Doğruysa çok vahim. Hangisine güvenecek bu insanlar.
Bir ara ters ozmoz sistemlerine merak salmıştım. Var mı kullanan? Sağlıklı mıdır?
masamda erilki su içerken okudum haberi içmeyede devam ediyorum vallaçeşme suyu içemiyorum nedense
2000 A3 8L
eminim o et ürünleri çogu bile at etidir salamlara ne karıştırdıkları belli degil bi ara türkiyeden almanyaya gönderilen domateslerde ilaça raslanmış geri göndermişlerdi onuda geri içerde sattılar işte nolacak devlet yok bişe yok
güzel ülkemizde gün geçmesinki bi sahtekar firma daha türemesin,neyse hayırlı cumalar![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Kimbilir hangi çıkar çatışması vardır bu kanalla erikli arasında, kanalın sahibi nesim malki cinayetinin tetikçisi
Spiker olmus daha tabi ile tabii nin farkini bilmiyor, cahil insan yavrusu.
Bunun yaptigi haberden ne olur...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Zamanında tanıdığımız biri gözümüzün önünde hazır suları test yapmıştı. En temizi erikli çıkmıştı. Şaşırdım cidden.
Bunların denetlemesi vs. Nasıl işliyo acaba?
Ne hale düştük ya
haberden fazla karşı tarafın ismini karalama propagandası gibi çekmişler haberi. İçimini en sevdiğim su markası Erikli umarım asılsızdır...
Gecen gun damla su aldim diye hatundan laf yiyince arastirdim bu su olayini.
Adamlar analizini yapmislar;
Bakanlık en iyi su firmalarını acıkladı! İşte en kaliteli icme suyu markaları - Medyafaresi.com Mobil
Piyasada bulunanlarin hepsi birbirnin benzeri. Damla en guzel tad odulu almis, odullere bakiyosun ertesi yil baya bi firma almis.
Erikli desen satis politikasindan yuruyor pahali kalitelidir mantigini bizim insanimiz zaten yiyor kolayca.
Hayatimda ictigim tek kaliteli siselenmis su Kalabaktir. Eskisehirde ogrencilik zamanlarimda baya bi alismistim, zaten sitesinde adamlar dolum tesislerinin ayrintisina kadar gosteriyor.
Hani buyuk firmalar bu kadar detayli gosteriyor mu..
Testlere bakin sonuclara rezillik, reklami ve bilgi kirliligini seven milletiz yiyoruz..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
En iyisi sırma
Şaka değil erikli den geçen sene tat şikayeti aldık![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bayram da erzurumdaydim palandoken adinda bi su satiliyor her yerde erikli kum da oynasin inanilmaz lezzetli bi suydu![]()
Eskişehir şanslı bu konuda kalabak var. Şehir dışına çıkınca hangi suyu içeyim diye kara kara düşünüyor insan.
İyi de benim bildiğim doğal kaynak sularında arıtma işlemi olmuyor . Sadece bekletip içinde ki millerin düşmesi sağlanıyor. ondan sonra paketlenip bize geliyor.
Lazerli artıma falan bunlar maaliyetli iş dağın başına tesis kur eee ondan sonra lazerle arıt bu adam manyak mıdağın başına tesis kurmak milyon dolarlar bide bu işin arıtması var
Hee diyorum bende neden erik tadı gelmiyor.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)