Kavga ederek cozebilceginiz olayları konusarak harcamayın.
Açık soyleyeyim ben Servis'e açikca bir suc bulmuyorum.
Servisin yaptigina sadece etik degil diyebilirim. Ben de sanayi de esnaf olsam, her parasi olana hizmet verme zorunlulugu hissetmem. Benim de guvendigim bir arkadasim gelse, bana onun hakkinda olumsuz seyler soylese, ben de yapmayabilirim. Iddialar hakli veya haksiz, ben yargic degilim ki buna karar vereyim.
Ve bence karsi taraf buna alinganlik gostermemeli, adam para kazanmak istemiyorsa, zorla niye kazansin diye ugrasayim ki? Piyasa da bu isi yapacak onlarca dukkan var.
Burada bir suclu varsa oyunu bozan ***** sahistir.
MMK ile aralarındaki husumet bir yana arabayı yapacağım diye garaja çektikten sonra,
yani bir nevi söz verildikten sonra al bunu burdan demek bana göre yanlış bir davranış.
Bunu her yerde de bangır bangır söylerdim Eray abi'nin yerinde olsam.
Meyve veren ağacı taşlarlar abi çekemeyene bi anten alıp güzelce monte et bence. Allah kimin ne olduğunu biliyor bizde biliyoruz canını sıkma.
DR. OWL
Bahsedilen servis, bahsedilen şahsın iş yaptırdığı bir servis. Dolayısıyla maddi olarak orada sözü geçiyor elbet.
Sen takılma derim Abi, hukuki yollar en iyisi olacaktır herkes için..
Bir atasözü vardır, "İte dalaşacağıma çalıyı dolaşırım." diye. Sözüm meclisten dışarı, pek severim bu atasözünü...
Olm durun diğer konuda erayla şöyle iş yaptık bizi dolandırmadı yazdınız sayfalarca yine erayı övme topiğine dönüştürmeyinde az konu yerinde alakasıyla kalsın.
Biliyoruz Eray kimseyi dolandırmadı. Gelipte Erayla ticaretim oldu dolandırıcı değil yazmayın artık bir önceki konuda 50 sayfa bu söyledikleriniz yazıyor.
Konuyu değiştirmezseniz erayın açtığı gibi ilerlerse sevinirim yada post kasıyorsunuz diye alayınızı banlarım.
Eray haklı yada değil sorgulamam, haddime de değildir.
Ama bildiğim birşey varki, arabayı dükkanına alıp, oturup çay kahve içip birisi hakkında kötü şeyler söyledi diye dükkandan adamın arabasını da atamazsın, mağdur da edemezsin.
Hee şu var, güvenmezsin oarayı önce istersin veya iş bittikyen sonra para ödenmez ise teslim etmezsin. Arabayı yapmamak nedir la![]()
Yanlış ithamlar ile kimseyi zan altında bırakmamak gerek. Böyle bir durumda da herkes işine bakacaktır.
Örnek vermek istiyorum ;
Ben X garaja işlerimi yaptırıyorum. Diyelim kanlı bıcaklı düşmanım geldi, iş yaptırmak istedi. Benim x garajımıda bilen biliyor, burda söyleyim konu çya dahil gözükmesinler. Hatrımda geçer, sözümde geçer, nazım da geçer..
O düşmanım geldi iş yaptırmak istedi diye ben engel olamam. Olmam ! İsterse babanın oğlu olsun yine de yapamazsın. Esnaf adamın ; bi yürü git, benim müşterimle arama girme dersin...
Anlayan anlamıştır![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Araba Ergökden kovulmadı.Paraları yok diye şanzuman alınamıyor diye çekiciyle çıkarıldı.Diff e bir kaç işlem yapılmış.Ewg sökükmüş başka biryerde yapılcak demişler gelmiş yapılamıyor diye.Hala bu yapılan işlerin parası oraya ödenmeden arabanın Ergökten çıkmış olmasına ragmen bunların konusulması komik olmuş biraz.Fevziylede Ergök lede Erayla da konuştum. Erayı abinin bu işte Ergökü karıştırması bana göre yanlış kendisinede söyledim.Bu Mustafa ile aralarındaki mevzu.Ergök 2 ortak Fevzi ortaklardan biri olan Gökhan abiye söylemiş durumu( aralarındaki muhabbettin mahkemelık oldugunu bilmeden) Gökhan abide yaparım demiş.Sonrasında diğer ortak olayın ciddiyetini anlayınca daha Erayın işini getirme bunu yaparız ama bundan sonra yapmayız demiş.Bu Ergökün kendi tercihidir.
Saygı duymak lazım.Beni tanıyanlar bilir nasıl biri olduğumu.Arabam,yaptıklarım herşey ortada hali hazırda bu garajla çalışıyorum.
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Onur yine söylüyorum biz onu demedk biz bunu dedik çok olcak dahailk söyledikleri cümle biz bu Arabayı ellemeyiz alın yarın arabayıydı sonra iş döndü benim geri dönüşümden sonra nitekim o cümleden sınra nolursa olsun benim için bitmiştir
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Ve sana telefondada söyledim insanlarda yanlış algı yaratma şanzımanı getirdiğim gibi toplayıp üstne atılmasını söyledim ilgilenmediler araba köşede yatıyodu onurcum
Dr. Ecu
Ya uzun lafın kısası bu servis bu şahsın lafıyla bana sen tekin biri değilsin araştırdık böyle böyleymişsin diye söyledimi söyledi bitti isterse arabaya hediye supra motoru koysun benim için bitmiştir
Dr. Ecu
Arabayi ordan almadan polis yada zabitayla flan gitseydin sikayetci olsaydin dahami iyi olurdu sanki haci
Okadarda değil canım arabayı vermemeleri lazım öyle bişey içinortada öyle bi durum yok burdaki garajı ilgilendiren tek problem benim grurumu ve kariyerimi lekelicek haraketi
Dr. Ecu
gündüz yazdım gitmedimi silindimi emin değilim oyüzden tekrar yazayım. dolandırıcı sahtekar yazılarından dolayı ben mahkemede yargılanmak zorunda kaldım haberin olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)