User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Honda Civic 1.4is Hava Filtresi Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede orginal filtre performans olarak daha verimli.En azından aracımda tecrübe ettiğim bu.Filtre sesi iyidir hoştur ama namussuz depo ibresini hunharca indiriyor aşağı
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

BurakSah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede orginal filtre performans olarak daha verimli.En azından aracımda tecrübe ettiğim bu.Filtre sesi iyidir hoştur ama namussuz depo ibresini hunharca indiriyor aşağı
    Performans düşecekse ben hiç girmem bu işe�� Artık muayene sonrası headers düz borudan filan başlarım orjinal kalsın. Kutu içi filtre gördüm k&n onun hakkında bilginiz var mı

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakSah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Performans düşecekse ben hiç girmem bu işe�� Artık muayene sonrası headers düz borudan filan başlarım orjinal kalsın. Kutu içi filtre gördüm k&n onun hakkında bilginiz var mı
    ses için istiosan pimaştan yap kendin çok güzel ses verir hevesini alır orjinale dönersin , orjinal filtrenin yerine spor die kutu içi filtre satıyorlar onlar feyk ses falan verdiği yok.

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 iesimde simota bigtube kullanıyorum,ses olaraç çok memnunum fakat son zamanlarda performans bakımından okadar birşey kattığını zannetmiyorum fazla,baustan 70mm pimaş ve birde 45derece dönüş aldım custom birşey yapıcam yalıtımlı
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4is arabamda kullandım gerçekten gaza geliyorsun, tunel olsun kopru altı olsun sıkıyosun ses tahrik ediyor buda benzin ibresine dokunuyor tabi. Gerek varmı ? Tartışılır, aklında kalacağına tak hevesini al. Ben orjinale döndüm mutluyum

Raindrops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses içinde pimaştan yap geç, çıkan sesten 1 boyluk performans kaybını hissedeceğini düşünmüyorum

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bende bugün 1.4is otomatik sedan civic aldım.üstünde orjinal filtresi ve full orjinal katalizör orta susturucusu felan duruyor araç 238binde ve aşırı hantal yada bana öyle geliyor e36 318isten sonra.bugün götürdüm bakıma soktum yağ filtre antfriz bujiler ve subap ayarlarını yaptırdım bi nebze canlandı araba fakat yinede yetersiz geliyor diyorumki headers alıyım katalizörü ve orta susturucuyu iptal ettiriyim ve filtre yapayım ?

sizce araçta biraz da olsa canlanma olurmu amacım ses vs değil sadece az buçuk canlansın.hangi tip filtreyi kullanmalıyım performansa yönelik egzozda dediğim gibi yapsam bi faydası olurmu 4-1 yada 4-2-1 headers+katalizörü ve orta susturucuyu sökerek.araç lpgli.
    Hakkı Can Eryüzlü...

BurakSah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende bugün 1.4is otomatik sedan civic aldım.üstünde orjinal filtresi ve full orjinal katalizör orta susturucusu felan duruyor araç 238binde ve aşırı hantal yada bana öyle geliyor e36 318isten sonra.bugün götürdüm bakıma soktum yağ filtre antfriz bujiler ve subap ayarlarını yaptırdım bi nebze canlandı araba fakat yinede yetersiz geliyor diyorumki headers alıyım katalizörü ve orta susturucuyu iptal ettiriyim ve filtre yapayım ?

sizce araçta biraz da olsa canlanma olurmu amacım ses vs değil sadece az buçuk canlansın.hangi tip filtreyi kullanmalıyım performansa yönelik egzozda dediğim gibi yapsam bi faydası olurmu 4-1 yada 4-2-1 headers+katalizörü ve orta susturucuyu sökerek.araç lpgli.
    Cevremden aldıgım duyumlara bakılırsa orjınal en ideali bence headers kat iptali yaptırın bende yaptıracam fakat muayene geldi çattı.lpg olması dezavantaj olabilir belki 1.4 is lerin yakıtı çok makul tabiki gazlamadıkça 100 tl lik benzini gazlayarak 3 haftadır bitiremedim daha sadece cuma ve hafta sonu kullanıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler