modifikli sivikler
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
A r a b a c İİİİ
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Kapımın önünde aracımla çok uğraşırım ufaklıklar gelip abi tedavi mi oluyorsun dediklerinde zaten kimlere hitap ettiğini az çok tahmin edebiliyorsunuz.modifiyeyi yay presslemekten,egsoz u uzaya kadar uzatmaktan ibaret sanıyor kendileri.en çokta aynı kefeye koyulmak koyuyor adama.
Ne başkanıymış bunlar -18 lerin başkanı mı ?
Savaş MotorSports
3 gündür piyasada olan,modifiye nedir sorusuna dahi cevap veremeyen(inanmayan linkteki videoda 3..55 den izlesin) ve bu işlerden tek anladığı arabayı alçaltmak olan adam bize birşey olsa modifiye biter ülkede diyor..bunu şaka olarak söylemişse komik değil,yok ciddiyse durum vahim
https://www.youtube.com/watch?v=3vs2CB8kek8
O değil de bir arkadaşımızda aynısını söylemiş.
Like sayısını artırmak,fuarlarda çocuklarla selfie yapıp ''çok seviyorum sizleri'' demek için karakterden ödün verenler var be.
Hiç mi kız arkadaşınız olmadı,ne bileyim hiç mi kızlarla takılmadınız ortam için yapmadığınız şey kalmadı tuu size. Bu foruma yazar çizerlerdi herkes tarafından da sevilirlerdi halbuki yazık ettiler kendilerine.
imzasız..
Kesinlikle haklısın abi.
Bugün stajdayım derste cümlede anlam konusundan olasılık cümlelerini işliyorum. Dersi anlattım örnek alıyorum öğrencilerden. 7. Sınıftan bir çocuk çıktı: Farz et ki bu aşkı hiç yaşamadık dedi, arkasındaki de Ünal Turaaaan dedi. Yemin ederim bi şok geçirdim kaldım öyle. Değiştirdim konuyu falan almadım örnek falan.
Özetle bu adamlar yaptıkları saçmalıklarla ancak çocukları etkileri altına alabilirler.
BMW E90 320d LCI
Bana veya herhangi bir sevdigime yolda videolardaki tarz bir hareket yapsa sıkıştırsa yakaladigim yerde
bunları amortisor niyetine yayın icene sokup kulak deliklerinden yukseklik alcaklik ayari yaparim.Sonra
Turan ve Tastan markalari altinda coilover olarak piyasaya surerim.
Ben onu bunu bilmem de hiç kimseyi takmadan şöyle eğlenebilen insanlara çok imreniyorum valla ne güzel yahu dert tasa yok heralde boşta kesici yapıp bile adamlar 2 saat gülüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)