abi bize arkadan itiş lazım![]()
Modifiyeye en yatkın araba Nissan 350Z dir. Dünden beri başka arabaya iyi diyeni dövüyorlar forumda.
En güzel araba nissan 350z, yaşasın 350z, kraldır 350z
Paraya bağlı yani ne kadar ekmek o kadar köfte.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
kesinlikle 7Vida atsan bu kadar değişirmi bi araç...
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Mazda modlayan bir insan olarak şunu söyleyebilirim. En çok aftermarket parçası olan araç en iyi modlanacak araçtır. Markası ülkesi modeli oyu buyu hiç önemli değildir.
Benim bildiklerim, Civic eg ek, corolla E100, VW golf3/4, Audi A3, BMW E36 E46, Evo ve subarular, Primera GT, RX8. Yani bu ülkede şu anda böyle.
Yoksa genel bütün dünyada olarak konuşursak Skylinelar supralar celicalar eclipseler rx7ler Audi Sler BMW e60lar Mler işin içine bi girer, aklımız çıkar.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
basit bir supercharge uygulaması ile 3.0-3.5 herhangi bir motoru 400 beygirlere çok rahat çıkartırsınız.. ömrüde uzun olur..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sınıflara ayırmak gerekirse ;
1.7 DTI Corsa c - Astra
1.6 TDI polo - - 1.6crdi accent blue
1.4tjet puntolarda 27 28 gibi makul denebilecek fiyatlardalar.
BMW m50 ler( turbolmak için vs)
1.4tsi twincharge
1.8t vag grubu (Aug kodlular en iyisi diye biliyorum)
1.9 TDI PD serisi.
2.0 TFSI serileri
K20a2 ep3.
Gc8( motor içi parçaları ucuz , ama aktarma sıkıntısı var diye biliyorum)
Clio RS 172
Diye gider...
Yanlız Saab denmis yukarda, 2.0 turbo Insignia vardı yengemde. Ben kullaniyordum ankara donusu otobanda 2.8 manuel 9-3'e selektor attım, makina yürüyormuş .
Bercestede durdu bende durdum orada karşılaşınca söyledi 2.8 manuel olduğunu ama yani 2.0 turbo insiginia'ya acımadi. Bide ben tek kişiyim Saab 3 kişi.
Benim gibi fakirler için modifiyeye en yatkın araba en kolay ulaşılabılınen ve en az parayla en çok verim alınacak olan araçlardır.
Aklıma gelenler 1.7 DTI-1.9TDI-TSI grubu 1.8 Turbo olanlar
Görsel: Alman
Mekanik: Japon
Net.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)