User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Çekici rezaleti !!

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korusun başımıza geldi. Videosu olacak kadar şanslı değiliz. Ne yapacağız ? Hukuki yolu nedir ?

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafiğin akışını engelleyen araçların çekilmesi lazım tabi.mesela site otopark girişine adam arabayı bırakmış gitmiş giriş çıkış yapamıyorsun polis geldi ceza kesti gitti ee araba öylemi kalıcak çekilmesi lazım tabi ama yöntem böyle değil tabi.

bu forklif gibi olanlar var onlar sanırım en sağlıklısı ve en güvenlisi herhalde.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah korusun başımıza geldi. Videosu olacak kadar şanslı değiliz. Ne yapacağız ? Hukuki yolu nedir ?
    Yedi Emin otoparklarında kapalı sistem kayıt yapan kamera zorunlu diye biliyorum. Belki oradan yakalanabilir

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç çekme olayları iyice mide bulandırıyor artık. Fulyada bildiğin sokak arasında ne park yasak tabelası ne farklı bir uyarının olduğu yerden aracımı çektiler geçen gün. İşim acele olduğu için gittim aldım, zaten işim acele olmasa ne çeken memur belli evrakta yalandan okunmayan bir kod karalamışlar oraya, ne aracın çekildiği yer. Resmen mafyavari kafalarına göre takılıyorlar, bir gün hanzonun biri yedieminde katliam yapıcak ondan sonra düzenliyecekler araç çekme prosedürlerini

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yedi Emin otoparklarında kapalı sistem kayıt yapan kamera zorunlu diye biliyorum. Belki oradan yakalanabilir
    Ben aracı çekerken burası çizikti, kırıktı zaten der geçerler.

Gözün gibi bak adamlar havada takla attırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç çekme olayları iyice mide bulandırıyor artık. Fulyada bildiğin sokak arasında ne park yasak tabelası ne farklı bir uyarının olduğu yerden aracımı çektiler geçen gün. İşim acele olduğu için gittim aldım, zaten işim acele olmasa ne çeken memur belli evrakta yalandan okunmayan bir kod karalamışlar oraya, ne aracın çekildiği yer. Resmen mafyavari kafalarına göre takılıyorlar, bir gün hanzonun biri yedieminde katliam yapıcak ondan sonra düzenliyecekler araç çekme prosedürlerini
    Fulya da evimin önünden yangından mal kaçırır gibi arabamı alıp gittiler anons bile yapmadılar.
    2012 Seat Leon 1.6 TDI DSG Style/2013 Acura ILX 2.0 Premium Pack /2022 VW Golf 1.0 TSI Impression / 2013 Seadoo RXP 260 X

2023 Nissan Qashqai e-power / 2022 Honda PCX

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Babamın site yönetimi ile aidat kavgası sonucu hiç habersiz aracımızı çektiler 3 aylık aidat yüzünden bmw e90 varken ben yakaladığımda o ahtopot un üstüne koymuşlardı daracık yerden almışlardı bir gün sonra haber vermedikleri için güvenliği ve site yönetimini dava etmek için kulübeye gittim ağlıcaktım araba çitlere vurup vurup geliyordu babam allahtan o manzarayı görmedi yoksa kesin içerde olurdu aracı aldık 1 günde ama motor kulağı kırılmış meğer orda arabayı konturol ederken motor kulağına falan bakmak aklımıza gelmemişti bir ton masraf açtı başımıza mecbur arabayı satmak zorunda kaldık bir o çocuğu site yöneticisi yüzünden...
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fulya m.köy civalarında ve özellikle fulya cirit atıyor çekiciler.forklift tarzı olan çekicilerin tek avantajınız yokuşlarda alamıyor bildiğim kadarıyla.ama ahtapot gelirse sıkıntı.park yasağı olmayn yerden bile arabamı çektiler.uyarı caddede,benim araç sokakta,neymiş 5 metre mesafe içindeyse çekilir.(daha da uzaktı da)saçmalık ötesi başka birşey değil.hiçbir şekilde itiraz edilmiyor.mecbur ödetiyorlar , 100 çekici, 90 ceza + 10 otopark. fiyat bu şekilde olmuş artık.

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahtapot çekicilerde çok sakat, dün gece kaza yapan arabayı sözde kaldırırken çok güzel bir şekilde düşürdü araba zaten dağılmış durumdaydı hepten gitti

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracımı da Ekim ayında çektiler, çok şükür sıkıntısız şekilde teslim aldım Yediemin'den 100 lira çekici parası ödeyip, ama o zamandan beri ceza gelmedi. Şizofrene bağladım artık her hafta sorguluyorum ama yok. Ceza yazmama ihtimalleri olabilir mi?

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tampon sürtüyor resmen, plakalığı boşver

asıl sorun o değil!!
    o araba yerinde benim arabam olsa??? 4 çeker
    O ŞEKİLDE ARAÇ ÇEKİLMESİ 30 SENE ÖNCESİNDE KALDI

BUNU O GERİ ZEKALILAR BİR TÜRLÜ ANLAMIYOR
    arabayı önden yada arkadan kaldırıp çekersen 4 çekere zarar verirsin EYYYY CAHİL ÇEKİCİLER.
    4 çekeri geçtim otomatik araçlar P konumundayken bu şekilde çekilirse şanzımanı gondiklemenin en güzel yolu.
    DR. OWL

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim gözümden bu çekicilerin HIRSIZDAN farkı yok

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet aç malesef ,kasayı o kadar çok boşalttılarki vergilere trafik cezalarına akaryakıta aklınıza gelen hertürlü vergiye zam yaptılar, nerde araç görse çekiyorlar araç çekilir levhası olmayan yerden bile çekiyorlar
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan hain adam bunlar ya kendi arabası bu şekilde çekilse ne yapar acaba köpek oğlu köpek adi şerefsiz !!

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alcan Swapli bi jip koycan yasak yere cekiciye aldılarmı bincen arabaya keserle cekcen bi ipneleri uyuz oluyorum hayır ucuzda degil 200 lira kolaymı kazanılıyor be insafsızlar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bazı arkadaşlarım bana laf eder ya bir sürü boş yer var şuraya park etsene falan diye..en boş semtlerde bile ispark yada otopark ararım çünkü 5-10 tl için bu sıkıntıları çekmemek için kafam kulağım içim rahat olur.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımı da Ekim ayında çektiler, çok şükür sıkıntısız şekilde teslim aldım Yediemin'den 100 lira çekici parası ödeyip, ama o zamandan beri ceza gelmedi. Şizofrene bağladım artık her hafta sorguluyorum ama yok. Ceza yazmama ihtimalleri olabilir mi?
    Bazen polis atlıyor, veya iyi niyetle yazmayabiliyor. Genelde akşamları mesai bitimine yakın otoparka geçerler ve orada yazarlar cezaları, sizinkini atlamış olabilir.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaşlarım bana laf eder ya bir sürü boş yer var şuraya park etsene falan diye..en boş semtlerde bile ispark yada otopark ararım çünkü 5-10 tl için bu sıkıntıları çekmemek için kafam kulağım içim rahat olur.
    aynen abi her yerde otopark ararım hanımla sürekli kavga kıyamet kapının önü boştur benim araç yine otoparktadır şuan ki otopark 10 dk yürüme mesafesinde eve

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twisted şahinin satışını aldıktan sonra yemek yemeye gittim abimle silivride.yemek yedim çıktım bir baktım araba yok ... birde şahin olunca aha şerefsizler çaldılar arabayı dedim , neyse araştırdık ettik aracı çekmişler.Yediemine gittim aracı almaya baktım ahtapotlar çamurlukları patlatmış..orda polisi çağırdım aracıma zarar vermişsiniz dedim arabaya baktılar hasar var.çamurluklar sürtmesin diye açık olduğu için lastiklere takılan ahtapotlar kastırmış çamurlukları.orda ben cazgırlık yapınca hepsi farklı yere gitti memurların yanımdan uzaklaştılar.Birtanesi Tutanak tutulabileceğini ve hasarınızın karşılanabileceğini söyledi bende lanet olsun dedim çıktım arabamı alıp uğraşmamıştım..
    Hakkı Can Eryüzlü...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)