymam ile başladı 107 bin tl ye ilanı koydum 100 bin tl ye patronu için alacağını söyleyen bir adamla konuşarak anlaştık sabah beni ofislerine davet ettiler.gittiğimde pendik merkezde işlek bir caddede lüks bir ofis 2 bayan 6 erkek çalışan herkesin kıyafetler diksiyonlar düzgün sürekli telefonlar çalıyor şantiyeden belediyeden işler geliyor giren çıkanlar ve çok meşguller zengin bir inşaat firması görüntüsü verilmiş broşürlden vs herşey tamam,ama sonra anladımki av benmişim kendini fatih yazıcı diye tanıtan patron geldi araca baktı etti babasına alıcağını söyledi herkes önünde el pençe duruyor telefonlar aynı şekil hiç susmuyor gayet temiz suratlı kişilerde var aralarında,neyse notere gidelim ben kendi üzerime değil elemanımın üzerine alacağım dedi
tamam dedim muhasebeyi aradı ben hesap numaramı verdim bu hesaba 100 bin geçin hemen ben satış evraklarını fakslayacağım noter sonrası dedi gittik notere elemanı ile,telden sürekli kontrol ediyorum para gelmedi imza safhasına geldik hala para yok,aracı satmıyacğım dedim sözde patronlarına arayıp ya olur mu öyle şey ben hemen elemanımla sana 100 binlik teminat senedi gönderiyorum için rahat olsun biz ofiste yemeğimizi yerken hesaba geçer gönderdi muhasebe dedi ve o anda basiretim mi bağlandı ne oldu hayatta yapmam yanımdaki elemanı da alacak verecek tamamlandı dedi seneti de diğer eleman getirince imzayı attım,ofise gittik para yok saat üç buçuk oldu banakaya ayırttım dedi diğer elamanı ile banka kapanana kadar beni bekletti banka kapandı hala yok işi uyananıp karakola savcılığa gidip araca tedbir koayana kadar hemen göztepe de bir galeriye araç satılmış savcı kontrol ettğinde ne senetteki tc ne isim gerçek değil adama hala yemiş numarası yapıp rahat hareket ederken ofisi toplayıp kaçacakken kendi imkan ve polisle sokaklarda kovalayarak yakaldık,
İçeri aldığmızda Gerçek adının Tuncay Dokumacı olduğu öğrendik ve aynı suçtan beş ayrı araması çıktı hırsızlık ve tacizde dahil herşey var.Aracı üzerine alan Oğuz Kaan Başarslan,beni bankada oyalayan kişinin Serkan Kaya isimli şahıslar olduğunu ve sürekli istanbul içi bu işi yaptıklarını öğrendik bende önce en yakın tarhde hastanede doktor kıyafeti ve rolü ile başkasının aracını,okul kantinine gidip oturup öğretmen rolü ile başkasının aracını,lüks araçlar kiralayıp dükkan önüne çekip zengin galeri imajı ile onlarca insanın paralarını alıp canlarını yaktıklarını öğrendim benide Rizeli zengin mütahit rolü kandırdılar ve hepside para geliyo gönderdik senetle kandırma piskolojik olarak ikna kabiliyeti ile yapılmış olaylar,
Sonuç olarak şuan öğrendim ki savcı serbest bırakmış Tuncay Dokumacı isimli şahısı internet te ismi meşhur biriymiş bende google yazınca farkkettim diğer iki şebek üyesi de aranması çıktı aranıyor,biraz önce,bu şekilde araçtan tedbiri de kaldırırlar bi ay içinde ve galeri satar gider hiç bri inancım yok polisler ellerinde gelen herşeyi yaptı Allah Razı olsun benle beraber koşup üzüldüler ama ne fayda...
zengin insanlarda değiliz satıp ev alıcaktım anneme şehir dışın da elim kolum bağlandı bekliyorum gözünüzü seveyim abiler kardeşler dikkat edin bunlar şebeke halinde çalışıyorlar aşşağı da isim ve fotoğrafları deşifre ediyorum lütfen dikkat edin çok profosyonel ler kendim üni mezunu doğma büyüme istanbulluyum hertür olayı görmüş geçirmiş hukutan anlayan biri olduğumu sanıyordum. nasıl oldu nasıl yaptım hala kendimi affedemiyorum..
1-Tuncay dokumacı
2- Serkan Kaya
![]()
3- Oğuzkaan Başarslan
![]()