Hic standart olamıyorum bu konuda.. Önüme kiran ya da inatlasan insanlarla nedense bende aynilarini yapma geregi duyuyorum.. Ama sonrasinda pisman oluyorum..
Hic standart olamıyorum bu konuda.. Önüme kiran ya da inatlasan insanlarla nedense bende aynilarini yapma geregi duyuyorum.. Ama sonrasinda pisman oluyorum..
Sakin kullanırım normalde sadece trafigi tehlikeye atarak kullananlara, uyanıklara, çok miskin kullananlara ve tlf ile konuştugu için mal gibi kullananlara ayar oluyorum sataşıyorum bu tiplere.
Yaş ilerleyince durulurum sandıydım. Yola dingin başlıyorum, lakin başlangıç ve devamında durum temsili şöyle:
![]()
O an hangi parçanın çaldığı önem arz ediyor.
Geçen hafta bir olay yaşadım bana sağlam ders oldu.Vakti olan okuyabilir,önemsiz bir şey.
Akşam eve gelirken gayet nizami bir şekilde kullanıyordum.Şuankinin bir önceki kasa i30 baya jantlı basık falan arabayı yapmış ''arabaci'' abimiz,silme makas atarak geçti.Ben de hiç beklemiyordum.Bazı olaylar yaşarsınız böyle midenizden kasıklarınıza doğru ılık bir su akar gibi olur ya,bana onu yaşattı adam.Benim kafa tınn tınn tınn attı beyin mantık fonksiyonunu off moduna aldı düştüm bunun peşine.Koskoca Caravelle ile 4 lastikten kayarak şerit değiştiriyorum esp ışığı disco ışıklarına döndü direksiyona nasıl davrandığımı ordan pay biçin.Yetiştim buna,şöyle bir yakın takip düşünün ki i30un stoplarını göremiyorum.Aradan insan geçemez bu esnada hız 140-160 aralığında.Uzunları veriyorum arkadan ***** benim araba yüksek i30 düşük olunca i30 un içerisi oda gibi aydınlanıyor.Par tutuş oluyorlar hepsi bir arkaya bakıyor falan arabayı kullanan sürekli gözü aynalarda.Ama nasıl zevk alıyorum,tarifsiz ahahahaİleride trafik oluşmuş bu i30 frene dokunur dokunmaz müthiş bir gürültüyle arkadan vurdum.Benim sağ ön farın 20 cm altı altı onun sol arka kısmına denk geldi.Çıkan sesin şiddeti o kadar yüksekti ki ben daha arabadan inmeden manzarayı gözlerimin önüne getirmiştim farlar dağıldı panjur gitti aşağıya su akıyor falan.Vurunca bir anda az önceki halimden eser kalmadı bir pişmanlık çöktü kendime nasıl sövüyorum makas attı gitti işte ne diye takip ediyorsun %!'&'!/(%&'!/ durduk yere araba gitti sen manyak mısın oğlum falan yüzüm düştü moralim sıfır.İlerde sağa çektik hemen indim arabanın önüne bakmak için.Bakmamla şok oldum.Arabanın önünde çizik bile yok.Tamponda boya atması bile yok.Allah allah diyorum o ses nerden geldi nasıl geldi.i30 un yanına gittim tamponunda hafif çizik var.Sahibi de apaçi değilmiş Allahtan da mevzu çıkmadı,bindi gitti.Ben çok huylandım o gürültüyle bir şey olmamasına şaşkınlığımı atamadım içerden bir şey mi kırıldı acaba diye kaputu açıp içten baktım yere gazete serip altına yattım hiçbir şey yok evime gittim o günden sonra muma döndüm yavaş yavaş gidiyorum.Çıkan sesi duysanız imkansız arabaya bir şey olmaması dersiniz,birisi anlatsa ben inanmazdım.Bazen etrafta şöyle şöyle kaza oldu ama sonucu böyle oldu diye anlatıyorlardı da çok saçma geliyordu.Yeni yeni kafama yatmaya başladı.Trafikte ergen ergen araba kullanmak zevkli de patlayınca o his çok berbat oluyor.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Genellikle sinirli. İstanbul trafiği ve cins cins sürücülerden gına geldi ki daha 3 senedir araba kullanıyorum önümüzdeki yıllar bu duruma nasıl katlanacağım merak ediyorum.
İzmir için konusuyorum ..
eskiden denk arabalar geliyordu keyifli bi trafik olusuyordu
sımdı heryer kiralık sirket arabası kaynıyor adamın canına minnet heryerde tamgaz o yüznden mumkun oldugunca kendılerıne yol verıyorum
arkadaya yazıcam selektöre gerek yok bir gün hepinize yol vericem![]()
Yalnız şunuda söylim benim en büyük eğlencem normalde yavaş kullanıyorum birde minide 80 yapsam bile hız yapıyomuşum gibi oluyo camdan sanırım anlamadımarka tamponuma yapışılınca sonuna kadar gazı kökleyince arkadaki fren yapmış gibi oluyor çok eğleniyodum makasa çıkan apaçilere falan fena oluyor neyse geçen işten dönüyorum arka tamponuma beyaz bir araba yapıştı markasını anlayamadım çok yakındı ama eski olduğuna emindim dedim ben bunu yok ederim bir yüklendim gaza lan baktım ip gibi geliyo devir kese kese 2 vites bitirdim halen peşimde sapakta kaçtı açtım yolu bana fena ders oldu trafikte araçları küçümsemem bir daha araba clio rsi miş okadar gidebilceğini bilmiyordum ama cidden
![]()
Geçen yıl 5 gün İstanbul"daydım bi insan ne kadar sinirli olur sorusunun cevabını aldım
Dolmuş şoförleri telsizden birbirleriyle dövüşüyo, zaten frene bastığınız anda arkadan 20 tane korna sesi geliyo.
Özellikle makas atanlara yola kapan atacaksın, kimsenin canına kastetmeden halletmiş oluruz böylece![]()
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
tam bağlantı yollarında o soldan kaynak yapanlar varya en ifrit oldğum konu o genelde yol vermiyorum zaten,birde yan yana giderken sinyal verip - sinyal verdi diye yol verme mecburiyetim varmış gibi davrananlara kılım.Daha dün başıma geldi bide direksiyon çekti .iç kurusu üstüme,sağlayıp önüe kırdım durdurdum dahada gelmedi sonrasında..
saygı olayı bizim ülkemiizin insanında bulunmadığı için malesef yaşanılan olaylar gayet normal.
- K -
________
Dr.Ecu
Seri araç kullanırım, Hız sınırları içerisindeysem frene basmayı sevmem, kimisi sol şeridi kapatırken sağından geçince gaza gelip depara kalkıyor, ben hiç tepki vermiyorum o sinir harpleri boşa gidiyor daha çok mutlu oluyorum.
Trafikte önüme kırana, makas atana, sağdan katılana yolunu veririm hiç umuruma gelmez.
Taşdelen'de önümde adamı çekip vurdular 5 saniye beklemedi diye.
Birisine hata yaparsam veya önüne geçersem, korna çalana bilerek dahi yapmış olsam bile daha ömrümde görmeyeceğim adama elimi çıkartıp özür dilerim, belaya hiç gerek yok.
Özür tevazudan gelir desturuyla araç kullanıyorum.
nisanlandigimdan beridir cok sakin kullaniyorum ve davraniyorum. bunun nisanlanma ile de alakasi olabilir, ayni gunlerde 1.5dci kadjar almamla da alakasi olabilir cunku araba zaten yerinden zor hareket ediyor![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Önceden çok agresif ve sinirliydim sanki trafik kurallarını kendim yazmışım gibi herkesi suçlu bulurdum. Şimdi daha hoşgörülü davranmaya çalışıyorum otokontrol çok önemli çünki yaptığım streslerin gereksiz olduğunu anladım. İstanbul'da kendini ne kadar kontrol edebilirsin bilmem ama mersin gibi biyerde daha kolay oluyor en azından
Ankarada araba kullanıpta agresif olmayan insanın anlından öpebilirim o kadar uyuz bir trafik varki yeşil yandıgı halde ilerlemeyen gaza basmakla basmamak arasında kalanlar ana yollarda sol şeritte ısrarla 70 le giden sellektörün gözüne vurdugum halde ısrarla cekilmeyen onlarıda geçtim şeritte araba tutamayan onca şöförümüz varki bazen şehir değiştiresim geliyo heleki amerikan park cam filmli aile arabasını yere basan tiplerimiz var yanından bi yakın geçer nişanlın eşin kız arkadaşın varken denk gelir özellikle tampona yanaşmalar sürekli bi yarış ve hırs içine düşün tiplerde cabası ankarada araba kullanmak bence keyiften cok zulüm gece 11'den sonra dilediğiniz şekilde rahatça ve keyifli sürebilirsiniz
Drift or die
ışıklarda vitesi 1 e atmadan kornaya basan var mk.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Ara sokaklara girip, ordan ters burdan düz e5'e bağlanıyorum k.çekmecen bin bir dalevereyle, yan yol trafiğini çekip e5'e girdikten sonra avcılarda ufak ufak açılmaya başlıyor yol tam oh derken beylikdüzünde bizimkent köprüsünden önceki yan yola çıkışın trafiğini görmek var ya istanbulun ne kadar anası bacısı karısı kızı varsa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)