Kerem tebrikler zamanla dahada hizlanir diye dusunuyorum
M6'yla gittiğini görünce çok sevindim haGüle güle kullan bro
Ama hakkaten roll işine çalışman lazım nerdeyse geçcekmişsin M6'yı a kü![]()
aracınıza kocaman maşallah, mini'lerin en güzeli, meyve veren ağacın taşlandığını unutmayın, emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanız dileklerimle, keyifli sürüşler ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Maşallah gerçekten araba çok hızlı
Kerem arabayı kullanmaya biraz daha alışırsa bence ilk basışta da o kadar geri de düşmez. Hatta geri düşmeyeceği için yarım boy hatta 1 boy bile öne çıkarabilir. Üstlerde haklı olarak yavaş ama oraların çok bir önemi yok
Tekrar tekrar maşallah. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık
BATIKAN
Özel Fiyatlar - Kaliteli Ürünler için Ziyaret Edin!!
Maslak Warehouse Shop
Yeni Ürün bildirimleri, Kampanyalar ve fırsatlar için
Instagram: @maslakwarehouse
Maşallah knka bence cok ii olmus daha fazla basınc acmana bile gerek yok zevkli olmus m6 ile yürüyorsun daha ne olsun
S2000 turbo
Maşallah kesenize bereket araç bayağı iyi yürüyor. Geçenlerde pendik feribotunda denk gelmiştim mini buluşmasında görmüştüm aracınızı görüntüsüde çok şık![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin, m6 yla giden cooper, bence emekler boşa çıkmamış...
Coskun ARIKAN
Anasını s.kim öğrenicem şu brakeboostu![]()
Maşallah ciddi emek var Kerem kesene bereket çok güzel oldu , inşallah daha da hızlanacak ***** önümüz kış bol videolu bir kış olur inşallah
![]()
Kekuti seni şahsi olarak tanımam ama ettiğin laflar kulağıma geldi çok sinirlendim. Bi daha olmasın.
Heheheheh dumur ederim böyle adamı. Lan adamlar haklı yürüyen araba böyle gitmezki bu uçıyor ondan öyle diolardır. Bi de git brake boost öğren. Bak ben megane da ne güzel yapıodum heheheh.
IN BOOST WE TRUST
Olduğu kadar, daha ilk defa kullanabildim bu basınçta. İllaki gelişirim. Zaten roll yapmadan ufukla testler yaptım, çok da iyiydim. Keza yan yana gelince senkronu tutturamadımbidahakinr kornayla yapıcam testi
Teşekkür ederim
Desteğin için tekrar sağol abi. İnşallah daha ileri gideceğiz.
VP içinde ayrıca sağol, muthiş katkı sağladı
Abi aslında haklısın, zaten günlük evc kapalı takılıyorum. Çokta alakalı değilim çıkayım her hafta gazliim diyeAz daha işim var, İzmite yakışanı yapıyorum hahaha
Çatışma bize yakışmazAracın güzel, inşallah beraber hızlanıcaz
Çok teşekkürler
Hahaha yakalamıssın
Abi anlımda hala izi var camın. İlk testi yaparken camdan çıkıyodum bende![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Maşallah kardeşim benim. Uzun emeklerin ve harcamalarının karşılığını en güzel şekilde alıyorsun. Biraz daha basınç açma zamanı gelmiş belliKazasız belasız. Deneyen tüm araçlara maşallah. DEV M6 ile yürümesi gerçekten çok etkileyici daha da yuksek barla acayip olucak.
Maşallah kanka guzel geceydi
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)