User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Soft99 Triz Value Set İncelemesi

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Soft99 Triz Value Set İncelemesi

Soft99'un web sayfasında coating sınıfında yer alan Triz serisinin paket içeriği biraz daha al benili hale getirilmiş versiyonu olan Triz Value Set'i http://www.kimyasaladamlar.com/00158...lue-set-pmu530 adresinden temin ettim.
    Set içeriğinde, bir adet kil, ürünü yayabilmek için sünger, ürün fazlasını silmek için güderi görünümünde mikrofiber bez ve tabiki asıl oğlan 100ml'lik Triz var.

Özellikle bu seti seçtim çünkü içinde mf bez ve kil bulunuyor. Kil küçük ama ben tamamını kullanmadım yarısını kullandım ve yarısı ile bile F10 kasa Bmw'nin tamamını kil parçalanmadan temizleyebildim. Kilin yoğrulması ve istenilen kıvama gelmeside Bilt Hamber'in killeri kadar hızlı gerçekleşti. (bazı killeri istenilen kıvama getirebilmek için bütün kaslarınızı çalıştırmanız gerekiyor.)
    Kil ile temizlik ardından aracı tekrar duruladım ve tamamen ıslak yüzeye önce Triz'i sıktım ardından hızlı şekilde sünger ile ürünü yaydım ve biraz bekleyip set içinden çıkan mf bez ile ürünün fazlasını sildim. Bez biraz güderi gibi davrandığından ve bende alışık olmadığım için haliyle bez önce yüzeye takılır gibi oldu sonra icabına baktım. (soft99 sen mi büyüksün ben mi )

Sonuç: parlak ve aşırı kaygan yüzey ile aşırı sert vernikli Bmw boyasında az da olsa çiziklerin maskelenmiş olması oldu. Ürün 3 ay koruma vaad ediyor ama ben açıkçası bu vaad edilen süreyi zor yakalarım; çünkü araç hep dışarıda duruyor, her sabah üzerinde nemli bir tabaka oluyor, hergün yol yapıyor, hergün toz toprak görüyor ve aşağı yukarı 2-3 günde bir yıkanıyor, en olmadı su tutuluyor. Bana 1 ay koruma verse yeterde artar çünkü daha 100ml'lik ürünün 1/4'nü kullandım. Daha çook kullanırım ben bu Triz'i

Gelsin video

https://www.youtube.com/watch?v=EWIINTpijpg

Bolkar1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denemek lazım abi güzel birşeye benziyor. İlla hazır ciziksiz yüzeye yapmamıza gerek yok degilmi abi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Bolkar1st Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denemek lazım abi güzel birşeye benziyor. İlla hazır ciziksiz yüzeye yapmamıza gerek yok degilmi abi ?
    İlla çiziksiz yüzeye uygulamak gerekmiyor. Yumuşak ve orta sert vernikte kapatıcı özelliği daha fazla olacaktır. Sert vernikli otomobilde tüm dairesel çizikler kapansın diye bu üründen çok fazla şey beklememek lazım. Çünkü, japon pazarındaki otomobillerin çoğu yumuşak vernikldir, dolayısıyla o tip verniklerde dairesel çiziklerin kapatılabilmesi yani maskelenmesi bu ürün ile daha kolay olacaktır.
    Kolay uygulanabilirliği, çabuk sonuç vermesi ve koruma süresi bakımından tercih edilebilir bir ürün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi soft99 un wax ve şampuanını kullandım . yüzeylerde kılcallar mevcut kil yapıp bu kılcalları kapatırmı sence öyle bir yetenek sunabilir mi bize ? aracım Mitsubishi kardeşiine bu güzelliği yapar mı acaba ? bu arada paylaşımların için çok teşekkürler bize ciddi referans oluyor cebime ve emeğine sağlık.
    bilemedim bir sürü marka var hiç birini kullanmadım ama bu soft 99 ürünleri bana neden cazip geliyor çözemedimde saygılar

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hakan baba eline sağlık ben beğendim ürünü, 159'da deneyelim olmadı bunu, ne kadara temin ettin?
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 lira civarı kimyasaladamlar.com da

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi herhangibi bi cilanın üzerine uygulanabiliyomu ? Aracımın üzerinde srp var makine ile uyguladım. Kıl yapmak istemiyorum srp gitmesin . ellerine sağlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi soft99 un wax ve şampuanını kullandım . yüzeylerde kılcallar mevcut kil yapıp bu kılcalları kapatırmı sence öyle bir yetenek sunabilir mi bize ? aracım Mitsubishi kardeşiine bu güzelliği yapar mı acaba ? bu arada paylaşımların için çok teşekkürler bize ciddi referans oluyor cebime ve emeğine sağlık.
    bilemedim bir sürü marka var hiç birini kullanmadım ama bu soft 99 ürünleri bana neden cazip geliyor çözemedimde saygılar
    Valla ben Japon sever olduğumdan beni cezbediyor sanırım sende de aynı durum söz konusu
    Mitsubishi boyasında hiç tecrübem olmadı, o yüzden ne derece iş görür bilemiyorum. Dairesel çizikleri tamamen kapatmasada aşırı kaygan ve daha çok hidrofilik bir yüzey elde etmiş olursun.

Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan baba eline sağlık ben beğendim ürünü, 159'da deneyelim olmadı bunu, ne kadara temin ettin?
    Tabi, sen al beraber deneriz

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi herhangibi bi cilanın üzerine uygulanabiliyomu ? Aracımın üzerinde srp var makine ile uyguladım. Kıl yapmak istemiyorum srp gitmesin . ellerine sağlık
    Ürünün SRP ile uyumlu olduğunu sanmıyorum, velevki SRP üzerine sürdün, muhtemelen Triz'in ömrü çok kısa olacaktır.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Batu pazartesi başlıcak iş-dış bakayım sipariş verip deneyelim.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)