Herkese hayırlı günler 2000 model civic 1.4 is için en verimli filtre hangisidir. Tadilat yapmadan montaj olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Herkese hayırlı günler 2000 model civic 1.4 is için en verimli filtre hangisidir. Tadilat yapmadan montaj olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Ses ve görüntü açısından custom filtren dışında en iyi Bigtube. Ama verimli olduğunu düşünmüyorum, güzel bir yalıtım oda şeklinde yapılmış açık hava filtresi çok daha verimli olacaktır.
He bu arada, sırf ses istiyorsanız pimaş boru alın onunla takın, deli ses çıkarıyor. (Ciddiyim, makara değil, bildiğiniz nalburda satılan pimaş boru.)
ben 1.4is imde simota bigtube ve 110 luk filtre kullanmıştır. Ses inanılmazdı, hala özlerim.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Simota big tube gereksiz pahalı
1,4 araç için en iyisi temiz orjinal kendi filtresi
ses isterseniz ne isterseniz onu takın
big tube Filtrenin durduğu yer motor içi motordan sıcak hava alıyor.
Oem hava filtresi emmenin üstünde filtre kağıdı olur hortumla farın arasına giden kısım davlumbazın içinden soğuk hava alır.
bu yüzden oem olanı daha verimli çalışır big tubenin sıcak hava vereceğini düşünüyorum.
Aem V2 tarzı bir filtre olur yada big tubenin filtre kısmı ile motor arasına bi ısı kalkanı olur o zaman taksın arkadaş.
ama ille ses istiyorsa hiç uğrağmasın big tubeyle pimaş taksın olur![]()
Konu iyi olmuş, bende 97 Corsa GSİ' a takmak istiyorum. En uyumlu hava filtresi hangisidir? K&N buldum az kullanılmış onu alıp takayım mı? Sesi nasıl olur?
orj sımota bigtube der başkada birsey demem kesinlikle tavsiye ederim
uzun yıllar 1.4 is kullanmış biri olarak performans açısından orjinali dışında performanslısını görmedim ses açısından simota bigtube kesinlikle.
Tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum.simota big tubeye baktım fakat ekstradan bi dirsek gerekiyor sanırım.ücreti bu arada beklediğimden uygun geldi 150-180 tl arası değişiyor.ilk aracım oldugu için biraz kafamda sorular vardı sizler sayesinde cevap buldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)