User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
93 sonuçtan 77 ile 93 arası

Konu: Bu ahlak zabıtaları yenimi türedi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen bu yazdığını 1 kere denedin mi acaba ?

Resmi bi memura kocum sicil numaranı ver bakıyım de bakayım da noluyor
    Yaş 22 yada 21'ken "ağzında kürdanla gelip genç ehliyeti-ruhsatı ver arabadan in" diyen bir arkadaşa "Dostum sen de sicil numaranla bağlı olduğun emniyet müdürlüğünü yazıver bi kağıda" demiştim.
    Daha sonra arkadaş biraz bozuldu ne yapacağını bilemedi, uygulama yapılan yerde ki daha yaşlı polis memuru arkadaş gelip özür dilemişti. Bu olay dışında kimse şahsıma terbiyesizlik yapmadığı için ihtiyacım olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaş 22 yada 21'ken "ağzında kürdanla gelip genç ehliyeti-ruhsatı ver arabadan in" diyen bir arkadaşa "Dostum sen de sicil numaranla bağlı olduğun emniyet müdürlüğünü yazıver bi kağıda" demiştim.
    Daha sonra arkadaş biraz bozuldu ne yapacağını bilemedi, uygulama yapılan yerde ki daha yaşlı polis memuru arkadaş gelip özür dilemişti. Bu olay dışında kimse şahsıma terbiyesizlik yapmadığı için ihtiyacım olmadı.
    Buradan üniforması olan herkese "koçum,dostum,aslanım" diye hitap edip, terbiyesizlik yapılsın anlamı çıkartmayın.
    Aile büyüklerim dışında ki herkes gösterdiği saygı kadar saygı görür. Sosyal sınıfı, rütbesi ne olursa olsun.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DKB34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş'ta neresi acaba? Isim verme yönünden bir sıkıntı yoksa
    DÜRÜMCE iskeleye yakin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen bu yazdığını 1 kere denedin mi acaba ?

Resmi bi memura kocum sicil numaranı ver bakıyım de bakayım da noluyor
    Tarihle beraber yazayım 11 Temmuz 2016'da akşam 19:00 civarında aracımla çevirmeye girdim Mersin Oteli önünde , TRAFİK ŞUBE MÜDÜRÜ'nin bizzat kendisi olayı olmayacak yerlere çekti ÜNİFORMASINA güvendi yanındaki düşük rütbelilere şov amaçlı bana bir ton da küfür hakaretlerde bulundu .

Ben çevirmede yaklaşık 15 dakika kaldım , bu arada sadece dedemi aradım(istersen Allah'ı ara diyordu) 5 dakika sonra Valisinden , İl Emniyet Müdürüne kadar hepsi bizzat geldiler sağolsunlar ve ben o arkadaşın işlemini sabaha bırakmadım . Bunlara rağmen olay günü babam yurtdışındaydı ; artık kime ne konuştuğunun farkında olunca iş işten geçince babamın dönüş günü sırf olaya tepkisi olumsuz yönde olmasın diye 2 çocuğu karısıyla ofise özür tarzı konuşmaya geldi . Haklıya eyvallah ama bu tarz BENİM VERGİMLE ALINAN malla , rütbeyle artislik peşinde olan çok arkadaşı gördüm gerekeni yaptım yine de söylüyorum denk gelsin yine yaparım . Burası Türkiye büyüğünde büyüğü var unutuyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semtten arkadasıma verdim bi aksam corsayı satmadan önce.
    Araba komple en ön cam dahil kömür cam filmi. ablası kuzeni ile birlikte avcılara gidiyor bi akrabasını ziyarete dönüste sahile gidelim falan muhabbeti oluyor. sahile gidiyorlar cekirdek kola falan muhabbet ediyorlar arabada neyse. LAVUGUN biri geiyor yan arabadan ulan hayırdır siz böyle kapkara cam filmi 2 kız arabada falan cocuğa iş oluyor.

Bizim arkadas camı kaldırıyor direk kapıya tekme atıyo falan bu. Akrabalarına mesaj atıyor caktırmadan. sahildeyim böyle böyle muhabbet var gelin diye.
    5 dk ya zıplıyorlar.

eleman abi işte yanlış anladık semtin kızları sandık falan filan hikaye oluyor. Bizim eleman dahil 7 kişi girmişler elemana. Eleman mevzu bittikten sonra Abi. Bidaha tövbe kismseye laf söylemem demiş.

Piyasa böyle AMK spor gazetesi evladı dolu yani. Sizinkiside bunlardan biri.
    #KGdetanirlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarihle beraber yazayım 11 Temmuz 2016'da akşam 19:00 civarında aracımla çevirmeye girdim Mersin Oteli önünde , TRAFİK ŞUBE MÜDÜRÜ'nin bizzat kendisi olayı olmayacak yerlere çekti ÜNİFORMASINA güvendi yanındaki düşük rütbelilere şov amaçlı bana bir ton da küfür hakaretlerde bulundu .

Ben çevirmede yaklaşık 15 dakika kaldım , bu arada sadece dedemi aradım(istersen Allah'ı ara diyordu) 5 dakika sonra Valisinden , İl Emniyet Müdürüne kadar hepsi bizzat geldiler sağolsunlar ve ben o arkadaşın işlemini sabaha bırakmadım . Bunlara rağmen olay günü babam yurtdışındaydı ; artık kime ne konuştuğunun farkında olunca iş işten geçince babamın dönüş günü sırf olaya tepkisi olumsuz yönde olmasın diye 2 çocuğu karısıyla ofise özür tarzı konuşmaya geldi . Haklıya eyvallah ama bu tarz BENİM VERGİMLE ALINAN malla , rütbeyle artislik peşinde olan çok arkadaşı gördüm gerekeni yaptım yine de söylüyorum denk gelsin yine yaparım . Burası Türkiye büyüğünde büyüğü var unutuyorlar
    Bu da burada yanlış yönlere çekilmesin , görevini hakkıyla yapsın isterse devletin en alt seviyesinde memur olsun herşeyden önce insana saygım buna bağlı yaşına hürmetim vardır . Benim olumsuz olarak tepki vereceğim durumlar sadece bu şekilde gereksiz triplerdeki çavolar

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polİsİ arayip ŞİkayetÇİ olsaydin keŞke. Ahlak yasasi mi var spor gazetesİ sanane deseydİn. Ah bana denk gelse siÇirtsaydim onu oraya
    SWAT

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polİsİ arayip ŞİkayetÇİ olsaydin keŞke. Ahlak yasasi mi var spor gazetesİ sanane deseydİn. Ah bana denk gelse siÇirtsaydim onu oraya
    Polisi arasa kaale almazdı polis...

Geçenlerde konusu vardı, arabası kurşunlanan adamı bile sallamadılar.. O kadar çok olay duyuyoruz ki zerre güvenim kalmadı.. Allah muhtaç etmesin..

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisi arasa kaale almazdı polis...

Geçenlerde konusu vardı, arabası kurşunlanan adamı bile sallamadılar.. O kadar çok olay duyuyoruz ki zerre güvenim kalmadı.. Allah muhtaç etmesin..
    sende haklısın. büyük şehirlerde 50 ekip çalışan vardı belki şimdi açıklar ihraçlar derken 20 ekibe düştü.
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende haklısın. büyük şehirlerde 50 ekip çalışan vardı belki şimdi açıklar ihraçlar derken 20 ekibe düştü.
    Açıkçası bendeki algının sebebi yoğunluktan dolayı yetişememeleri değil.. öyle olsa illaki anlayışla karşılardım..Bendeki algının sebebi keyfiyet ve umursız davranışlar..

Rıza Babanın ekibi gibi ekip göreydik baş tacı ederdik
    Konu Evrenoz tarafından (09-06-2017 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden izlediğim bir filmdi adını merak edenler için adı Persepolis. Herkesin yeni Türkiyeden birşeyler bulabileceği bir film yahut gelecekte olacaklarınmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Persepolis'i izleyeli 10 sene oluyor herhalde, arkadaşlara alın size Türkiye'nin geleceği dediğimde goy goy yapmışlardı bana. Geçtiğimiz günlerde yine konusu açıldığında herkes aynı fikirdeydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden izlediğim bir filmdi adını merak edenler için adı Persepolis. Herkesin yeni Türkiyeden birşeyler bulabileceği bir film yahut gelecekte olacaklarınmı

"Bizler" olmazsak belli bir kesimin hayalindeki YENİ Türkiye bu..

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Bizler" olmazsak belli bir kesimin hayalindeki YENİ Türkiye bu..
    bizler olsak da olmasak ta pek bisey degismiyor bence. eninde sonunda gidecegi yer orasi, sindire sindire bu isler. en fazla 10 senesi var bana göre.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hedef 2023 yada imamın pırtlayınca cemaatin zıncması da olabilir.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayıcım o mevzu yüzünden babamlar beni bi darp etti aklın durur , dinlene dinlene dövdüler çok değişik stiller keşfetmişler
    Sig P226 Gördüm kullandım abimin nasıl kullandığını görünce benlik değilmiş deyip kenara bıraktım

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu hangi ülke ise ve bu ülkeyi arzulayan kim varsaaaa

₺")"(@;&;&&;&;&:@:@(@)")""(";"";;!,'

Anlarsın yaaaa
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler