Arkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda psikoloğa gitmeyi planlıyorum, çevresinde eşi, dostu, abisi, kardeşi veya önerebileceğiniz psikolog varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Yakın zamanda psikoloğa gitmeyi planlıyorum, çevresinde eşi, dostu, abisi, kardeşi veya önerebileceğiniz psikolog varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.
Daha önce hiç psikiyatriye gittinmi?Eğer ilk gidişinse psikologa değil psikiyatriye gitmeni öneririm.
Herhangi bir psikiyatrik rahatsızlık olma ihtimaline karşın.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Psikolog tanıdığım yok ama Uzm.Dr.Gülay Solakoğlu var 16 sene Bakırköy'de 14 sene Lape'de çalışmış bir psikiyatrist.İlaçla birlikte psiko terapide yapıyor aynı zamanda.Ama psikiyatrist kimliği daha ağır basıyor.
Savaş MotorSports
2.5 yıldır Prof. Dr. Figen Karadağ'a gidiyorum, çok iyi birisidir kendisi, muhakkak tavsiye ederim.
FOR US BY US
[/CENTER]
Ankara'da Madalyon'a gittim memnun kaldım üstelik soyup sovana çevirmiyorlar... 60-70 tl birşey ödedim Bağkurluyum... Psikologa giderken dikkat et bu işler iyice ticaret haline döndüğü için paranı alırlar... Git Madalyon tarzı kurumsal bir yere.. Aslında bir önerim daha var, sorunun vesvese vs. tarzı bir şeyse sana Ayetel Kursi'yi öğrenip bolca okumanı öneririm. Ayetel kursi hayatını değiştirir.
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Ben aslında ilişkim için istiyorum. TechTurkey forumunu çok sıcak ve içten bulduğum için korkmadan ve utanmadan konuyu açtım. Bilgi veren tüm arkadaşlar için teşekkür ederim. İlk kez gideceğim evet, söylediğim gibi ilişkimde olan sorunlardan ötürü gitmeyi düşünüyorum. Herkese teşekkür ederim.
Maltepe ünv. hastanesinde Utkan Tiyekli yi öneririm. Düşünrsen telefonunu verebilirim.
Uzman, donanımlı, sıcak kanlıdır gidersen pişman olmayacağından eminim.
Tanıdığınız ise kesinlikle gitmeyin derim, işinde ve özünde ne kadar iyi birisi olursa olsun objektif olamayacaktır. Zaten mesleki etik kurallarına uygun bir durum söz konusu olmadığından dolayı, kendisinin sizi kabul etmemesi gerekir.
leyleğiz
Arkadaşım var psikolog ama henüz bürosu yok yeni mezun. Kendisi demişti eşe-dosta psikologluk yapılmaz diye. Nişanlınızın arkadaşına gitmeyin. Onun önereceği birisi olabilir illaki.
İlişkinle ilgili sorun için gideceksen çift terapisi en mantıklısı ancak kesinlikle tanıdık birisi olmamalı, prensipli ve iyi bir psikolog zaten tanıdığı kişilere terapi yapmaz.
Bir çok psikologla görüşmem oldu, 18-19 yaşlarımda Uzm. psk.Esin Nur Akyıldız'a gitmiştim gayet başarılıydı ve çok faydasını gördüm. Yeri avrupa yakasında.
6 ay önce kadıköyde bir psikoloğa gittim ismi lazım değil iki bira içip duvarla konuşsam daha iyiydi en azından param gitmezdi. 1 ay sonra bıraktım.
4 aydır Uzm. Psk. Mehtap Hisar'a gidiyorum yeri Ataşehirde internetten yorumlarını okuyabilirsin. İşinde başarılı, tanıdıkça uzamandan çok arkadaş olan birisi ve bana çok faydası dokunuyor. tavisiye ederim.
Farkli konu acmamak adina bende PSKIYATRIST ariyorum arkadas. Gecirdigim hastalik cok kez tekrarladigi icin artik piskolojim bozulmak uzere. Kafamdan cikarmiyorum. Var mi istanbul civarinda tanidigi olan ?
Sanırım haklısınız, bende aynı görüşteyim ve bu sebeple nişanlımın arkadaşına gitmeyeceğim.
DEJ nickli arkadaşın önerdiği Psikiyatr ile konuştum, kendisinden randevu alacağım büyük ihtimalle.
Araştırıyorum hemen ve bilgi için arıyacağım. Teşekkür ederim.
Lape de tanıdık var.
yardımcı olmaya çalışırım, tam olarak ne aradığını ve ne için gideceğini paylaşır isen - bende kendisine paylaşırım geri dönüş sağlarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)