User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2016 Son İş Günü Mali Durum...

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2016 Son İş Günü Mali Durum...

bayramdan önce de açmıştım, şimdi senenin son iş günü, bir tarafta sanki cumartesi kıyamet kopacakmış gibi davranan alacaklılar diğer taraftan ödeme yapmamak için binbir bahaneye başvuran az şerefliler... bu durumu ben 1 senedir söylüyorum kriz var diye, geçen sene kimse sallamıyordu, yaza doğru hah işte biraz var demeye başladılar sonra 15 Temmuz bayram vs derken son 2 aydır herkes 'piyasada para yok yahu, acayip kriz var ne yapacağız?' demeye başladı... günaydın Vietnam, ben orası için yazdım zaten yoksa bizde bir sıkıntı yok!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tane mükellefimiz de kriz yüzünden dükkanını kapattı. 2014'den itibaren işi bırakma dilekçesi verdiğimiz 10. Mükellefimiz.

Haftaiçi biri de şirketi kapatacak etti mi sana 11 .

Halkın adamı hakkın aşığı
    O milletlerin gerçek rüyası .

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seneye bırakacağım inşaat sektörnü, yemin ederim evde oturur köpeğime bakarım arabamla ilgilenirim daha mutlu olur daha az para kaybederim...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi işimi kurmak için birikim yaptım.Yatırımlarımı ilerde iyi kötü bi iş yerim olsun diye planladım. Şuan iş yeri açıp 2 3 kişiye istihdam sağlamak yerine maaşlı bi yerde calışıyorum paramıda borsa vs işlerde değerlendiriyorum. Kafam rahat Gelecek kaygısı adamı çürütüyor.
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vietnam dan bize ne Amerika düşünsün bizde işler tıkırında

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Çocuğunun düğününü yapacak zamana kadar hayatını geçirecek paran varsa, anlamsız iş yapmak..
    Koy faize, yerleş Egeye, domates - limon - çilek yetiştirerek hayatına huzurlu 10 sene daha kat..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocuğunun düğününü yapacak zamana kadar hayatını geçirecek paran varsa, anlamsız iş yapmak..
    Koy faize, yerleş Egeye, domates - limon - çilek yetiştirerek hayatına huzurlu 10 sene daha kat..
    Evren abi ciddimisin bu düşüncende ? Ege den yazıyorum

yani şimdi tabi güzel geliyo söylediğin azacık aşım kaygısız başım misali, fakat ben bunun söylenmesine kızıyorum (konu egeyle filan alakalı değil)

demem o kii şimdi içinde yaşadığımız düzenin bize dayattığı şey, git iş bul, işini yap, haftaiçi git bürona paranı kazan o parayla marka marka elbiseler, marka marka aksesuarlar al, git çalış para kazan lüx restoranlara git tatile git haftasonu uludağa spile git harca harca, hafta içi git çalış para haftasonu arabana bin avm ye git x marka 6''ekranlı telefonunla foto çekil, sinemaya 50 lira para ver falan filan liste uzun yaşanılan hayatlar belli ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.

herşeyden önce insan cidden bu tempoya alışıyor. iş manasındada aynı şeyi söylüyorum yani şu anki işinden daha sakin bir işe geçince 2 ay 3 ay sonra başlıyorsun kıpırdanmaya.. özellikle normalin üstü bir iş yapıyorsan.

Sanki çiftçinin hali çok mu iyi. o kadar emek şu bu pazara bi gidiyosun kasasını 2 liraya bıraktıkları mahsüller oluyor ülkenin neresinden baksan yazık..

Ha dediğin şey atıyorum şimdi çocuk 3 yaşında en iyi ihtimal üni. şu bu 26 27 de evlendirceksen. 23 yılda ki ekonomik gelişmeleri ülkenin gidişatını tahmin edecek bilgi ve beceri varsa bunu sonuçlandırıp lan bu kadar para bu kadar süre bankaya atsam bana yeter diyebiliyosam zaten muhtemelen benim durumum iyidir dolayısıyla ege limon pattiz domat filan hikaye olur gibi

bak ya ben 94 sedan si toplama konusunu arıyodum nereye geldim.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle diyorsun da olmuyor işte söylediğin gibi. Uzaktan davulun sesi olayı o senin yazdığın Evren..
    Ben sana öyle bir yerde en fazla 15 gün veriyorum.
    Dönersin.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda hayalim böyle 4-5 bin kazanıp evle ilgilenmek
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün piyasalarda çok oynak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kucuk esnaf diye tabir edebilirim kendimi bugun yapmam gereken 20.000 tl yakin odeme var hala alamadigim
    Ise bi dolu alacagim var.

Mali durum genel olarak kotu malesef 2016 cok kotu bir yil oldu. Yikilmadik ayaktayiz cok umutlu degilim ama insallah 2017 de normale yakin olur isler.

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2015 başlarında 50 çalışanımız vardı işlerimiz yolundaydı bayramlarda ikramiyeler vs erzaklar havada uçuşuyordu para ciddi anlamda ikinci plandaydı bir çalışanımızın durumu kötüydü adama müstakil bir ev yaptık o derece paylaşımcıyız yatırım yapacaz 2. fabrikayı kuracaz dedik daha çok insan ekmek yesin hayaller vs.. 20-30 kişi daha bünyemize kattık idarecisinden çalışanına yetişsinler 2. firmayı açınca hemen adamları işin başına koyalım dedik yatırım yaptık afedersiniz bir yerimizde patladı hepsi anasını ağlattılar güzel ülkemin 2015 sonundan beri küçüle küçüle bi hallere geldik 35 tane adamı şuan zor idare ediyoruz değil ikramiye erzak.. maaşlarını zor ödüyoruz piyasadan alacak bilmem kaç trilyon para var kimse para falan ödemiyor. Çekler karşılıksız patlayan patlayana.. daha ne diyeyim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bayramdan önce de açmıştım, şimdi senenin son iş günü, bir tarafta sanki cumartesi kıyamet kopacakmış gibi davranan alacaklılar diğer taraftan ödeme yapmamak için binbir bahaneye başvuran az şerefliler... bu durumu ben 1 senedir söylüyorum kriz var diye, geçen sene kimse sallamıyordu, yaza doğru hah işte biraz var demeye başladılar sonra 15 Temmuz bayram vs derken son 2 aydır herkes 'piyasada para yok yahu, acayip kriz var ne yapacağız?' demeye başladı... günaydın Vietnam, ben orası için yazdım zaten yoksa bizde bir sıkıntı yok!
    Kıyamet kopacakmış gibi davranan ALACAKLILAR,ödeme yapmayan bahane bulan ŞEREFSİZLER iki durumda aynı değilmi alacaklıda aynı lafı söylüyodur belki başkalarına

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinle güncel bir volatilite tablosu paylaşmak isterim. Geçmiş senelerde yaşanan krizleri de görebilirsiniz. Her büyük durgunluğun çıkış ve iniş arası ortalama 1 sene. Bu da demektir ki 2018 yılına kadar parasal durgunluk devam edecektir.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren abi ciddimisin bu düşüncende ? Ege den yazıyorum

yani şimdi tabi güzel geliyo söylediğin azacık aşım kaygısız başım misali, fakat ben bunun söylenmesine kızıyorum (konu egeyle filan alakalı değil)

demem o kii şimdi içinde yaşadığımız düzenin bize dayattığı şey, git iş bul, işini yap, haftaiçi git bürona paranı kazan o parayla marka marka elbiseler, marka marka aksesuarlar al, git çalış para kazan lüx restoranlara git tatile git haftasonu uludağa spile git harca harca, hafta içi git çalış para haftasonu arabana bin avm ye git x marka 6''ekranlı telefonunla foto çekil, sinemaya 50 lira para ver falan filan liste uzun yaşanılan hayatlar belli ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.

herşeyden önce insan cidden bu tempoya alışıyor. iş manasındada aynı şeyi söylüyorum yani şu anki işinden daha sakin bir işe geçince 2 ay 3 ay sonra başlıyorsun kıpırdanmaya.. özellikle normalin üstü bir iş yapıyorsan.

Sanki çiftçinin hali çok mu iyi. o kadar emek şu bu pazara bi gidiyosun kasasını 2 liraya bıraktıkları mahsüller oluyor ülkenin neresinden baksan yazık..

Ha dediğin şey atıyorum şimdi çocuk 3 yaşında en iyi ihtimal üni. şu bu 26 27 de evlendirceksen. 23 yılda ki ekonomik gelişmeleri ülkenin gidişatını tahmin edecek bilgi ve beceri varsa bunu sonuçlandırıp lan bu kadar para bu kadar süre bankaya atsam bana yeter diyebiliyosam zaten muhtemelen benim durumum iyidir dolayısıyla ege limon pattiz domat filan hikaye olur gibi

bak ya ben 94 sedan si toplama konusunu arıyodum nereye geldim.
    Yanlış anlattım herhalde

Ben, hayatımı iyi bir şekilde sürdürecek, çocuklarımı iyi şekilde yetiştirip okutacak, üzerine düğünlerini yapacak kadar birikimim olduğu halde dedim. Yani kenarda yeteri param olacak, keyfine domates salatalık yetiştiricem.. Sıkılırsam 1 ay istanbul, daraldığımda 1 ay ege, olmadı 2 hafta uludağ

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle diyorsun da olmuyor işte söylediğin gibi. Uzaktan davulun sesi olayı o senin yazdığın Evren..
    Ben sana öyle bir yerde en fazla 15 gün veriyorum.
    Dönersin.
    Sabit orda kalmak değil yahu.. Git kafa dinle, huzur fazla mi geldi? Gel istanbula 1 ay istanbulda takıl, daraldın mı trafikten? yine dön egeye

Aero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinle güncel bir volatilite tablosu paylaşmak isterim. Geçmiş senelerde yaşanan krizleri de görebilirsiniz. Her büyük durgunluğun çıkış ve iniş arası ortalama 1 sene. Bu da demektir ki 2018 yılına kadar parasal durgunluk devam edecektir.

Tablonun iyi tarafı tepe noktasına ulaşmış olması. Ocak sonu yönünü aşağıya verecektir. Şu an piyasa da nakit dönmüyor. Çünkü belirsizlikle alakalı kaygılardan dolayı kimse para harcamıyor. Bu da volatiliteyi arttırıyor. Gerçek kriz devletin para ödeyememesi ile başlar. Şu an ki yaşanılanlar geçici diye düşünüyor ve ümit ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EVO34 koş başkan vardır senin burada konuşulanlara da hükümet sözcüsü olarak bir cevabın

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne düğünü, n'aptınız öyle. Düğün parasına kadar bırakılan evlattan hayır gelmez, aile geçindiremez o evlat, rezil olur sizden sonra.

Benim zenginlik anlayışım şöyle: Ev+araba+karada ölüm yok diyeceğin kadar bir sabit gelir (İzmir için 2 bin diyelim). Sonrasında arada çalışma ve kısa süreli ticaretle kimseye muhtaç olmadan yaşar gidersiniz.

Karaburun'un köyünde yaşayan balıkçı bir abiyle tanıştım. Eskiden mobilya ticareti yapıyormuş. Köye yerleşince ufak bir tekne almış. Havanın müsait olduğu her gün çıkıp 3-4 adet kalamar tutup dönüyor. O zaman için günlük 40 küsur lira kıvırıyordu. Restoranlar evine gelip alıyor balıkları. Emekli maaşını da ekleyince benden zengini yok diyordu. Ben öylesini yapamam, ama kısa vadede (5 yıl) başka planlarım var.

Neyse konuyu dağıtmayayım. Piyasa hakkındaki görüşlerimi de akşamüstü yazayım artık.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tablonun iyi tarafı tepe noktasına ulaşmış olması. Ocak sonu yönünü aşağıya verecektir. Şu an piyasa da nakit dönmüyor. Çünkü belirsizlikle alakalı kaygılardan dolayı kimse para harcamıyor. Bu da volatiliteyi arttırıyor. Gerçek kriz devletin para ödeyememesi ile başlar. Şu an ki yaşanılanlar geçici diye düşünüyor ve ümit ediyorum.
    Forumda epey devlet/belediye ihalesiyle uğraşan vardır hangisi şu aralar tam alabiliyor ki ?
    Geçen haftalarda para bitti Atatürk havalimanını o yüzden satıyoruz demişlerdi
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler