User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Psikolog Tavsiyesi YARDIM

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Psikolog Tavsiyesi YARDIM

Arkadaşlar merhaba,

Yakın zamanda psikoloğa gitmeyi planlıyorum, çevresinde eşi, dostu, abisi, kardeşi veya önerebileceğiniz psikolog varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce hiç psikiyatriye gittinmi?Eğer ilk gidişinse psikologa değil psikiyatriye gitmeni öneririm.
    Herhangi bir psikiyatrik rahatsızlık olma ihtimaline karşın.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle sizi tebrik ederim ozguveninizden dolayı.
    Forumdan Burak. K nickli arkadaşın abisi psikolog kendisi bursa da fakat İstanbul da bir tanıdığı vardır diye düşünüyorum.
    Hakkımıza hayırlısı cümleten.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Psikolog tanıdığım yok ama Uzm.Dr.Gülay Solakoğlu var 16 sene Bakırköy'de 14 sene Lape'de çalışmış bir psikiyatrist.İlaçla birlikte psiko terapide yapıyor aynı zamanda.Ama psikiyatrist kimliği daha ağır basıyor.
    Savaş MotorSports

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.5 yıldır Prof. Dr. Figen Karadağ'a gidiyorum, çok iyi birisidir kendisi, muhakkak tavsiye ederim.
    FOR US BY US

[/CENTER]

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da Madalyon'a gittim memnun kaldım üstelik soyup sovana çevirmiyorlar... 60-70 tl birşey ödedim Bağkurluyum... Psikologa giderken dikkat et bu işler iyice ticaret haline döndüğü için paranı alırlar... Git Madalyon tarzı kurumsal bir yere.. Aslında bir önerim daha var, sorunun vesvese vs. tarzı bir şeyse sana Ayetel Kursi'yi öğrenip bolca okumanı öneririm. Ayetel kursi hayatını değiştirir.
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aslında ilişkim için istiyorum. TechTurkey forumunu çok sıcak ve içten bulduğum için korkmadan ve utanmadan konuyu açtım. Bilgi veren tüm arkadaşlar için teşekkür ederim. İlk kez gideceğim evet, söylediğim gibi ilişkimde olan sorunlardan ötürü gitmeyi düşünüyorum. Herkese teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da Madalyon'a gittim memnun kaldım üstelik soyup sovana çevirmiyorlar... 60-70 tl birşey ödedim Bağkurluyum... Psikologa giderken dikkat et bu işler iyice ticaret haline döndüğü için paranı alırlar... Git Madalyon tarzı kurumsal bir yere.. Aslında bir önerim daha var, sorunun vesvese vs. tarzı bir şeyse sana Ayetel Kursi'yi öğrenip bolca okumanı öneririm. Ayetel kursi hayatını değiştirir.
    Allah razı olsun abi, söylediğim gibi ben sadece nişanlımla olan sorunlarımız için gitmek istiyorum. Bilmediğimiz bir şey olduğundan az önce baktım 1250 TL para yazmış bir günlük danışmanlığa. Konu sağlıksa paraya acımam ama yazık günah 1250 TL nedir?

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aslında ilişkim için istiyorum. TechTurkey forumunu çok sıcak ve içten bulduğum için korkmadan ve utanmadan konuyu açtım. Bilgi veren tüm arkadaşlar için teşekkür ederim. İlk kez gideceğim evet, söylediğim gibi ilişkimde olan sorunlardan ötürü gitmeyi düşünüyorum. Herkese teşekkür ederim.
    çift terapisine beraber gitmenizi öneririm
    leyleğiz

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe ünv. hastanesinde Utkan Tiyekli yi öneririm. Düşünrsen telefonunu verebilirim.

Uzman, donanımlı, sıcak kanlıdır gidersen pişman olmayacağından eminim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oabayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift terapisine beraber gitmenizi öneririm
    Büyük ihtimalle çift terapisine gideceğim. Nişanlımın arkadaşı var bu işi yapıyor ama ben istemiyorum nişanlımı tanıdığı ve objektif olamıyacağı için. Teşekkürler bilgi için.

Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maltepe ünv. hastanesinde Utkan Tiyekli yi öneririm. Düşünrsen telefonunu verebilirim.

Uzman, donanımlı, sıcak kanlıdır gidersen pişman olmayacağından eminim.
    Telefon numarasını PM' le gönderebilirmisin? Teşekkür ederim.

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanıdığınız ise kesinlikle gitmeyin derim, işinde ve özünde ne kadar iyi birisi olursa olsun objektif olamayacaktır. Zaten mesleki etik kurallarına uygun bir durum söz konusu olmadığından dolayı, kendisinin sizi kabul etmemesi gerekir.
    leyleğiz

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım var psikolog ama henüz bürosu yok yeni mezun. Kendisi demişti eşe-dosta psikologluk yapılmaz diye. Nişanlınızın arkadaşına gitmeyin. Onun önereceği birisi olabilir illaki.

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlişkinle ilgili sorun için gideceksen çift terapisi en mantıklısı ancak kesinlikle tanıdık birisi olmamalı, prensipli ve iyi bir psikolog zaten tanıdığı kişilere terapi yapmaz.

Bir çok psikologla görüşmem oldu, 18-19 yaşlarımda Uzm. psk.Esin Nur Akyıldız'a gitmiştim gayet başarılıydı ve çok faydasını gördüm. Yeri avrupa yakasında.

6 ay önce kadıköyde bir psikoloğa gittim ismi lazım değil iki bira içip duvarla konuşsam daha iyiydi en azından param gitmezdi. 1 ay sonra bıraktım.

4 aydır Uzm. Psk. Mehtap Hisar'a gidiyorum yeri Ataşehirde internetten yorumlarını okuyabilirsin. İşinde başarılı, tanıdıkça uzamandan çok arkadaş olan birisi ve bana çok faydası dokunuyor. tavisiye ederim.

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farkli konu acmamak adina bende PSKIYATRIST ariyorum arkadas. Gecirdigim hastalik cok kez tekrarladigi icin artik piskolojim bozulmak uzere. Kafamdan cikarmiyorum. Var mi istanbul civarinda tanidigi olan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkli konu acmamak adina bende PSKIYATRIST ariyorum arkadas. Gecirdigim hastalik cok kez tekrarladigi icin artik piskolojim bozulmak uzere. Kafamdan cikarmiyorum. Var mi istanbul civarinda tanidigi olan ?
    Yukarıda belirttim Gülay Solakoğlu çok ciddi bir doktordur.Nişa taşında muayenehane si kesinlikle gidin.Haricinde Olcay Yazıcı,Haşmet Işıklı ve Sedat Özkan'da bu piyasanın devleridir.
    Savaş MotorSports

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oabayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanıdığınız ise kesinlikle gitmeyin derim, işinde ve özünde ne kadar iyi birisi olursa olsun objektif olamayacaktır. Zaten mesleki etik kurallarına uygun bir durum söz konusu olmadığından dolayı, kendisinin sizi kabul etmemesi gerekir.
    Sanırım haklısınız, bende aynı görüşteyim ve bu sebeple nişanlımın arkadaşına gitmeyeceğim.

Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım var psikolog ama henüz bürosu yok yeni mezun. Kendisi demişti eşe-dosta psikologluk yapılmaz diye. Nişanlınızın arkadaşına gitmeyin. Onun önereceği birisi olabilir illaki.
    DEJ nickli arkadaşın önerdiği Psikiyatr ile konuştum, kendisinden randevu alacağım büyük ihtimalle.

Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlişkinle ilgili sorun için gideceksen çift terapisi en mantıklısı ancak kesinlikle tanıdık birisi olmamalı, prensipli ve iyi bir psikolog zaten tanıdığı kişilere terapi yapmaz.

Bir çok psikologla görüşmem oldu, 18-19 yaşlarımda Uzm. psk.Esin Nur Akyıldız'a gitmiştim gayet başarılıydı ve çok faydasını gördüm. Yeri avrupa yakasında.

6 ay önce kadıköyde bir psikoloğa gittim ismi lazım değil iki bira içip duvarla konuşsam daha iyiydi en azından param gitmezdi. 1 ay sonra bıraktım.

4 aydır Uzm. Psk. Mehtap Hisar'a gidiyorum yeri Ataşehirde internetten yorumlarını okuyabilirsin. İşinde başarılı, tanıdıkça uzamandan çok arkadaş olan birisi ve bana çok faydası dokunuyor. tavisiye ederim.
    Araştırıyorum hemen ve bilgi için arıyacağım. Teşekkür ederim.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun abi, söylediğim gibi ben sadece nişanlımla olan sorunlarımız için gitmek istiyorum. Bilmediğimiz bir şey olduğundan az önce baktım 1250 TL para yazmış bir günlük danışmanlığa. Konu sağlıksa paraya acımam ama yazık günah 1250 TL nedir?
    Hocam 1250 TL nedir? Yazık günah öyle uçuk kaçık rakamlar ödemeyin sakın. İstanbul için abime sorup dönüş yapacağım size.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lape de tanıdık var.
    yardımcı olmaya çalışırım, tam olarak ne aradığını ve ne için gideceğini paylaşır isen - bende kendisine paylaşırım geri dönüş sağlarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)