Pürsu yu çok beğenmiştim 34. sırada olması şaşırttı![]()
Valla bu listeye göre çöp gözüksede kezzetde erikliden iyi
Yıl 2016 bu sıralama 2 yıl ile 7 yıl öncr yapılan araştırmaya göre hazırlanmış
Belki işler değişmiştir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
İlaç ve gıda haberlerinde hiç bir araştırmaya güvenmem. Araştırmayı finanse edene göre sonuç çıkar çünkü
okuldayken dersini almıştım, sonuçta içme suyunun içindeki mineraller niteliğini belirliyor, temizliği vs kaliteyi, suyun nerede çıktığı arıtma mı doğal kaynak mı olduğu vs de cinsini... tad olarak eskiden niksar ı severdim, içinde siyanür var dedilerbitirdiler markayı... şu anda su markalarının çoğu büyük içecek firmalarında, kendi ürünlerini satarken sularını da zorla veriyorlar... Kızılcahamam Javsu çok güzel son zamanlarda onu seviyorum, reytingi de baya yüksek listelerde
![]()
Javsu güzelde her yerde bulamıyorum. Ankara'da çeşme suyundan şaşmam.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Liste eski olsa da sıralamanın pek değişeceğini sanmam sonuçta su kaynağını değiştirmek büyük yatırım gerektirir. Zaten nam salmış bir firmanın böyle bir atılıma gerek görmesi pek rastlanır değil.
Ters ozmos sistemli arıtma suyu kullanın, arıtma cihazında en son filtreden önce tatlandırıcı ve sona alkali filtre ile takviye yapıldığında içimi çok yumuşak kaynak su ferahlığında su elde edersiniz. Hazır suların içinde bulunan mineral değerleri bir avuç yeşilikten çok daha az.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Aynı yerde üretiliyor diye biliyorum ama Nestle'nin tadı daha yumuşak, Erikli'nin tadı ise sert, bilmiyorum doğru tabir mi oluyor ama Nestle'nin değerleri biraz daha içilebilir değerlerde. Mecbur kalmadıkça Erikli tercih etmiyorum.
Nestle'de 157.sıradaymış, Fuska'mı arayacağız şimdi, ooff
biz sakaryada suyun kaynağındayız, çeşme sularımız bile çok güzel.
su fabrikasında çalışan bir arkadaş şunu demişti tabii yalan doğru tartışılır.
yıllık çekebildikleri su miktarıyla sattıklarına bakarsan çok büyük fark görürsün dedi,
yani dedim? kalan suyu nerden alıyolar bilinmez dedi
korusu tahmin ettiğim gibi bursadaki en içimi yumuşak su, olmadı dağ yolundan çeşmeden doldurup geliyoruz arada bir oda olmadı musluk spec![]()
bu arada kardelen veya çamlıca su çok iyi demişti ama hangisi hatırlamıyorum,
kardelen olabilir yüksek ihtimal araştırmak lazım
Yemek yerken cola ve benzeri mesrubat icrn insanlarin, ictikleri suyun kuyu suyu oldugunda neden sorgulamaya basladiklarini hic anlamamisimdir.
74 model sehpa...
Bilecik de acemiliğimi yaparken mecbur musluk suyu içtin
Makine kreç tuttu öksürük öksürük geberdik mesela
Çeşme suyunu arıtma yapılınca tadı fena olmuyor ist için
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
biz saka kullanıyoruz bayadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)