Size göre hem görsel hemde motor/performans bakımından modifiyeye en yatkın araçlar hangileridir? Marka ve model olarak paylaşırsak daha açık olur diye düşünüyorum. Hatta resimlerle de konuya zenginlik katılabilir.![]()
Size göre hem görsel hemde motor/performans bakımından modifiyeye en yatkın araçlar hangileridir? Marka ve model olarak paylaşırsak daha açık olur diye düşünüyorum. Hatta resimlerle de konuya zenginlik katılabilir.![]()
şu an modifiye yapmaya değecek tek araç gt86/brz bana göre. hem görsel hemde performans olarak çok güzel ürünler mevcut. hazır supercharger veya turbocharger kitleri var mesela.
S13, 200sx. Tanıyosan yap-boz gibi araba. Ebay ile aran iyiyse kol, piston, egzantrik, turbo, beyin, fren sistemi, suspansyon, açı kiti vs ne istersen bulunuyor, makul fiyatlı da. Nissan'ın bir sürü modeli ile parça paylaşıyor. Oldukça da makul bir fiyata bulunuyor. Ufak dokunuşlarla çok güzel güçler alınabiliyor (FMIC, turbo, egzos, maf, enjektör, yazılım - 270whp). Belki sahip körlüğüdür, ben baya seviyorum s13'ü.
tabiki R35![]()
şu ana kadar en az para ile en yüksek güç aldığım araç Toyota gt86 oldu. Amerika da satılması ayrıca subaru brz ve scion frs ile kardeş olduğu için bi ton parçası var ve fiyatları çok uygun.
Golf 1-2 ızgarasından çamurluğundan tut konsoluna vr6 swapa kadar her civatası mıncırılmaya müsait![]()
1881 - 193∞
modifiyeye en yatkın araç hacmi mümkün olduğunca en yüksek araçdır hacmi ne kadar yüksek alırsan yapıcağın her türlü modifikasyondan o kadar çok verim alırsın.. ekmek köfte orantısı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Gözden kaçan bir marka. Saab'lar neredeyse sorunsuz yükleme yapılan araçlardır, modifiye konusunda oldukça yatkındırlar.
pardon yanlışlıkla alıtnı yaptım ama ... fwd olup 700 ps yapmak nedir ya adam 6ya kadar sardı. yürümüyo araç . varmı parça sıkıntısı olmayan rwd aracı saabın @fusion_blue ?
Şöyle söyleyeyim parça sıkıntısı neredeyse yok. Geçenlerde bir arkadaşımızın V6'sı conta yaktı. Türkiye'de vardı parçaları ama uyanıklar yüksek fiyat çektiler. Bizde İsveçten parçaları sipariş verdik. Neredeyse yarı fiyatına sipariş verdik ve 1,5 hafta da parçalar geldi. Şu an motor toplanıyor. Sadece eski kasa 900 ve 9000'lerin artık parçası daha nadir hale geldi. 9-3 ve 9-5'lerde sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)