Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde kafamda böle bir fikir var fakat henüz tam içime sinmedi. Sormak istediğim 2 soru var 1.si jantı ne ile boyucaz 2.si beyenmezsem eğer geri dönüşümü var mı bu işin yoksa üstüne orjinal rengini mi atıcaz![]()
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde kafamda böle bir fikir var fakat henüz tam içime sinmedi. Sormak istediğim 2 soru var 1.si jantı ne ile boyucaz 2.si beyenmezsem eğer geri dönüşümü var mı bu işin yoksa üstüne orjinal rengini mi atıcaz![]()
Ben normal boya ile boyatmıştım yani araba ne işe boyanıyorsa oyle... Ama ustanın işçiliği çok önemli ve renk tercihiniz çok önemli...Sonradan pişman olmuştum o halde satmıştım janlatımı... Gerçi dönüşü de yok maalesef..
Belirtmeyi unutmuşum jantım momo gtr rengi klasik gri midir nedir ondan işteDüşündüğüm renk ise siyah dediğin gibi geri dönüşüm yoksa hiç girmem bu işe teşekkr ederim ilginiz için
orjinal rengi gibi olur merak etme. yeterki doğru boya kodunu bul.
yada istediğin rengi seç boyayı hazırlat. adam gibi bir yerde, mesela özel serviste vs gibi yerde (boya atolyesinde değil) boyatırsan sorun olmaz.
bence güzel oluo ben rp03 lere kıydım gayette güzel oluo
orj de ii boyacın varsa dönersin ama boyandıktan sonra çok daha dikkat etmen lzm rengi değişen jantı boyanmamış jant gibi sağa sola sürtmeiosun hemen gidio boyası
Team PAŞAOĞLU
Ben kendim boyadım. Eger özenli bir şekilde yaparsan bir sorun olmaz. Alacağın boyanın kalitesi, tekerleklerin iyice temizlenmesi, ve boyayı yüzeye eşit bir şekilde dağıtmak önemli. Buradan bakabilirsin:
http://www.subaruimpreza.org/viewtopic.php?t=770
BMW'deki arkdaşımdan gelen mail :
"Selamlar Sezai,
Böyle bir boya maalesef bizimkilerde yokmuş o jantın metalinin kendi rengi ve numarası yok diyorlar.
Fakat daha önce benzeri bir ihtiyaç olmuştu ve bunu BİRTAY OTOMOTİV Almanya’dan bulup getirtmişti.
Firmadan OSMAN FİDAN ’a sordum. Numarası yok ama boya elimizde var der. İsterseniz orada boyatabilirsiniz.
BİRTAY OTOMOTİV
OSMAN FİDAN
0212 6203410 Dahili ; 1400"
özgür ara bi sor istersen![]()
Momo GTR siyah olursa hic kendini göstermez bence...
Gunmetal falan yapsan daha iyi gibi, hem güzel durur hem eski görselligini kaybetmez.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
http://www.dp-motorsport.co.uk/shop/...20Gunmetal.jpg bu olması gerekli.
1.6tdi.
Ecutech.
valla aldım elime en kaliteli sprey boyayı süper oldu sonucHa hantlarım orj. s14 jantlarıydı o yüzden yaptım
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
ben jantlarımı bu renge boyatıcam sağolsun sezai buldu boyayı gerçi biraz pahalıya patlıyıcak ama inş. güzel olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)