350z,s2000 tarzında spor arabaların fiyatlarının nerdeyse 2-3 kat artmasının sebebi nedir sizce?
Vergiler piyasa durumu dışında arabaların sosyal medyada son yıllarda popüler olmasıda etkilemiş olabilirmi?
350z,s2000 tarzında spor arabaların fiyatlarının nerdeyse 2-3 kat artmasının sebebi nedir sizce?
Vergiler piyasa durumu dışında arabaların sosyal medyada son yıllarda popüler olmasıda etkilemiş olabilirmi?
Araç sayısı belli, almak isteyen sayısı çok. Her seferinde yok artık bu fiyata satılmaz denilen fiyata satılıyor araçlar =)
Instagram: mutusgarage
Bayram da Can'ın sıkılmış senin kardeşim çık dışarı bi hava al gez dolaş yaşın genç önünde uzun yıllar var daha iyilerini alırsın takılma böle şeylere![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Oturumu açıyorum.
-İkinciel piyasasının artış değerlendirmesi (Honda,Spor Araçlar vb.)
-Al,Satçıların değerlendirilmesi
Oturum kapanmıştır.
boş verin yahu parası olan zevkine baksın olmayanda sahibinden ilanlarına![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
şimdi güzel kardeşim basit bir matematikle anlatayım sende piyasaya artık bu gözle bak;
şubat 2012 honda premium manuel araba aldım: 45.650 tl bu da güncel dolar kuru 1.75 iken = 26.085$ ediyordu..
günümüzde 2016 honda premium alsak yaklaşık 79000tl ve kur 2,89 = 27.335$ ediyor..
yani anlayacağın arabalara pek fazla zam gelmiyor türk lirası değer kaybediyor ekonomi çöküyor.. yerinde olsam araba piyasası yerine bu forumda eğitim üzerine paylaşılmış bilgilere kafa yorar daha düzgün bir ülkede eğitim alıp kariyer yapmaya çalışırdım.
misal polonyada eğitim gören arkadaşlar var keşke 6-7 sene önce böyle bşrşeyi duysaydım diyorum sen hesap et gerisini
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Sizde bir kaç markaya takılı kalmayın tartı işidir bu tartının neresine yüklenirsen diğer taraf o kadar hafifler.. hafif tarafa yönelin.. bırakın parası çok olan ağır tarafa parasını saçsın.
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hobba oldu mu şimdi bu durdun durdun Honda'ya sapladın
#15 yorumuna sonuna kadar katılıyorum
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)