Otokar firmasının dünyaya ün salmış hafif zırhlı akrep, şörland ve cobra (çok şekil araçlar doğrusu)
![]()
Otokar firmasının dünyaya ün salmış hafif zırhlı akrep, şörland ve cobra (çok şekil araçlar doğrusu)
![]()
Yavuz serisi
Mercedes Unimog
Atılgan serisi
Mercedes Tırlar
![]()
Gemilerimiz![]()
Gemilerimiz yakıt ikmali yaparken
Gemilerimiz uluslar arası tatbikatlarda
Bunlarda sahillerimizin Koruyucu melekleri Kaan Bot serisi. Gerçekten Hız canavarları![]()
[/
f4,f5 ve phantom
Şu ön taraflarındaki ağzını açmış köpekbalığı resimini çok beğeniom
![]()
]Hava Araçlarımız
BLACKHAWK larmız
![]()
askerde
mercedes unımog soforuydum
gercekten
Turk ordusu ıcın cok ıyı bır aractır
Cobra da kullanmıslıgım vardır cok hantal araba ama gercekten cok dayanıklı...
hehe bende ünimog şöförüydüm viteslere hastaydım bide apartman vitesli bi man kitledilerdi paso şanzıman kırıyodu![]()
şorlandlar çok kötü normal land motoru var 4tonu çekmekte sıkıntı yaşanıyo
cobralar gerek sesi gerek donanımı çok güzel
ayrıca listede olmayan ZMA var
![]()
Şorland 2 cesit var v8 motorlu benzinli ve tdi motorlu dizel...
V8 deli gibi gider, dizel de torkla azcık ittirir.
Normal landlar ile benzinlide alakası yok, dizelde de son cıkan tdi landlarla aynıdır.
Bizim V8 sesi fena degildi, Hakkari özel harekatta egsozu patlak bi tane vardı tüm sehir duyardı gece devriye atarlarken![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben V8i görmedim hiç bizim oralarda 110tdi vardı bize eskortluk yapardı ben 25ton yüklü kamyonla rapmaları rahat çıkarken sorlandlar 1.viteset zorlanıyordu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
tcg piyalepaşa da 2 aya yakın kaldım. gemi 1953 yapımı buharla çalışan bir gemiydio ranzaların ustundeki yataklar tabi yatak demeye bin sahit lazım artık bitmiş bir vaziyette idi kakalaklar kol geziyordu uyuyamıyorduk. gece olmasın die dua ederdim.
sonra jilete gönderdilerde biraz rahat ettik
yeni nesil gemiler 10 numara benim zamanında da acayip bir yenileme çalışmaları vardı. hatta en son geçen gun okudum abd nin vereceği gemiler kabul etmemişler eski olduğu ve bakım masraflarının cok tutacağı için bence doğru bir seçim
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Bi savaş uçağı kullanmak istiyorum direk yunan pilotlaıyla it dalaşı yapsam ne sarardı![]()
short land v8 benzinli kullandım deli gibi gidiyordu tek problemi asfaltta yol tutuş problemi vardı.akrep'i gördüm.ön camında gece görüş sistemi var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)