User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: acill yardıma ihtiyacım var...

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

acill yardıma ihtiyacım var...

Merhabalar senelerdir araç alıp satarım başıma can sıkıcı bi durum geldi ve yardıma ihtiyacım var sizlerin yardımı benim nasıl bi yol izlemem konusunda önemli rol oynaamaktadır...Bundan 6 7 ay önce ankara dışından 2008 focus 1.6 tdci ghia araç aldım hatasız boyasız hasar kayıtsız iğne ucu kadar boya bulunmamaktadır araçta...2 hafta önce satmaya karar verdim sahibinden.com a verdim aracım yarım saat içinde satıldı...Yalnız cok cıns birine sattım adam resmen dengesizin birisiydi neyse aracı sattım...arac hatasız boyasız hasar kayıtsız bır sekılde...bugun adam aradı ve araçta bir adet kaza kaydı cıktıgını ve aracı geri almamı söledi aksı tadırde mahkemeye vericegını soledı tehdit etti...ıste bana yalan soledın kandırdın benı vs vs...aracı göturdu a dan z ye expertıze soktu butun herseyıne bakıldı...aracın hatasız boyasız oldugu raporlar verildi...yalnız babam bundan 1 ay önce yokuşta geri geri kacırıp megane a tıklamıs ve arka tamponujn kosesı cızılmıstı aracımızın. karsı taraftakı arabada ıse camurluk egılmişti bizim sıgortadan yaptırdık 1 ay once tabı bızım aracta hıcbır hasar olmadıgı ııcn bıızm sıgorta karı tarafın masrafını yaptırdı yaklasık 300 400 tl felan...tabı bız bunun bıızm araca yansıdıgını unuttuk karsı tarafın aracını yaptırdıgı ııcn bıızm sıgotaya gelmıs hasar ama sadece 1 kaza ve hasar kaydı yok aracın...adamda bunu gormus bugun aradı yok yalan soledınız kandırdınız beni ya aracı alıcaksınız yada mahkemeye verıcem vsvs...aracta suan karsı tarafın yapıldıgı masraf tutarsız bı sekılde cıkıyomus...tabı bız bunu bılmıyoduk bile ama hasar tutatı fln hıcbırsey yazmıyormus...sonucta sonradan işlemış...sımdı nasıl bı yool izlemelıyım napmalıyım?karsı taraftakı adam cakal sanırım pisiğin önde gideni mahkemeye felan verıcem dedı...adam aracı a dan z ye gostertıp raporlarını alarak aldı...suan napmam gerekıyor nasıl bı yol izlemem gerekıyor yardımlarınızı beklıyorum lutfen...

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Versin sikinti yok , yazili veya sozlu tehdit , kufur etme ... mahkemeye verirsede servis kayitlarini cikar , sigorta bilgilerini cikar bir de ekspertiz firmasindan kagit alabilirsen ekspertiz yaptirdigina dair gerisi hikaye

turboman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suç expertizin bence hata yok raporu veriyorsa sizde expere dava açarsınız bi cacık çıkmaz ondan
    kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir şey olmaz anca sizin canınızı sıkar. Kaldı ki sizin araçta değişen boya var mı? Yok. Bunlar olup olmamış gibi konuşsanız vicdanen bir şey denebilir belki ama saçma sapan bir tramer sorgusu yüzünden kimse bir şey yapamaz.

Hele hele ekspertiz raporunu resmiyette hiçbir şekilde kulanamazsınız. Adamlar kılıfına öyle bir uydurmuşlar ki bir saat önce evet dediklerine bir saat sonra hayır diyebiliyorlar resmi olarak hiçbir yükümlülüğü yok o ekspertiz raporlarının.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem arac söylediğiniz gibi hatasiz ve sizin bir kastiniz yoksa alin geri tekrar satarsiniz uğraştığınıza değmez.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın trameri var ama sizin aracınızda bir işlem yoksa aracınız hatasız boyasız zaten. Bu durumda birşey idda edemez ki. Lakin ilan kaydında siz tramersiz vs yazdıysanız ilanda doğru beyan olmadığı üstünden gidebilir. Ama bence de hiç uğraşmayın geri alın, bir başkasına satarsınız 2008 dizel focus satılması uzun sürmez. Kafanızı taktığınıza değmez.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence niyeti sizden bir miktar para tokatlamak.. Mahkemeye gitse birsey cikmaz, gitmez de zaten.. Ben malimin arkasindayim, mahkemeye verebilirsiniz diyin.. Geri alma fikrine sicak bakmiyorum, arac sattiginiz sekilde olmayabilir..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KardeŞİm ben sana sÖledİm sende bİlerek aldin dİyceksİn konu kİlİt

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence para koparma pesinde aracin kusursuz tramerde cikan arac kusuru sayilmaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmzayı attıktan sonra o iş bitmiştir . Bu kadar kıl bi adamsa gitse sıfır alsaymış . Zaten böyle pürüzler böyle kılları bulur Takılmayın birşey çıkmaz .

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem alım satım yapıyorsunuz bilmeniz lazım bu işleri
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide ekspertiz tamponlara bakmaz tampon boyanır tampon boyanmasını kaza mı zennediyor deyus
    hiç bir şey olmaz gitsin versin

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almadan önce atsaymış 5664e madem aklına yeni geldi..

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sattığınız rakamın 3-4 bin tl altını teklif edin , bir daha aramaz

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Versin mahkemeye,davayi bugun acsa min 6 ay sonra durusmaya cikarsin. Hakim bey,ben hic kimseden bisey saklamadim herkesin ulasabildigi tramer 5664'e mesaj atildiginda zaten mesaj olarak geliyor karsi tarafin hangi dusunceyle bu davayi actigina anlam veremedim de gec,kafaya takacak bi mevzu yok
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler