-Nissan Maxima 2.4QX V6 10.000 Tl![]()
Abi herkes ekonomi şöyle böyle diyo da dışarı cıkıyorum, herkesin altında hep sıfır araçlar, geceleri şişe açmalar hergün dışarı cıkmalar bilmem neyler yok abi biz fakir ülke falan değiliz gayet zengin bir ülkeyiz.
Elleme Sekelesin...
o araçların çoğu emin ol ki filo, kiralama, group araçları.. görüntü yanıltmasın..
ben bizim elektrikçiye gelip kiralama şirketinin plakasını söktürüp kendi plakalığını takan adam gördüm mercedese.. ben böyle gezmem dedi.. şimsi sen o aracı yolda görsen adama bak basmış parayı almış son model mercedesi diyebilirsin .. ama işin iç yüzü başka.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Borcu borçla kapatan,krediyle her şeyi satın alırım diye düşünen kitle bol olduğu için herkes güya zenginVe maalesef kredisiz bir birikimde olmuyor ülkede bu da öyle acı bir gerçek.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
çok haklısın. milletimiz biraz savurgan. otomobilden vergi alınmasa türkiye'de heryer merco bmw audi porsche olurdu. şimdi de oyle sayılır gerci. krediyle premium araç alıyoruz. parası fazla gelen arapların çöle bentley le dalması gibi bizde de imkan olsa neler yaparız neler![]()
maximalar 4 kapısı v6 ,,,yani spor versiyonu olsa herhalde v12 olurdu diye tahmin ediyorum,,,ozamanda trde benzin pahalı oldugundan kimse binemezdi,,,,,boşver iyki yapmamışlar
Adam arabayı 80 bine alıyor ertesi hafta 100 bine ilana koyuyor, birazda bizim insanımızda iş yok![]()
Kardeşim o şişe açmacalar felan geçsinler onlarıBen her hafta sonu clube giderim, clubte gördüğün o yelekli takım elbiseli saçları fönlü kardeşler varya alayı metrobüs ile Gayrettepe'ye, sarı dolmuşlar ile de Bebek'e iniyorlar. Sonra 3 kardeş birleşip yanlarına da bulabildikleri kadar hanım ablamızı alıp 6-7 kişi standta eğleniyorlar 4 saat dikilerek. Ben anlamıyorum tabi o kadar kişi yarım metrekare standın etrafına nasıl sığıyorlar çözemiyorum, sonrada 500 Tl hesabı erkek sayısına göre Alman usulü bölüşüyorlar ve böylelikle bir hafta çalışıp aldığı hatalığını tek gecede yemiş oluyorlar. Loca diceksende bu sefer kişi sayısı X3 katına çıkıyor. 25 kişi bir locaya girenleri gördüm ben zamanında
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)