Evren abi ciddimisin bu düşüncende ? Ege den yazıyorum
yani şimdi tabi güzel geliyo söylediğin azacık aşım kaygısız başım misali, fakat ben bunun söylenmesine kızıyorum (konu egeyle filan alakalı değil)
demem o kii şimdi içinde yaşadığımız düzenin bize dayattığı şey, git iş bul, işini yap, haftaiçi git bürona paranı kazan o parayla marka marka elbiseler, marka marka aksesuarlar al, git çalış para kazan lüx restoranlara git tatile git haftasonu uludağa spile git harca harca, hafta içi git çalış para haftasonu arabana bin avm ye git x marka 6''ekranlı telefonunla foto çekil, sinemaya 50 lira para ver falan filan liste uzun yaşanılan hayatlar belli ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum.
herşeyden önce insan cidden bu tempoya alışıyor. iş manasındada aynı şeyi söylüyorum yani şu anki işinden daha sakin bir işe geçince 2 ay 3 ay sonra başlıyorsun kıpırdanmaya.. özellikle normalin üstü bir iş yapıyorsan.
Sanki çiftçinin hali çok mu iyi. o kadar emek şu bu pazara bi gidiyosun kasasını 2 liraya bıraktıkları mahsüller oluyor ülkenin neresinden baksan yazık..
Ha dediğin şey atıyorum şimdi çocuk 3 yaşında en iyi ihtimal üni. şu bu 26 27 de evlendirceksen. 23 yılda ki ekonomik gelişmeleri ülkenin gidişatını tahmin edecek bilgi ve beceri varsa bunu sonuçlandırıp lan bu kadar para bu kadar süre bankaya atsam bana yeter diyebiliyosam zaten muhtemelen benim durumum iyidir

dolayısıyla ege limon pattiz domat filan hikaye olur gibi
bak ya ben 94 sedan si toplama konusunu arıyodum nereye geldim.