Allah bu devlete bu millete zeval vermesin
Gerçekten çok güzel araçlar.Daha geçen günde ilk Türk yapımı 2 tane tank göstermişlerdi haberlerde,şimdi fotolarını bulmaya çalışıorum.Bulursam eklicem.Allah devletimize,milletimize vatanımıza zeval vermesin yarabbim.Bakalım 14'ünden sonra bende askerim,bunlardan birini görürüm hrhlde.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Gerçekten çok güzeller ... Hepsi birbirinden harika ...
Zamanında taş ve sopa ile memleketini koruyan kahramanların evlatları olarak bunları görünce kimsenin bizi esir alabilceğine inanmıyorum.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
isterseniz ayarlayabilirsem otokarın sapanca tarafındaki fabrikasına gezi tarzı birşey düzenliyebilirim
Samsa
Ben Otokar'da staj yapmıştım..
Cobra ile test parkurunda %60 eğim çıkış ve %70 eğim iniş bayağı bi heyecanlıydı
bu arada cobralarda alt takım, motor, aktarma vs. komple hummer.. 6.5L turbo dizel makina var.. tabii yalıtım rezalet, motor kucakta gibi, içerde sağır oluyorsunuz =D
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
off diyrm 1.resme bittm.
Bu arada üzücü bilgi vereyim... şuanda otokar fabrikasının askeri araç bölümü hemen hemen %30 verim ile çalışıyor, çok fazla sipariş olmadığı için genelde ticari otobüsler ile ilgileniyorlar...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Lastiklerimizde Petlas![]()
konuyu açan fotoları koyan arkadaşın eline sağlık tüylerim diken diken oldu gurur duydum..
güçlü ordu güçlü Türkiye...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)