Yıldız moto clup motorculara silahlarla eşkiyalık yapan polis - YouTube
Ilginc bi olay. Tepki cok sert fakat el kol olayi da hoş değil. Neyseki artik kamerasını takan motorcu şekil yapamaz![]()
Yıldız moto clup motorculara silahlarla eşkiyalık yapan polis - YouTube
Ilginc bi olay. Tepki cok sert fakat el kol olayi da hoş değil. Neyseki artik kamerasını takan motorcu şekil yapamaz![]()
Son zamanlarda motor kullanıcıları kafalarına kamera takıp bazen haklı bazen haksız oldukları olayların görüntüsünü kayıda alıp paylaşıyorlardı. Bu 4 teker araç kullananlara gereksiz yere atar gider yapan videolarıda çokca izledim.. Polislerin tavrına bişey diyemem ama viraj girişinde arabaya el uzatması olayı tetiklemiş.. Gerek yok adamı patates sıçırtırlar abi derken dillerinde tüy bitti..
Normal polis değildir bunlar tahminim. Bagajı açana kadar da polis haksız değil. Çok normal şekilde de sinyal veirp girmeye çalışıyor aslında araç. Gördün Passat'ı, 10 kişide grupsun, yaptın el kol hareketini, sivil vatandaş olsa sen alacaktın araya motorla, polis çıkınca patladın dimi. Olay böyle bence. Ama yinede bunların normal polis olduğunu düşünmüyorum. Ya terörle mücadeledir, ya koruma ekibidir ya da öyle birşey..
Kafada kask var, eşgal belli değil. Plaka yok kim olduğun belli değil. Arkada yanda çanta, içinde ne var belli değil. Motor kullanıyorum bu arada ama çevirmede bence arabadan çok motor almalılar. Motor aslında ciddi tehlikeli bişey saldırı açısından. Adamın arabasına vurmaya kalkarsan, polis çıkar sıçırtır böyle. Deli çıkar alır altına ezer geçer. Ha bagajdan otomatik almak doğru değil bence de zaten sinmişler ama ortmamın genel gerginliğiyle de önlem almak istemiş olabilirler.
ÖYle tabi de gergin zatne polisler bu arada iyice.. Alıp otomatiği yürümüyo, sen burda bi dur bakiyim diyo gibi asıl abi.
Videodakine bisey diyememde yanlız bu go pro takıp özellikle olay arayan motorcular çok fazlalaştı .
Polisin tepkiside fazla abartı . Nolcak sa olsun deyip o durumda polise vurucak bi çok insan var . Tabi sonra sıkarlar mı artık nolur .
Araba sağ sinyalini yakıp uslu uslu sağa yanaşmış, tam araya girecekken bu el kol hareketi yaban motorcu araçtan daha geride olduğu için yol vermesi gerekirken gaza basıp aracın önüne atlamış, bir de el kol hareketi yapmış. Sanırım kalabalık moto grubundan gaza gelmiş. Bence sivillerin tepkiyi hak etmiş. Hatta iyi olmuş diyorum, bundan sonra önüne gelene artizlik yapmaz.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ulkede ne duzgun motorcu var ne de motorcuya saygi.
ben de her ne kadar motorcu olsam da bu videoda silah olayina kadar arabadakilere hak verdim. amcam sinyalini vermis höduk gibi de girmemis. 30tane motor. yol verin iste olay nedir. arabaya vurmaya calismak nedir. iyi olmuş. 250cc kafada kask takip bole aptal sinek gibo dolasanlara feci ayar oluyorum.
silah biraz gereksiz olmus. amac 30kisiyiz biz diye kendine guvenen gencleri osurtmak olmus osurmuslar da agbey agbey diye. bir daha siyah passat vb lerini ellemezler gecerken![]()
fazla atar döte batar![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bence birbirlerini bulmuşlar. Büyük ihtimal;
- Motorsikletli arkadaşa o yetkiyi versen, aynı durumda aynı reaksiyonu gösterirdi.
- Araçtan inen kişinin yetkisini al altına motor ver, aynı havalarda gezerdi.
İkisini de haksız bulmuyorum, ikisini de haklı görmüyorum. Tek üzüldüğüm nokta, bu karakterdeki insanlarla aynı trafikteyim, aynı ülkedeyim.
Herkese anladığı dilden konuşmak lazım iyi olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)