Ben sanırım 335i tercih ederdim. 350Z biraz göz korkutucu geliyor bana çok alışık olmadığımız için sanırım bilemiyorum. Bir de biraz daha eski geliyor bana.
Yakıt ve vergi problemin yok ise gider Mustang alırdım senin yerinde olsa idim. Kupon bir araç istiyorsunuz belli.
Amaç instagrama foto atıp, kız gruplarında konuşulurken "onun arabasının markası ney bilmiyoruuum ama ferrari gibi bişeyyy sanırım" denilmesini sağlamaksa 350Z
Amaç gece 3-4 gibi e5'e çıkıp biraz gazlamak, motor sesi dinlemek, Eski bi bmw sanırım bu ne olcak ki diyip sağdan soldan bulaşanlara toz yutturmaksa yani arabadan keyif almaksa bmw derim.
Özetle; arabayı araç olarak görüp keyif almaksa 350Z, arabayı amaç görüp keyif almaksa BMW
350z tabikide tartışmasız.
Anlamayanlar için 350z modifiyeli bağıran tek kapı spor bir araba ama 335 her yerde 335 arabadan az anlayanların bile çoğu bilir 335i ben sürüş zevki, gücü, torku, heyecanından dolayı 335 derdim
350Z hiç kullanmadım. Hatta binmedim bile. Eski 3.35i sahibiyim. Evlenirken iki aracımdan birini satmam gerekiyordu. Şu anki imkanım el verse başka araç düşünmem yine alırım. Net. Hacime göre az yakıyor, N54 olursa önü açık. Donanımlı bulunursa çok keyifli. Sürüş keyfi çok iyi. Ama 350Z kadar dikkat çekmez orası gerçek.
335i alırdım.
s2000den sonra 335i aldım. Dikkat çekme konusunda kötü ama onun dışında 335i her türlü kaplatıp spoiler vs düşünürseniz oda dikkat çeker herhalde.
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
Bmw daha avantajlı donanım yakıt ve kalite olarak bariz belli ama görsellikte önemli hani. O değilde bmw kullanıcıları öyle bir gömmüş ki 350z ye sanırsın 120bg bi araç. Abi adam yarışmak için zaten araç istese gider typer alır turbolar neyim bilmiyorum ya hani 350z ye gitmiyo diyolar ya o benim tuhafıma gidiyor. Teksin daha dikkat çekici daha spor ve kendi çapında giderli bi araç, görsel anlamda 335 bana çok sıradan geliyor ne yalan soyleyim sokakta görsem dönüp bakmam.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Bence 350z ile karşılaştırma olucak araç Z4 tür. 35i mutlu eder. 350zden hem ıyı gıder hem daha modern ve şık bır goruntuye sahıp.
Gecen hafta bıri kendıme diğeri yakın dostuma 2 tane z4 35 aldık. Kesinlikle tavsiye ediorum. Daha önce 2.0i s drive ve 2.3 une bınıp kısa sure kullanan bırı olarak Hem gıdıs hemde 6 nın sesi nedenıyle kesınlıkle 35i olmalı..
Dikkat çeksin iç kalitesi önemli değil diye düşünüyosun 350z
Bu arada sakin kullanımda 350z daha avantajlı
2007 yılında kullanmıstım,ozaman 335i almadan nıyetlenmıstım. Cokda hevesle aldım.Yol tutus-fren cıddı zayıfdı.Bekledıgımden cok daha yavastı,o goruntuye ınsan bırseyler beklıyor.Ic kalıtesıne degınmıyorum,klasık japon.Goz kapatmak gerek.
Ozamanlar pıyasası cıddı yavastı hatta satın aldıgım gun yıne 350Z sını satan arkadasım,sımdıden satılıga koy seneye satarsın dıye dalga gecmıstı,hos ben hemen satmıstım aldıgım galerıye.
2011 yılında sevdıgım genc bır kardesım aldı,dıferansıyel dıslısını kırıldı-gaz kelebıgını 2 kez degıstı,debrıyajda sureklı bır sorun yasıyordu ama nedır hatırlamıyorum.Saft baglantıları sureklı ugulduyordu.Bu sadece konustugumuz,sonra ustune ıyı para koyarak satmıstı
Ayrıca o donem baktıgı 2 farklı aracında KM sı dusurulmus,hatta abı bunda gayet normal demıstı....
Kısaca;suan kı araclar 10-11 yasında ve metal bır aracdan konusuyoruz.2006 S kasada bıle ne sorunlar cıkıyor(Saglamlıgı ıle unlu),sureklı gazlanan-zamanında mekan onune cekılen-soguk motorla mecbur ses yapılan-bır cok DELIkanlı kocası olmus aracdan bahsedıyoruz... E bırde sohretı *****,kımse aheste ve yumusak yurumuyor.
335 daha yenı ama onunda bırcok sorunları mevcut ve duzgunu neredeyse yok.2008 den sonra pekde gelmedı...
350z e sahip oldum su anki aracim 335 . Boyun1.80+ uzeri ise kesinlikle 350z alma ama haftada 1-2 gun saga sola giderim olsyi ayri . Rahatsiz, asiri cok yakiyor . 335 4 senedir kullaniyorum ve asiri memnunum . Ikisi arasinda kalsam yine 335 alriim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)