Ortalık karışık ve motorda plaka yok kafalar kasklı sayı kalabalık ondan bence silah çıkartılmış. Zaten doğrultmamış bile polisler. (Genel olarak polisten pek haz etmem ama burada iyi yapmışlar.)
Ortalık karışık ve motorda plaka yok kafalar kasklı sayı kalabalık ondan bence silah çıkartılmış. Zaten doğrultmamış bile polisler. (Genel olarak polisten pek haz etmem ama burada iyi yapmışlar.)
Emniyet şu sıralar diken üzerinde. Orada motor konvoyu süsü verip polislere ateş açsalar ne olur ? Fatih'den şehit haberi diye ana haber de izlerdik.
Polislerin bu yüzden tedirgin hatta korku dolu olmaları normal. Otomatiği çıkarması biraz refleks biraz bilinçaltı biraz ego tatmini..
Şimdi bir şey yazacağım eksi yağmuru gelecek.
Aslında diyorum keşke böyle ortamlarda çatışma çıksa hepsinden kurtulsak. Biz yolunda gidenler rahat etsek. Hem belki anlarlar böylece artistik yerine kuralla iş yapmak daha az acılı.
polis devletinden beklenen hareketler
Diyecek bir şey bulamıyorum o kadar uç noktalarda ki olay...
Motorda el kol yapan vatandaş tam bir sığır, adam sinyali fizandan vermiş geliyor. O kot gömlekli olan da polislik ve görevi dışında her şeyi yapmış. İki tarafta bir birinden beter. Vatandaş için var olduğunu iddia edip vatandaşa artistlik yapmak... Diyecek çok şey var aslında bu tabloda da neyse.
Bagajdan silah alan koruma modunda silahla motorcuların bir ilgisi yok.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Burada var video çok net değil ama
http://www.cumhuriyet.com.tr/video/v...lah_cekti.html
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Videoyu izledim. Passat sağa girecek, sinyal veriyor ve motorcu bu esnada arkada. Sonra *bneliğine gaza basıyor arabanın yanına geliyor ve trip atıyor. Arkadaşlarına güvenerek.
Motorcuya iyi olmuş, bir daha kolay kolay yolda dayılanamaz.
Polis ise silah çekmiş, uygun değil ama plakası falan yok motorun. O anda bağlaması lazımdı. Hatta sürücüsü de göz altına almalıydı......
Okumadan imzalamam.....
Mavi gömlekli kişi Cumhurbaşkanı koruma timinden. Tam sayısını bilmiyorum ama 4-5 adet tim var korumalık yapan, yurtiçi ayrı yurtdışı ayrı. Mitingtede kıyafet aynıydı korumaların dikkat edin, hepsi aynı şekil giyinirler korumaların. Benim 2 yakın arkadaşım koruma timinde, 190 cm 120 kg adamlar ve sıfır yağ vucutları. Birde onların orada vakit kaybetmeye şansları yok, normal polis değiller. Büyük ihtimal Cumhurbaşkanı Huber'e veya Kısıklı'ya gidiyordu helikopter ile onlarda karşılamaya yetişiyorlardı. Zaten asli görevleri değil motor bağlamak vs. dediğim gibi karşılamaya gidiyorlar ise eğer orada vakit kaybetmezler.
bide videoyu polis silah çekti diye paylaşmışlar ulan y.vş.k hem suçlusun hem güçlü arabadaki normal bi vatandaş olsa kalabalık olmalarına güvenip atarlancaklardı sert kayaya tosladılar içlerine sıçtılar
3-5 Motorcu Bir Araya Geldiği Zaman Bütün Yollar Onların İster Emniyet Olsun, İster Normal Şerit Olsun, İstisnalar Hariç Tabiki Ama Bu Videoda Azda Olsa İçimin Yağları Eridi.Son Zamanlarda Motorcular Fazla Bela Olmaya Başladı Kasklarındaki 3 Kuruşluk Kameralarda Yaptıkları Artistikleri Koymazlar.Ve Yahut En Başında Bi Araba İle Münakaşalarını Koyamazlar.Her Videoda Hep Kendi Haklı Oldukları Yerleri Koyuyorlar.Koysana Öncesini Bi Ne Artislik Yapmışsın Acaba.Neden O Adam Seninle Uğraşmış. Velhasıl Kerim İçimin Yağları Eridi Diyebilirim.Bu Yazımda Motorcu Düşmanımıyım ,Hayır Tabikide,Ama Böylelerine Müstehak.
Bence passatın tepkisi yerinde adam direk girmeye çalışmamış beklemiş ama bunlar kendilerinden başkasını düşünme diği için almamışlar. Orda polis değilde sivil biri olsa arabanın etrafını sarıp durdurmuşlardı büyük ihtimal ben motor sever biriyim ama cidden bazıları insanı çileden çıkarıyor.
Ülke durumunu ele alırsak,bende bir motor kullanıcısıyım ama videoda motorcular bence haksız,eğerki karşılarında böyle başşaklı bir araç denk gelmeseydi motorcular o araçtaki kişiyi linç ederlerdi
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)