video görünüyormu bilemiyorum.
https://www.facebook.com/metin.ozeni..._id=6628568379
video görünüyormu bilemiyorum.
https://www.facebook.com/metin.ozeni..._id=6628568379
Dün izledim ama şöyle birşey var benimde C4 varken plakalık her seferinde sürtüyordu bir yerlere bununda plakalık sürtüyor zaten
IMPOSSIBLE IS NOTHING
tampon sürtüyor resmen, plakalığı boşver
asıl sorun o değil!!
o araba yerinde benim arabam olsa??? 4 çeker
O ŞEKİLDE ARAÇ ÇEKİLMESİ 30 SENE ÖNCESİNDE KALDI
BUNU O GERİ ZEKALILAR BİR TÜRLÜ ANLAMIYOR
arabayı önden yada arkadan kaldırıp çekersen 4 çekere zarar verirsin EYYYY CAHİL ÇEKİCİLER.
sanırım plaka olması gereken yerde değil (emin değilim)
araba biraz basık olsa tampon koparmış o kesin
yinede bu tarz bir çekme olayı saçma.Yıl olmuş 2016 adamlar para olarak bakıyor her araca başka bir amaç yok.inmiş düşmüş umrunda değil ibnelerin
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Böyleleri ile uğraşacaksın. Elinden geleni ardına koymayacaksın. Sen gözün gibi bakarsın ama araca yapılan muameleye bak.
arkadaşlar evet plaka sürtüyor ama tamponun esnemesine dikkat etmediniz galiba, o gittiği yere gidene kadar ne bağlantı kalır nede plastik ayaklar kalır, onun harici bu çekme yöntemi de iş değil bunlar haramzade evladı resmen yazık günah
yakupluya çıkan yol 5-10 km sonra yeddiemin ve ciddi bozuk ve kocaman kocaman tümseklerin bitmediği yol orası.
ayrıca arkadaşın arabanın başınada daha kötüsü geldi kaza yapıp aks kırılınca videoki üstte duran fluence in durdugu sekilde götürdüler aracı ama zeki cekici indiriken muhtemlen dan diye bıraktıgı için tavanda taş göcügü gibi simetrik 4 göcük var 2 ön 2 arka olmak üzere
1881 - 193∞
Benim kuzenimde yeddi emin otopark işi yapıyor ve bu sahnelerle çok karşılaştım. Arkaya koca Transiti alıp çekeni gördüm ben, dönerken araç arkada pay olmadığı için çekicinin kasası Transitin arka açılır kapakların köşesini hep ezmişti. Bunun niceleriyle karşı karşıya kaldım, üstteki arabanın çekilme yöntemide hiç iyi bir yöntem değil arabanın amatsörler boşa çıktığı için yayları boşa çıkıyor ve düşebiliyor. Bi videoda benden gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=FfWQljGRdy4
Araba bide otomatik vitesse viteste p'deyse hepten mahvoldu arac.
2012 Yılında Megane 2 varken Cam filminden ceza yemiştim Söktürüp gayrettepe trafik subeye goturdum aracı Fotolarını ceksinler diye, Sube'nin az yukarısında rezidans var bilen bilir Oraya park ettim gittim subeye dedim boyle boyle aracı getirin dedi aracı yukarı getirmek icin cıktım bide ne görim Adam ahtapota yüklemiş aracı tam kaldırırken (daha kaldırmamıs) Geldim dur etme eyleme arabayı bekliyorlar assagıdan filan dedim 20 tl ver bırakıyım arabanı dedi o.ç polis yanımdada 10 lira vardı sen al 10 u arabayı bırak dedim bırakmadı Allahsız Sen 10 u al ben sana 50 veriyim aksam dedim Yok 20 tl bul ver bırakıyım Dedi Al gotur ananın .mına sok dedim (içimden) Alıp goturduler arabayı 2 saat sonra arabayı gittim taaa Kasımpasada vw Uzay otonun yanındaki otoparka cekmişler b.k cuvalı gibi atmıslar bi kenara arabayı Allahtan bişey olmamıstı.
Boyle Kitapsızları polis yaparlar işte. Hatta bunların forklift gibi olanları var yandan alıyor yemin ederim gozumun onunde bi fiorinoyu 15 saniye icinde kaldırıp goturduler gülsemmi aglasammı bilemedim![]()
Köpek herifler ya, yazık ya
Fantuzi diyolar o söylediğin çekicilere, adam işinin ehliyse alıp götürmesi daha da kısa sürüyor ve bunların min araç çekme sayısı var, o yüzden yolda da fırtına gibi gidiyorlar.
Videodaki aracın hasarını yüzde yüz karşılarlar, hatta daha öncesinde aynı olay olmuştu adam düşürdüğü aracı satın almıştı adamdan. Direk suç çekici şöförüne biniyor burada.
Araçta olan sürtme tampon çıkması vs hasarlarıda karşılıyorlar ama aracı otoparktan çıkartmamak hatta yerinden oynatmamak gerekiyor deniliyordu.
Çok saçma ve çağ dışı bir uygulama araç çekme işi ama bundan nemalanan bir çok emniyet mensubu var ve bildiğiniz bir para kazanma yolu olmuş insanlar için. Araçları çekip getiriyorlar, hakkıyla sinirlenen insanlarla otoparkçı muhattap oluyor. Tam yolunda.A.Ş
Ulan hain herif yaz cezayi koy silecege devam et. Milletin malina ne zarr veriyorsun. Bunlarda vatan haini işte. Milletin malina kasten zarar veriyor pkklidan hic bir farki yok.
Benimde başıma geldi bu olay incirlide ethica hastanesinin önünde arabayı aldı peşinden koştum ama yetişemedim arkadan gelen çekiciye bindim parasını vericem durdurun dedim 200 metre ilerde durdurdular 70 tl verdim makbuzu aldım ceza yazmıyoruz bu kıyağımızıda umutma dediler bide pişkin pişkin. Bende o makbuzla e devletten bimere yazdım 1 hafta sonra bölge müdürlüğünden aradılar ve ekiplerin arabaya indirme karşılığı para alamayacağımı belirttin. Mecidiyeköydeki trafik vakfından paramı alabileceğimi söylediler.Dİnsizin hakkından imansız gelirmiş.
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)