User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
85 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: DEV20 Mini vs. M6 + Brakeboost test videosu

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

DEV20 Mini vs. M6 + Brakeboost test videosu

Selamlar,

Dün çıkan polemikler ve adıma şarkılar türküler, rapler yapılmasından sonra, gaza geldim ve co-pilotum Ufuk ''FUKU'' İmal ise teste çıktık.
    Yakıt takviyesi vs ile basıncı 1.35-1.40 bar'a getirdik. (Takriben 340 hp civarı) Hala eksiklerimiz var. Lastiklerim 1 bar bastığımda bile 500 hp hissiyatı veriyor. EGT Sensörü bozuk falan ama bahane değil bunlar
    Teste çıktık. Brakeboost mantığı, uygulamalı anlatım falan filan yola koyulduk.

Bu arada arabam yapıldığından beri sadece Aren 1.5 bar'da arabayı kullandı. Ben 1 barın üzerine ilk defa çıktım. Benim içinde ilk oldu bu yüzden 1.5'lara getirmedik. Daha kısık kullanıldı. 1.5'larda problem yok ama üzerini daha göremedik. (Gaz kelebeğiyle ilgili elektronik bir durum var. Araba kelebeği kapıyor 1.5 üzerinde. Bunu da çözücem ama kafaya taktım )

Test aşamasında 2 kişi denemeler gerçekleştirdik.
    Videosu aşağıda. (Brakeboost denemesi)

https://www.youtube.com/watch?v=9B_f4w6dYYE

Gece sonunda da gaza geldik. Aren Bro'm Corvette ve M6'yı getirdi.
    İkiside stok, sadece Cat-Back egsoz mevcut. Denemeleri kısaca özetleyeyim. Aren'le basmama gerek kalmadı.
    Corvette çok fazla hızlı (Stok olup nasıl bu kadar hızlı olur anlamıyorum) Benim pilotajım yetmemişte olabilir ama iki araba şöförleri değişse belki 2 boy farkı kaparız ama Corvette yine geçer.

M6 iki kişiydi. Brakeboost vs yapmaya çalışırken biraz altta kaldım. Ama beni gidişi fazlasıyla tatmin etti.
    70 civarı bastık.

https://youtu.be/-VepIurQA-k

Geceden çıkarttığımız dersler,
    1) Ben hala rolling yapmayı bilmiyorum
    2) VP Racing'in yakıtı kesinlikle kullanılmalı, Tiner falan kimyasal değerleri tutturucam diye kafam güzel oluyordu. Tavsiye ederim.
    3) Yeni Typer kesinlikle iyi gidiyor. Yolda denk geldim. Etkileyici bir araba..
    4) Ben hala rolling'i çözemedim auhsuashhuasuhas

Aracımda emeği geçen; başta İKAŞ Ekibi olmak üzere,
    Nimotech Performance - Arenimo
    AYN AUTO - Yusuf ve Ahmet Erden
    Manic Performance - Powershop
    Maslak Warehouse - Burak Batıkan Ak

ve İskender Abiye teşekkürlerimi sunarım..

Keyifli seyirler

Not: Denemeler ciddi anlamda dostluk düzeyindedir.
    Hatta dostluğun boku çıkmış olup akrabalık derecesine girdik. Yorumlar vs buna göre yapılırsa sevinirim.
    İyi/kötü tüm yorumlara açığız. M6 var M6 var gereksiz sohbetleri başka konu altında tartışalım...

Not 2: Şu dönem işlerim pek iyi gitmiyor. Ekonomik olarak biraz sarsan bir proje *****, işlerde çok yoğun ve yurtdışında oluyorum genelde.. Birde eve girdik falan derken, sağda solda arabam hakkında konuşulmaya başlanmış.. Yok DEV yürümüyor, gitmiyor, ortalıkta gözükmüyor vs.. Kekuti beceremedi falan diyenler, Arabam halen kısık ayarda uyandırayım.. En yakın şahitlerim İKAŞ Ekibi ve Alptuğdur. Nasıl bir sabır ve maddi güç gerektirdiğini bilmeyenler ne olur konuşmasınlar artık... Kolay proje değil, bende trilyon dolarlık bir adam değilim. Biraz taktiri hakediyorum diye düşünüyorum..

Kekuti
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç anlamıyorum cooperdan, dönen muhabbetleri falan da bilmiyorum forumdan da uzak kaldım bu sıralar ama bence hiç bişeyi kafanıza takmayın. Sesi soluğu çok güzel, 10 silindir m6yla kafa kafaya yürüyen makinanız var maşallah, daha ne olsun...
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletin de işi gücü yok yapılan her arabaya *** atıyorlar ne kadar gereksiz insan varsa hepsi bizim ülkede.Abi denemeler çok güzel olmuş m6 denemesini baya at yarışı izler gibi izledim

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    O sallayanlar her zaman olur maalesef. Dev'i kekuti yürütemese Arenimo var onu yürütecek. Her türlü rahat olsunlar..

Sizin denemeler güzel oluyor. Dostluklarınız sayesinde laf gelmez

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız kesene bereket m6 ile denemenizde keşke brakeboost yapmasaydın daha çabuk öne çıkardın ama yinede maşallah gaz kelebeği sorununu hallettikten sonra 1,5 bar ve üzeri daha zevkli can yakıcı bir araç olacak bu arada zahmet ve emek harcanan bütün projeler meyve veren ağaç misali taşlanır boklanır çokta takılma bence 👍🏻 cevap videolar ile geldi

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M6yla yuruyosun daha bu nasil rolling cozememek Projeye basladigindan beri takipteyim ciddi masraf ve emek gerektiriyor Insallah sorunlar da tam hallolur 1.5 bar ustune cikarsiniz Allah kaza bela vermesin
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not: Denemeler ciddi anlamda dostluk düzeyindedir.
    Hatta dostluğun boku çıkmış olup akrabalık derecesine girdik.
    kahkaha attım
    Araca diyecek laf yok ibreyi ne güzel düşürüyor öyle

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey yavrum hey dun gece cok guzeldi Batikan ve Urfa eski gunlerdeki gibi guzel eglendik , ama en cok uzuldugum 997-2 Turbo cabrioyu gectigimi cekemediniz inanilmaz eglenceliydi 220 de yakalayip 240 da acilmaya basladgimda icimdeki apaci geri cikti iyi ki vette almisim hiamina diye kopuyodum 265 te sekine biraz ice dogru sic ma oldu solucanin kani cekildi ama iyiydi
    kekuti sana diyoruz vp yi sadece depona degil kanka dus alirken bile ustune dokucen bu kis eglenicez desene ikas roll geceleri basliyor yani

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kerem abi maşallah DEV'e, isteyen istediğini konuşsun duruşu yeter o güzelliğin. Cevap arayan ibreden alsın cevabı
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç anlamıyorum cooperdan, dönen muhabbetleri falan da bilmiyorum forumdan da uzak kaldım bu sıralar ama bence hiç bişeyi kafanıza takmayın. Sesi soluğu çok güzel, 10 silindir m6yla kafa kafaya yürüyen makinanız var maşallah, daha ne olsun...
    Dediğim gibi ben çok takılmam. İsteyen yine konuşsun ama ağzımdan çıkmayan ve dostlarım dediğim kişilerin ağzından çıkmayan laflar yüzünden ortalıkta karmaşıklık yaratmaya çalışanlara ayar oluyorum.
    Teşekkür ederim

Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milletin de işi gücü yok yapılan her arabaya *** atıyorlar ne kadar gereksiz insan varsa hepsi bizim ülkede.Abi denemeler çok güzel olmuş m6 denemesini baya at yarışı izler gibi izledim
    Valla ne yalan söyliim bende öyle izledim

Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O sallayanlar her zaman olur maalesef. Dev'i kekuti yürütemese Arenimo var onu yürütecek. Her türlü rahat olsunlar..

Sizin denemeler güzel oluyor. Dostluklarınız sayesinde laf gelmez
    Aynen öyle, en yakın rakibim dediğim insanlar kardeslerim zaten. Bizden yana sıkıntı yok.
    Ama yinede sinir bozuluyor..

Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kazasız belasız kesene bereket m6 ile denemenizde keşke brakeboost yapmasaydın daha çabuk öne çıkardın ama yinede maşallah gaz kelebeği sorununu hallettikten sonra 1,5 bar ve üzeri daha zevkli can yakıcı bir araç olacak bu arada zahmet ve emek harcanan bütün projeler meyve veren ağaç misali taşlanır boklanır çokta takılma bence ���� cevap videolar ile geldi
    Abi sağolasın. Ama o kadar uğraşa dedikodular sinir bozuyor..

Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M6yla yuruyosun daha bu nasil rolling cozememek Projeye basladigindan beri takipteyim ciddi masraf ve emek gerektiriyor Insallah sorunlar da tam hallolur 1.5 bar ustune cikarsiniz Allah kaza bela vermesin
    Teşekkürler kardeşim, inşallah

Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kahkaha attım
    Araca diyecek laf yok ibreyi ne güzel düşürüyor öyle
    Valla bende koltuktan düştüm yazarken ama gerçek bu yani

Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kerem abi maşallah DEV'e, isteyen istediğini konuşsun duruşu yeter o güzelliğin. Cevap arayan ibreden alsın cevabı
    Eyvallah yavrum, teşekkür ederim. darısı başına

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senelerce Mini üzerine çalışan profesörlük derecesinde bilgi sahibi olan İKAŞ ekibinin gold member üyesi olarak bu gurur tablosuna şahit olmaktan dolayı çok mutluyum .. Her şeyden önemlisi maddi ve manevi emeğe saygı göstermektir .. Kekutim maşallah daha binemesem de bu canavara ben gelene kadar 2.0 barı görücek o haline binicem ben de inşallah Polemiklere, söylentilere yanıtı videolarda veririz sen sıkma canını .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HLK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senelerce Mini üzerine çalışan profesörlük derecesinde bilgi sahibi olan İKAŞ ekibinin gold member üyesi olarak bu gurur tablosuna şahit olmaktan dolayı çok mutluyum .. Her şeyden önemlisi maddi ve manevi emeğe saygı göstermektir .. Kekutim maşallah daha binemesem de bu canavara ben gelene kadar 2.0 barı görücek o haline binicem ben de inşallah Polemiklere, söylentilere yanıtı videolarda veririz sen sıkma canını .
    Sen geliyosun diye asker, şafak 34. Gözler arıyor artık kopta gel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle maşallah. Videolardaki ses sanki araç silkeleyerek hızlanıyormuş izlenimi veriyor. Gerçekten öyle mi yoksa çekimden dolayı ses öyle mi çıkıyor ?
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten maşallah Araba 1.3 1.4 barda M6 ile böyle gittiyse 2 bar ve + basincta 100 200 şahsi fikrim 5.5 lari görür...Proje araçlarda da sıkıntı olması gayet doğal Bolt on bişey degil sonuçta gırtlak yüklü bir araç...Araç yapmayan yada sidik bulastirmayi seven de çok inşan mutlaka olur sallamamak lazim

dincer07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ����

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk videodan çok bişey anlayamadım o parça parça yalpalayarak gelen ses nedir rüzgar sesimi?
    m6 denemesi etkileyici belliki hızlı aracın Kerem. vette denemesini merak ettim, banada soğuk duş etkisi yaratmıştı vette. viteslermi tutmuyor nedir anlamadım ama aça aça gitmesi sinir bozucu
    tebrik ederim projeni, kazasız belasız..
    TeamPASAOGLU

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim benim aracina masallah kesene bereket. orda olmayi isterdim ben de. 2 barli halini merakla bekliyoruz! respect.
    doayen!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle maşallah. Videolardaki ses sanki araç silkeleyerek hızlanıyormuş izlenimi veriyor. Gerçekten öyle mi yoksa çekimden dolayı ses öyle mi çıkıyor ?
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk videodan çok bişey anlayamadım o parça parça yalpalayarak gelen ses nedir rüzgar sesimi?
    m6 denemesi etkileyici belliki hızlı aracın Kerem. vette denemesini merak ettim, banada soğuk duş etkisi yaratmıştı vette. viteslermi tutmuyor nedir anlamadım ama aça aça gitmesi sinir bozucu
    tebrik ederim projeni, kazasız belasız..
    HKS Evc'li araçların çoğunda olan birşey.
    İlk bastığımda sarıyor ama 4. Viteste o dediğinizi yapıyor. 1.35-1.4 arasında kalıyor. Nası anlatıcamı bilmiyorum, Birazdan birtane Evo videosu atıcam. O arabada da içten çekim var, aynı ses ondada var.

Bide sunroof olduğu için son süratte biraz titresim yapıyor ondan da olabilir..

Videoyu ekliyorum. Aynı dediğiniz ses ise, evc den kaynaklı.

https://youtu.be/Agv3i4HM52I
    https://youtu.be/Agv3i4HM52I

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten maşallah Araba 1.3 1.4 barda M6 ile böyle gittiyse 2 bar ve + basincta 100 200 şahsi fikrim 5.5 lari görür...Proje araçlarda da sıkıntı olması gayet doğal Bolt on bişey degil sonuçta gırtlak yüklü bir araç...Araç yapmayan yada sidik bulastirmayi seven de çok inşan mutlaka olur sallamamak lazim
    Ben 7 görsem yeterli. İyi dileklerin için teşekkür ederm ama 5.5 imkansız. Uzay boşluğundan atmam lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)