Baya güldüm paylaşmak istedim yersiz ve konu başlıgı yalnışsa degistirilmesini rica ederim
http://m.sabah.com.tr/pazar/2016/05/...-kastediyorlar
Baya güldüm paylaşmak istedim yersiz ve konu başlıgı yalnışsa degistirilmesini rica ederim
http://m.sabah.com.tr/pazar/2016/05/...-kastediyorlar
- Bir şey olmuyor. Sizin kullandığınız arabalarla benimkiler bir değil.
- Ne kullanıyorsunuz?
- Nissan 350z. Siz bastığınızda araba gider, benimki yan gider.
D
![]()
Demek şimdi bu oturduğumuz kafeye bir şey olsa camia büyük yara alacak...
''- Buraya bir şey olsa modifiye biter. ''
WOWOWOWWOWWOWWWWWWW farzet ki modifik biter...
-Merhaba abi arabada ne var?
-modefe.
-Kaç hp aşağı yukarı?
-Asfalta yazıyo.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
hahasuhas bizim altımızdakıler bıze 10 sene sora yetişir demiş adam apaçiliği üstünlük sanıyor. En altta kendi var haberi yok.
DR. OWL
haberi okuyunca kim bu şakacılar diye etrafıma bakıyorum,sahi nerde la bu kameralar kimse el sallıycam ben![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Bu 4'ünden biri Ölümlü kazaya karıssa o zaman qötlerini görücem bunların Hele ÜT'mü İT'Mi ne adı soyadı kısaltmasıyla soyledigim kisi bu sefer adapazarına degil Ülkeyi terk etmezse cümle alem yüzüme tükürsün.. Biliyorsunuz polisler arayınca qöt korkusuna adapazarına kactı agladı kamera karsısında![]()
Yada iclerinden biri trafikte saglam bi dayak yerse anca o zaman bunlar adam olur. Gerçi eşşekten adam olur bunlardan olmaz. S2000'nin ön camına farzetkii yazan adamlardan ne hayır gelir. Ben bi depo kapagıma Sport yazdım diye itin qötüne sokuldum bunlar eşşegin damına sokulmalı..
Modifiye ustadlariymis,trafigi sabote etmiyolarmis. Bu sabah gazetesinin muhabirinede ne desek bos. Kac kere ehliyet kaptirdilar allah bilir. 350z kullaniyolarmis bilmem neymis. Hizli ve ofkelinin gercegini yapiyolarmis falanyazik ya ne diyelim. Ozaman bu fotoda benden olsun
"1.4is vs Dodge Challenger RT coming soon"![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
bu adam trafikte yaptıklarıyla akıl sağlığından şüphe edilip içeri alınmadımı savcı karşısına çıkmadımı? sabah gazetesi işte ne beklersin...
skmsonik renk folyo düşeş denk getirilen jant yaylarıda kes ısıt al sana modifik araba hemen çak 2 katına yeni nesil çok fena çok![]()
Haberi yapan sabah gazetesi olunca pek takilmadim nedense![]()
O değilde farketmediniz mi -sözde- adamlar nasıl reklamlarını yaptılar, kendilerini topluma mal ettiler ?
-Yollarda deli gibi makas at.
-Kaç defa polis gözaltına alsın.
Eee ? Sonuç ne ?
Adamlar Türkiye'nin gözbebeği, starları oldular biranda önce trafiğini anasını s...ler sonra tasrif etmiyoruz diyerek.
Buna izin verenlere yazıklar olsun.
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
gerçekten sıktı artık, şu adamlar canlı yayına geçseler de meraklıları oradan takip etse ortalığı kirletmeseler...
içki içsen ne olur içmesen ne olur zaten en büyük günaha giren bunun gibi düşünen tipler.turan ordusundan sonrasını okurken midem bulanmaya başladı ve pes ettim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)