İlk olarak jant lastik ve basmayla başladık, devamı geldikçe güncel resimler eklenecek.
Jantlar BMW X5 (style74), 8,5X18'', ET48
Lastikler 215x35x18
![]()
İlk olarak jant lastik ve basmayla başladık, devamı geldikçe güncel resimler eklenecek.
Jantlar BMW X5 (style74), 8,5X18'', ET48
Lastikler 215x35x18
![]()
Spacer - Flanş
İletişim: 0535 783 07 71
Maşallah facebooktanda takip ediyorum çok başarılı işler çıkartıyosunuz , bu araçta karpuz jant , blade jant görmekten bıkmıştım artık jant seçiminiz nokta atışı olmuş devamını bekliyorum![]()
PSA Brother's
Maşallah başka da bişey yapmaya gerek kalmamış gibi
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
maşallah harika olmuş jant lastik kaça maal oldu
Maaşallah jant seçiminizi çok beğendim.
4x108 / 5x112'e çeviren spacer yapabiliyor musunuz? Eğer yapabiliyorsanız fiyatını öğrenebilir miyim?
Maşallah jantlar çok güzel olmuş tek galba Türkiyede başka bir clio'da göremedim daha
Batuhan YÜKSEL®
masallah mermi gibi olmus kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin aracinizi.
35 yanak konforu cok etkiliyor mu dreksiyonda en ufak cukuru hissetiriyor diyorlar dogru mu ?
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Çok yakışmış jantlar, maşallah. Bilerek mi 4 bijon taktınız?
Maşallah abi jantlar çok güzel olmuş fotoğraf uzun yolda molada çekilmiş gibi bu basıklık ve lastik ile uzun yol yapabiliyor musunuz ? basık şahin 50 yanak lastik ile cesaret edemiyorum bazı yerler mayın tarlası gibi 100ile felan geçince her yeri ayrı oynuyo aracın tabi sizinki yeni bir araç ama yinede insanın içi gider
Spacerlerin fiyat sabit mi 4x98 i 5x98 veya 4x98 i mercedes çapına çeviren spacer ne kadar birde hangi malzemeyi kullanıyosun abi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)