Abiler nedense sabahları işe giderken gereksiz bi agresif sürüyorum arabayı hep. ama normal zamanlarda böyle olmuyor. sizde durum nasıl acaba ?
Bende durum daha beter,
Her sabah trafikte muhakkak birine tutuluyorum bi kavga edesim bi hır çıkarasım geliyor biri adres sorsa dalıcam o derece taaki trafik açılana kadar
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
sabah ve akşam trafikleri baya bi agresif yapıyor insanı. insanlar hem uyuz uyuz araba sürüyor hemde kimsenin birbirine tahammülü yok. geri kalan saatler ise müzik son ses orta şerit 70 le araba sürmenin keyfine varıyorum![]()
///MPower
sağdan girip kaynak yapanlar ve Özellikle sütü bozuk taksiler sinirimi zıplatıyorlar
Yoğun trafikte kendinizi fazla hırpalamamanız için trt radyo-3 ü dinlemenizi tavsiye ederim...
Maltepe bostancı arasında giriyorum genelde trafiğe ozamnki ruh halim bağı bahçesi yanmış hayattan umudunu kesmiş dayı gibi oluyorum
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Kesiciye girmenin zevki ile mest oluyorum yavas gidersem işe gidiyorum diye bütün enerjim alt üst oluyorGeri kalan zamanlardada seytana uyarım genelde döse olum gazı makine gidio
![]()
sabahları bende ılk 10 km bılemedın 15 km yardırıyorum sonra aılem aklıma gelınce hemen emnıyet kemerımı takıp efendı mod on oluyorum.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Çakar candır![]()
Akşam önüme kıran bi kamyoncuyla kavga ediyodum . akşam akşam hadi yürü bırak falan filan diyince bıraktım gittimatar yapmayan adamada durduk yere sarmak olmaz
En cok ta kamyonculara ve arabasını yürüyo sanan cc ve passatcılara ayar oluyorum .
Nedense sakin sakin gidince başıma bi iş gelir o yüzden soldan biraz hızlı giderim.
Ne zaman aheste kullansam kaza ile burun buruna geliyorum, şaka yapmıyorum, defalarca slow motion kaza yapacak duruma geldim.
Sabah ve akşam trafiklerinde çevik olmak gerekiyor. 1-2 kıvrak hareketle acemiden ya da miskin kullanandan uzaklaşmak daha iyi. Bir anda kendimi fermuar misali kullanırken buluyorum nasıl oluyor ben de anlamıyorum.
Artık trafikteki tüm mallıkları kabullendim mi ne, çok ekstrem bir şey olmadıkça hep sakin ve makulüm![]()
Hatta bazen o kadar sakinim ki emekli amca gibi hissediyorum![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
Artik kimseyle uğraşicak ne vaktim var ne de ruh halim eşşek hoşaftan anlamaz önüne kırar laf söyler yanına gelir ağız yüz yapar sinirleri aldırdım bende, küfür etseler bile eyvallah der geçerim. Artik Müzik hafif orta seviyelerinde sağ şerit 70-80 arasi ama belli bir süre canım sıkılırsa makas şeklinde, sonra aklıma yaptığım kaza gelir usulca gitmeye devam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)