Metro marketten 2016 nın 10.cu ayının 30 unda 2 adet axen televizyon aldık.Aslında 1 tanE alacaktık 579 lira gibi bir rakamı görünce 39 led 2 tane aldım biride çeyiz vs gibi dursun diyerekten. Birini hemen kurduk standart bir aile olduğumuz için koy salona kalsın gibi diğeride ***** çeyiz adı altında kalınca kutusuyla öylece kaldı. Geçenlerde sohbet muhabbet konuşurken odaya bi tv alma fikri attım evde bizimkilerde al kur odana o zamana neler çıkar gibisine verdiler açtım kutuyu kurdum ekran kırık öyle ince bi çizgi filanda değil baya baya kırılmış zaten metroda dikine kutu ile duruyordu ama hiç şüphe etmedim bi sürü köpük vs var diye 1000 de 1 olur belki ama ihale bize çıktı. Açtım telefonu bu akşam metro ile görüştüm ilk söyledikleri şey garantisini onaylattınız mı oldu (aklı sıra oradan koparacak elaman) aynen o gün onaylattım dedim sonra ne zaman aldınız dedi? tarihi söyledim yok efendim beyaz eşya olsa kabul ederlermişde bilmem ne elektronik olduğu için onların yapacağı bişey yokmuş 6 ay az bi zaman değilmiş falan filan.Sordum arkadaşım bu şimdi bana girdi mi diye ? Yok beyfendi estağfurullah işte bilir kişi gelsin rapor tutsun onay versin filan dedi. Bilirkişi kim diye sorunca servis elemanı dedi.Şimdi servis gelse para koparmak için bunu kabul etmez yüzde 90 olarak. Bende danışmak istedim bu durumla alakalı bilgisi olan veya teknoloji mağazasında çalışan var mıdır ? Nasıl bir yol izlemek lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim.