User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Hasar kayıtlı araç ihaleleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hasar kayıtlı araç ihaleleri

Arattım ama aktif böyle bir konu bulamadım
    Araç bakıyorum kendime 50-60bin bandında hasar kayıtlı arabalar cezbediyor
    Ben aracı kendim alıp toplamak istiyorum ki airbag içlerinden falan emin olayım
    Çıtır hasarlı airbag açmış araç ihalelerine giren toplayan var mı?
    Ağır hasarlı araç almak sizce mantıklı mı?
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene önce bir dostum 70bin km.de 2008 audı a3 1.4tsi dsg almıştı ihaleden.22bin hasar kaydı vardı.araç çekme belgeliydi.32,500 gibi almıştı.

ön kaput,ön çamurluklar,ön tampon,tek sol far hepsini çıkma aldı.araç hiç boyanmadı.aldıgı parçalarda boyasız zaten.airbagler tamir edildi.gayette düzgün toplandı.ilk zamanlar s3 tamponuda aradı ama bulamadı.motorda radyatörde hiç hasarı yoktu.tahmini 7-8 bin gibi harcadı.şuan araç 100binde gayet sorunsuz biniyor.bir sıkıntısı yok.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada hasarlı araçlar şaşmazın arkasındaki askeriyenin orda oluyor
    Her türlü çeşit çeşit araçların ihalelerinin ordan takip edebilirsiniz
    Bence sanayide hatırlı tanıdık ve ustalarınız yoksa girmeyin
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanayide sürekli hasarlı araç alıp toplayan tanıdıklarımız var başkent otoda
    ya onlardan alırım ya da kendim onlara toplatırım diye düşünüyorum
    bu araçları sigorta şirketleri aracı kurumlara mı satıyor öncelikle
    yoksa direk sigorta şirketinden alabileceğimiz bir yer var mı?
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanayide sürekli hasarlı araç alıp toplayan tanıdıklarımız var başkent otoda
    ya onlardan alırım ya da kendim onlara toplatırım diye düşünüyorum
    bu araçları sigorta şirketleri aracı kurumlara mı satıyor öncelikle
    yoksa direk sigorta şirketinden alabileceğimiz bir yer var mı?
    Aracı kurumlar harici direk sigorta şirketlerinin satışı yoktur. Son kullanıcıya 1,2 tane araç satmıyor sigorta şirketleri.
    En-ka, autogong, autoonline vb. gibi firmalardan üyelik açtırmanız gerekiyor. Onların da ücretleri 3 ila 10 bin tl arasında değiştiriyor sadece ekran açtırmak için.

Ahmet.S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlam araç alırsanız daha karlı çıkarsınız hasarlı işi bitik herkezin becerebileceği bir şey değil.
    Dacia binin hasarsız olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autoonline 15bin teminat alıyor, her araçta da en az 600tl+kdv hizmet bedeli alır, sanayide iş yaptıracak tanıdığınız yoksa uğraşılacak iş değil, ama bazen hasarlı alıp yaptırmadan satarak bile güzel paralar kazanılıyor, sormak istediğiniz ayrıntılı sorulara cevap vermeye çalışırım özelden, bacanağım yapıyor bu ili

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tarz sitelerden araç alırken güvenilir firma olmasına dikkat edin perşembe gününe kadar benim paramı yatırmazlarsa mahkemelik olucam maalesef dava açacağım için firma ismi yazmıyorum detayları öğrenmek isteyen olursa pm atabilir.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanayide dükkanın , elinde zanaatin , cebindede yüklü sermayen yoksa hiç girme. hem zamanın gider , hem paran gider , hem üstüne zarar edersin. çektiğin eziyettte kar kalır. hasarlı araç işi dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. hele ki ustaların eline bir düşmeyegör. .
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

FET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 3 yıldır aktif olarak hasarlı araç alıyorum, topluyorum, satıyorum. Ustalarla arayı iyi tutmak lazım yoksa çok can yakarlar.
    Neyi kime yaptıracağını bilmek çok önemli, ortada ben ustayım diye gezip içine sıçan adamlarla dolu.
    O yüzden ya bu işi yapan birilerinden yardım almak gerek ya da hiç uğraşmayıp sağlam araba almak gerek
    Hasarlı araba işi bulaşıcı hastalık gibi, bir girdiniz mi işin içine bırakamıyorsunuz burada bir sürü kahve ortamını bırakıp gelen emekli amcalarımız var bu işi kovalıyorlar.
    Binmek için araba bile alsam hasarlı bakıyorum. Çünkü biliyorum neyi var neyi yok neresi yapılacak, içime sinerek kendi zevklerim doğrultusunda yapıyorum.

E-Sovtaj da aktif üyeliğim var, demo üyelik alıp araçları takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz araç olursa adınıza teklif verebilirim.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 3 yıldır aktif olarak hasarlı araç alıyorum, topluyorum, satıyorum. Ustalarla arayı iyi tutmak lazım yoksa çok can yakarlar.
    Neyi kime yaptıracağını bilmek çok önemli, ortada ben ustayım diye gezip içine sıçan adamlarla dolu.
    O yüzden ya bu işi yapan birilerinden yardım almak gerek ya da hiç uğraşmayıp sağlam araba almak gerek
    Hasarlı araba işi bulaşıcı hastalık gibi, bir girdiniz mi işin içine bırakamıyorsunuz burada bir sürü kahve ortamını bırakıp gelen emekli amcalarımız var bu işi kovalıyorlar.
    Binmek için araba bile alsam hasarlı bakıyorum. Çünkü biliyorum neyi var neyi yok neresi yapılacak, içime sinerek kendi zevklerim doğrultusunda yapıyorum.

E-Sovtaj da aktif üyeliğim var, demo üyelik alıp araçları takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz araç olursa adınıza teklif verebilirim.
    Daha önce en-ka, autogong ve auto online kullandım. E-sovtaj da durumlar nasıl? Hizmet bedeli, araçların teslim yerleri (belirli bir garaj mı yerinden teslim mi?, açık artırma usulü ile mi kapalı teklif usulü ile mi?
    Araçlar satışa hazır mı yoksa sigortadan evrak işlemlerinin bitmesini mi bekliyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce en-ka, autogong ve auto online kullandım. E-sovtaj da durumlar nasıl? Hizmet bedeli, araçların teslim yerleri (belirli bir garaj mı yerinden teslim mi?, açık artırma usulü ile mi kapalı teklif usulü ile mi?
    Araçlar satışa hazır mı yoksa sigortadan evrak işlemlerinin bitmesini mi bekliyor?
    Merhaba, 455 TL hizmet bedeli var. Teslim yerleri değişiyor; Yetkili servis, otoparklar, sanayi esnafları... Yetkili servis harici yerlerde otopark ücreti çıkıyor.
    Teklifler kapalı şekilde, öncelikle mutabakat kılınıyor ve daha sonra evrak aşaması başlıyor.
    Yasal süre 45 gün, 45 gün sonunda araç hazırlanmazsa cayma hakkı var.
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hocam merhaba hala devam ediyormusunuz ihaleden hasarlı araç alim işine..bende ilgileniyorum fakat siteler cok fahiş meblağlar da teminat ya da uyelik ücreti istiyor ..dolayısıyla bir güven problemi ortaya çıkıyor ..bana bilgi verirseniz ve yardimci olursanız bu ukonuda çok sevinirim..bizim yerimize teklif verme konusunda da ciddiyseniz benim böyle bir talebim de olacak..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler