2.posta güncel resimleri ekliyorum.
- 5. sayfada elimde kalan son resimler mevcut ve konu burada biter çünkü minik satılmıştır.
- 4. Sayfa (02.04.2016) Pleksi + App fotoğraf makinası ile çekim yapıldı.
.
.
.
.
.
Öncelikle herkese iyi akşamlar
Bu sefer ben de birazcık anlatacağım.
Araba işine ilk adımı üniversite yıllarında attım. 2 yıl kadar para biriktirdikten sonra tek kapı araç alacaktım ama babamın gazıyla onu beğenme bunu beğenme derken sıfır dizel punto aldık boşlineDedim bari t jet alalım tek kapı yok mok derken olan oldu tabi
Herşey forumdan bir arkadaşın aga yay alalım şöyle güzel olacak böyle güzel olacak demesiyle başladı. Benim gözüm aç olunca önce bütün yayları denedik ve en son coilover ile son buldu. Her ne kadar arka kapıları var diye sevmesem bile o arabama da aşıktım. Çok şükür en ufak kazam olmadı, sürtme bile.
Önceliği ilk göz ağrıma vereyim.
Boyutu küçültemediğim için link olarak paylaşıyorum
https://hizliresim.com/rM1klz
https://hizliresim.com/1vEWQb
https://hizliresim.com/v5P21D
Neyse okul bitti askerlik bitti işe girdik bir süre sonra şeytan yoklamaya dürtmeye başladı beni. Elimdeki paraya üstüne çekebileceğim krediye göre kafamda bir bütçe belirledim başladım ilanları dolanmaya (Sanki normalde her gün sahibindende gezmiyorum)
5 ay aradım taradım hiç kafama yatan bütçeme göre bulamadım. Daha sonra yazın senelik izinde bastım tatile gittim bir gün denize doğru yürürken yine elimde telefon bir baktım çat yeni ilan.
A a dedim 22 bin km de ilk sahibinden kazası belası yok. Hemen aradım uzun konuşma sonrasında güzel bir pazarlık yaparak kısmen anlaştık dedim ben geliyorum araba benimdir. Bu arada araba hep Fethiye'deymiş sonradan İstanbul'a yerleşmişler. Tek kusuru öndeki çizik ve çok hafif bir göçük (mini onarımdan yaptıracağım en kısa sürede)
O gece uyudum ertesi gün bastım Bursa'ya gittim arabayı bıraktım İstanbul'a geçtim. İlk arabayı görmek için Adile Sultan Kasrı'na gittik oradaymış doktor bayan. Ben hiç bilmiyorum tabi Hababam Sınıfı orada çekilmişBahanesiyle görmüş oldum, çok güzel oldu.
Bu ilk gördüğüm an. Kamyon gibi geliyor şimdi baktığımda
O gun oturduk çayımızı içtik bol bol muhabbet ettik sonra arabaya baktırmaya gittik sıkıntı çıkmadı ama paranın bir kısmı babamdaydı o yüzden o gün yapamadık işlemleri, işler pazartesiye kaldı. Kaporayı verdik ama o hafta sonu geçmek bilmedi.
Ve nihayeeeet mübarek noterde buluştuk, 31. noter
Arabayı doktor ablamızdan aldık. O kadar yaz sıcağı falan koşturmacadan pert olduk resmen.
Tabi plakamı önceden ayarlamıştım, şöyle bir kardeş kardeş foto çekeyim dedim
Bindik bir süre yok arkadaş olmuyor gözüme tır gibi geliyordu araba. Yay may kürek aradık adamlar hiç işi bilmiyor yapmışlar 25-35 mm vogtland yay ok vogtland güzeldir ama yapsana ön 7 arka 5Aldım bir taktım araba yine kamyon
Ön havada hiç beğenmedim. O aralar baya bir soğumuştum arabadan.
Klasik Tofaş'a gittiğimde çekerim huyumdur.
Baktım olmuyor dedim hacı bu böyle olmaz. Zaten totoşlar bir koltuk yapmış yukarı aşağı hareket yok garip bir hareket şekli var anlatamıyorumüstüne araba yüksek fenalık geldi tuttum İstanbul'un yolunu koyduk kafaya arabayı basacağız
Gaza basarken çekildi herhalde kafa yüksek çıktı
Neyse İstanbul macerası bitti döndük topraklara buradan fotoğraflara devam...
Dükkan spec
Yine tükkanBu da bizim tükkandan Bursa manzarası olsun
Neyse gel zaman git zaman eksik gelen birşeyler geliyor ama ne?
Dedik bunun dudakları eksik helal süt emmiş bir dudak alalım dedik. Gittik astra H lip aldık orta kanalı da büyük kalır güzel durur diye düşündük.
Takana kadar kanser olduk takan arkadaş daha çok kanser oldu o akıllıyı koydukça sanki vidalar bana girdi ahahhaahLiftteyken araba dedim b*k yedik galiba çok çirkin duruyor bu falan derken bir indirdik dedim hay anneni ......
Ateş ediyordu tabi artık düz geçmek imkansız oldu benim için açıyorum dörtlüyü çapraz geçiyorum kasislerden falan![]()
Buyrun arkadaşlar bu da son hali:
Araç özellikleri:
- 2011 model
- 22.000 kmde - Şu an 30 bine geldi
- 1.2 lounge Paket
- Sunroof
- Yarı otomatik
- Dijital klima
Bu zamana kadar
-Aracı bastık
-Komple cam filmi yaptık
-Lip taktık
-İç detay temizlik, pasta cila boya koruma yaptık. (daha fotoğraf çekmek kısmet olmadı ama çok ciddi bir fark oldu çin keranesi gibi ışıl ışıl)
Yapılacaklar:
- bi-xenon yapılacak uzunlar led olacak. Uzunlar day lightların içinde. Far tuning Erdinç abiden haber bekliyorum
- far - sis - day light karartma
- spoiler
- marşpiyel istiyorum ama bu şekilde bile lifte giremiyorum öyle nasıl olur bilemedim gitti. Zaten bunu alsam yanına ön tampon ekini de alırım ona ez lip falan takarım ama olacak gibi durmuyor.
- italyan yan ve üst şeritler
- led place aydınlatması
- Arkalara 20mm spacer yapacağız
- Jantları boyatacağım gun metal vs. olabilir önerilere açığım.
- App + pleksi
- şu day lightların bir tanesini oturtamamış servis onu da yerine taktıracağım kör gibi bakıyor namıssız
Aracın adı Serendipity çünkü araba bulmaktan umudumu kesmiştim hiç beklemediğim bir anda olduğu için böyle olsun dedim
Not: Aslında gönlüm motor swaplamaktan yana. Nasıl bir şaka makinası olur![]()
Ben bu aracın bu kadar dikkat çekeceğini hiç düşünmezdim. Ciddi anlamda her kafayı döndürüyorBüyük ihtimalle bunun herşeyini yaptıktan sonra satıp sıfır km cabriosunu alacağım makyajlı kasa.
Birde şu arabanın etrafında dönüp dönüp bakanlar var, nazar değdirecekler en sonunda.
O yüzden maşallahı esirgemeyin arkadaşlar
Araç fotosu çekmekten pek anlamam telefon ile bu kadar oldu.
İyi kötü her türlü yoruma açığım. Çünkü yapılacak çok şey var...
Selamlar.