çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun nasıl bir ülkede yaşıyoruz artık'ya adamlar dolandırıcılık yapıyor yakanıyor sonra serbest kalıyor. bu adamı öldürsen insan yerine koyarlar birde sen ceza yersin.
çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun nasıl bir ülkede yaşıyoruz artık'ya adamlar dolandırıcılık yapıyor yakanıyor sonra serbest kalıyor. bu adamı öldürsen insan yerine koyarlar birde sen ceza yersin.
Vay be, büyük geçmiş olsun, ikinci elde yasa falan hikaye, noter parami saydim aldim yazdirip imzalatiyor, nasil hesap verecekler kul hakki yiyenler
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Çok geçmiş olsun kardeşim..
AMK ülkesinde nasıl bir hukuk sistemi var anlamak gerçekten mümkün değil.. Adam dolandırmış belli aşikar daha öncedende sabıkası var sen Mağdur olanın mağduriyetini karşılamadan nasıl serbest bırakabilirsin?
Aynı adamı sen yolda yakalayıp eşşek sudan gelinceye kadar dövsen tututklarlar ama böyle yavşak bir hukuk sistemimiz var..
Oğuzkaanben bunu .....yi tanıyorum tam bir at hırsızıdır.
demekki duyduklarım doğruymuş bizim bir arkadaşta az kalsız zokayı yutuyordu.
2 sene önce adamlar meslek yapmış şerefsizler...
çok geçmiş olsun olucağı varmış demek ki sonuç olarak ne olucak dava açıldımı?
Hocam çok geçmiş olsun. İnan okurken çok kötü oldum. Allah yardımcın olsun.
Bunun gibi mahlukatlara canlı canlı işkence edeceksin.
Hangi eliyle o Anahtarı aldıysa kökünden koparacaksın.
İnan kafasına sıksan yine rahatlamam.
Umarım tez zamanda her şey istediğin gibi olur.
Bizim devlet serbest piyasaya müdehale edemiyor. Korucu önlemler alamıyor.
Açıklamalı olarak para hesaba yatana kadar araçta rehin Olmalı.
Hocam şöylede bir şey Söyleyeyim Şeytana uyupta başını derde sokma.
Allah sabredenlerle beraberdir. Elbet bir şekilde belasını bulur.
Çok üzüldüm kendi başıma gelmiş gibi.
Ve bu adamlar nasıl salınıyor hala aklım almıyor. E salınırsa adamlar meslek edinir tabii bu işşi 20 milyon insan yaşıyor istanbulda her gün birini 100.000 tl tokatlasalar paraya bak ya.
Reisimize küfretsek anında 2 sene kitliyorlar, ama 100.000 tl geleni geçeni tokatla dışardasın. Sonra neden vergi kaçırıyorsun.
Çok geçmiş olsun , haber kanallarına röportaj falan verilse biraz daha hızlı bir çözüm olmaz mı ?![]()
R.E.S
Başlığı değiştirdim google de direk çıksın ilk sıraya otursun diye. Şerefsiz herkese rezil olsun biride adlarını soyadlarını yazarsa görsün durumu.
Bu seferde arabanın anasını belleyip gidip bu adam bozuk araba sattı bana der dava acarlar yada orasını burasını değiştirirler bu arabanın busu şusu bozukmuş derler önce insanların kafasını değiştirmek lazım.
Konu sahibinede cok üzüldüm geçmiş olsun Allah büyüktür inşallah arabanızı geri alırsınız.
Aynı olayın sadece bir bölümü değişik senaryosunu birkaç sene önce duymuştum, onda da yine herşey aynı sadece hesaba parayı 2 sıfır eksik atıyorlar mesela 100.000 yerine 1000 tl yolluyorlar, ya bi yanlışlık olmuş hemen kalanını sekreterime söylüyorum yollasın ah benim kafasız sekreterim iştende çıkaramıyorum durumu kötü diye yana yakıla bi konuşma yapıp o sırada imzayı attırıyorlar diye duydum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam burdan bi e46 satan arkadaşın başına gelmişti bu olay.
Ne desem Nasıl küfretsem bilemedim.
Parayı peşin almadan imza atmam noterde. Banka havalesi yaparlarsa da noterde kendi adıma olan başka bir hesaba havale yapıyorum hemen , sıkıntı stres olmuyor.
Çok geçmiş olsun hocam lanet olsun ki iti, uğursuzu dakikasında salarlar çünkü tutmak başlarında uğraşmak işlerine gelmiyor nerde kader mahkumu gariban ufacık bir işe karışır onun gırtlağına çökerler...
Başlığın bu şekilde değişmesi iyi olmuş. Hoş takma adlar kullanıyorlar anlatılan kadarıyla ama...
Büyük geçmiş olsun. Çok üzücü bir durum... Allah yardımcınız olsun.
Bu ve benzer konulardan çıkarılacaklar doğrultusunda; artık durum ne olursa olsun parayı nakit olarak görmeden aracın satışını vermemek lazım. Esnemeden, opsiyon sağlamadan.
Tekrar büyük geçmiş olsun...
K.
Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm kendim yaşamış gibi, inşallah dava sonucunda bir netice bir sonuç elde edersiniz.
Bu işin net çözümü noterlerde mor ışık ve paranın notere verilip sonrada satıcıya verilmesiyle çözülür bence bu tarz olaylar yada notere ait bir havuz hesapla
çok geçmiş olsun.benimde başıma geldi böyle bir olay ama ben satışı vermeden çıktım gittim noterden. ertesi gün işyerlerinin önünden geçtim ve herşey taşınmış hiç kimse yok. Allah korusun böyle insanlardan. yakında birileri sıkarlar bu şerefsizlere.
34SHT16-Fiesta S ------- 34UC4234-EVO IX
34ALG11-Type_R ------- 34HU5362-GOLF VII
34EB9126-S2000(06)
34DP3666-S2000(08)
34DN1806-MCS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)