User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
63 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu Akşam Trafikte Yaşadığım Talihsiz Olay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu Akşam Trafikte Yaşadığım Talihsiz Olay

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ;

Bu akşam arkadaşlarımla birlikte aracımla Lüleburgaz'da dolaşırken aracım (polo gti) da dsg den kaynaklı klasik mekatronik arızası oldu. Aracı aç - kapat yaptıktan sonra araç normale döndü , lakin kontrol etmek amaçlı ( Lüleburgaz ı bilenler varsa Özsüt'ün orda ve İzabella Pizzanın sokağında) 1 ve 2. vites gaza oturdum ( gaza oturduğumda da en fazla 60km hız gördüm) araç yeniden arızaya geçicek mi diye fakat arkamda Polis Aracı cayır cayır yüksek sesli bir şekilde anons geçmeye başladı. Bende tabi doğal olarak aracı sağa çektim. Etrafımıza da polislerin anonsu anormal bir durum varmış gibi geçmesinden ötürü kalabalık oluştu . Aracın içinden ben indiğimde polisler şaşırdıklarını 16-17 yaşında aracı çocuk kullandığını zannettikleri , araçta abart egzoz bulunduğunu söylediler. Bende araçta abart egzoz olmadığını belirttim. Aracımda da varex tarzı vanalı yada çok ses yapan bir egzoz kesinlikle yok. Sadece milltek stili sesi çok fazla olmayan bir egzoz var etrafı rahatsız etmesine de imkan yok hatta etrafımızda oluşan kalabalıkta anonsun sertliğinden dolayı olaya tepki gösterdi .Tabi doğal olarak çevreyi rahatsız etmekten dolayı 206 tl'lik cezamızı yedik. Cezanın iptali için zaten gerekli itirazı yapıcam. Neyse ceza yazıldıktan sonra arkadaşlarımla sokaktaki cafeye geçtik. Etrafımıza bikaç kişi geldi olayı anlamadıklarını söyledi bizde olayı anlattık. Yalnız etraftan insanlar anons geçilirken anonsun ' 22 XX 607 çek LAN sağa '' şeklinde anons geçildiğini belirtti. Ben zaten araç içinde sert bir anons olduğunu anladım lakin söyleneni net anlayamadım. Bu şekilde de sadece tek kişiden değil etrafımızdaki 5 - 6 kişiden de 'LAN' şeklinde anons geçildiğini teyit ettik. Polis aracının içinde de 2 polis memuru bulunuyordu. Kestikleri ceza makbuzunda isimleri soyadları yazıyor.
    Arkaşlar benim sizlere sormak istediğim şey etrafta belkide 150 kişi varken ''LAN'' kelimesini kullanarak anons geçmesi. Bu konu ile ilgili olarak nasıl bir yol izlemem gerektiği hususunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen duymamışsın.
    Şikayet etsen, sana bu bilgiyi veren kişiler gelip şahitlik yapacaklar mı acaba?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen duymamışsın.
    Şikayet etsen, sana bu bilgiyi veren kişiler gelip şahitlik yapacaklar mı acaba?
    Evet doğru ben duymadım lakin dışarda duyan çok sayıda insan var. Hatta yoldan geçen birisi daha polisler ordayken ^ Terörist mi kovalıyorsunuz böyle iş mi olur^ diye laf bile etti ama tabi onlar oralı olmadı
    Çevreyi rahatsız etmekten ceza yedik ama ne hikmetse etraftaki herkes bize değil polise tepki gösterdi , yazılan ceza bile usule uygun değil tamamen kota amaçlı olduğu belli ama cezaya itiraz hakkım var. Önemli olan konu cezadan ziyade şu anonsta geçen lan kelimesi. Ben duymadım diyede ses çıkarmazsam bugün benim başıma gelir yarın da başkarının başına...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Israrcı isen, polisi amirine şikayet etmekten ziyade (çocuğu velisine şikayet eder gibi) muhtemelen hakaret davası açacaksın bu kelime için. Duruşmada şahitsiz olmaz bu iş ama. Kim gelecek duruşmaya?
    Kolay gelsin.
    Okumadan imzalamam.....

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun yanlış da anlama sakın ama abartı bi tabir olucak el şeyine güvenip gerdeğe girilmez yaşın itibariyle böyle bir olayın hiç bir hukuki geçerliliği olmadığını bileceğini düşünüyorum. Aracın da farklı bir egzoz sistemi mevcut her hangi bir sebeple gaza oturmuşsun polis de sana durman için ihtar vermiş. En azından şöyle düşün bu ülke şartlarında baba oğluna şahitlik etmezken boş beleş eleştirenlerin hiç biri mahkemede sana şahitlik etmez.Can kaybı yok mal kaybı yok bana lan dedi polis diye gitsen malesef ki gülerler.

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülke Liderlerin Ananıda al git dediği bir ülke ... Lan kelimesi için bide sana deli muamamelesi yaparlar .)))
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Israrcı isen, polisi amirine şikayet etmekten ziyade (çocuğu velisine şikayet eder gibi) muhtemelen hakaret davası açacaksın bu kelime için. Duruşmada şahitsiz olmaz bu iş ama. Kim gelecek duruşmaya?
    Kolay gelsin.
    Israrcılıktan ziyade kimsenin karşısında çocuk yok,ortada yapmış olduğum eylem bile tartışma götürürken orda olan birisinin de söydiği gibi terörist mi kovalıyorsunuz tavrıyla hareket edilmesi ve söylememesi gereken bana göre hatalı kelime söylemesi . Size yapılsa bile bence hakkınızı arayın , aman olur deyip geçmeyin Dün akşam birkaç avukat arkadaşımla görüştüm. Adli olarak bu işi yürütmekten ziyade eğer başka bir yol yada yollar varsa onları öğrenmek.

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim başıma da değişik versiyonu gelmişti.

2013 Aralık ayı. Kar yağıyor. Basın Ekspres yolu. En sağ şeritteyim. Yol kar nedeniyle ilerlemiyor.

Soldan trafiği yarıp, emniyet şeridine geçmeye çalışan bir sivil Fluence geliyor. Ama trafik ilerlemediği için yerinde duruyor.

En son benim güç bela benim yanıma geldi.

Siren çaldı. "Nereye gideyim, trafik duruyor" şekilde kendisine işaret yaptım.

Anons : "Ne bakıyorsun aval aval çekilsene"

Sonrasında ortalık karıştı daha fazla yazmayım.

Soruşturma geçirdi. Ankara dan müfettiş geldi. Siciline işlendi. Vs vs.

Hiç bir Polis ya da kolluk kuvveti sizinle böyle LAN lı LUN lu konuşamaz.

Bağlı olduğu İl Emniyet Müdürlüğüne

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğüne

İçişleri Bakanlığına

Bimer e yazın.

Ancak mevcut durumlar nedeniyle şuan ilgilenirler mi ilgilenmezler mi bilemem. Eleman eksikleri ve daha önemli işleri varmış.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bimere yazın diyeceğim.En azından olay günü saati ve ceza makbuzunuzu ekte gönderin
    Ben bu şekilde şikayette bulunmuştum bağlı olduğu bölgeden beni aramışlardı bu bile hoşuma gitti.Birşey yapıldı yapılmadı bilmiyorum ama en azından şikayetleri değerlendirmeleri sevindirici

konu ile alakası yok ama ek bilgi gibi kabul edin.Trafikte iett otobüs şöförü beni sıkıştırdı elinde telefon takılıyor amcam.Beyaz masa yazıyordu aradım yer saat plaka her bilgiyi verdim.Sanırım araç içi kamera mevcut kontrolleri yapmışlar 300 bilet ceza yazmışlar.Yazılı olarak geri dönüş oldu

Sizin olayınızda da siz elinizden gelen şikayet ve başvuruları yapın yanlız insanlar duydu olayına çok girmeyin nerede bu insanlar denildiğinde hepsi kaçar siz yanlız kalırsınız
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aposport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2013 Aralık ayı. Kar yağıyor. Basın Ekspres yolu. En sağ şeritteyim. Yol kar nedeniyle ilerlemiyor.

Soldan trafiği yarıp, emniyet şeridine geçmeye çalışan bir sivil Fluence geliyor. Ama trafik ilerlemediği için yerinde duruyor.

İçişleri Bakanlığına

Bimer e yazın.

Ancak mevcut durumlar nedeniyle şuan ilgilenirler mi ilgilenmezler mi bilemem. Eleman eksikleri ve daha önemli işleri varmış.
    Kişisel olarak bir çevre varmış ondan dolayı olay büyümüş o lafı kullanan arkadaş alması gereken cezayı almış.

Ama normal vatandaş (sıradan bir insandan bahsediyorum) için böyle bir yaptırımın uygulanmasını tahayyül edemiyorum mevcut şartlarda.

Çünkü her meslek grubu ister istemez kendi içindeki arkadaşını korumaya meyilli.

Bu arkadaş gidip şikayetçi olsa muhtemelen kimse şahitlik etmez, hadi etti diyelim yine de bir sonuç alınmaz.

Hukuk / adalet hepimize lazımken sadece çevresi olanın / yukarılarda tanıdıkları olanın yanında duran bir mekanizma haline geldi.

Bu eleştiri size değildi genel olarak yazdım.

Hem size hem arkadaş geçmiş olsun.

Ülkemiz böyle bir hal aldı maalesef üzülerek izliyoruz, yarın bizim başımıza ne gelir bilinmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aposport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İçişleri Bakanlığına

Bimer e yazın.

Benimde aslında öğrenmek istediiğim tam olarak buydu. Teşekkür ederim ... İşin doğrusu adli makamları hiç düşünmemeye çalışıyorum.

Bazı arkadaşlar örnekler vermiş ananıda al git , adamı deli yerine koyarlar vs diye ama arkadaşlar biz hiçbişeye tepki koymadığımız zamanda en

sonunda adamı salak yerine koyuyorlar... Zaten biz tepkisiz kaldığımız için onlar bu tavrı gösteriyor... Saolsun dün aksam etraftaki halk bile polislerin

o tavrına tepki gösterdi.

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kişisel olarak bir çevre varmış ondan dolayı olay büyümüş o lafı kullanan arkadaş alması gereken cezayı almış.

Ama normal vatandaş (sıradan bir insandan bahsediyorum) için böyle bir yaptırımın uygulanmasını tahayyül edemiyorum mevcut şartlarda.

Çünkü her meslek grubu ister istemez kendi içindeki arkadaşını korumaya meyilli.

Bu arkadaş gidip şikayetçi olsa muhtemelen kimse şahitlik etmez, hadi etti diyelim yine de bir sonuç alınmaz.

Hukuk / adalet hepimize lazımken sadece çevresi olanın / yukarılarda tanıdıkları olanın yanında duran bir mekanizma haline geldi.

Bu eleştiri size değildi genel olarak yazdım.

Hem size hem arkadaş geçmiş olsun.

Ülkemiz böyle bir hal aldı maalesef üzülerek izliyoruz, yarın bizim başımıza ne gelir bilinmez.
    Selam,

Kendim internet üzerinden gerekli formları doldurarak sonuca ulaştım.

Çevre vs. ile çözülmedi.

CenKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lüeleburgazdaki polislerin çoüunu tanırım bilirim sürekli git gel yaparım özel değilse
    isimlerini pm atarmısın merak ettim yeni gelenler mi ?
    Alıntı Sh4rk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi biz sakliyamadik evde bahcede araba varsa yoksa gazliyoruz hiaminaa

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle şikayette bulunun. Direk Bimer e yazın , arkanıza yaslanın ve bekleyin Bazı şeyler eskisi gibi değil. Ohal devam ediyorken bu memurlardaki özgüvene hastayım.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkı gun sonra LAn demedik La dedık dıye bı cevap ıle karsılasınca sasırmayın

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohal olmasaydı karakola gidip amirlerine şikayet edin diyeceğim ama bu zamanda bir şey çıkacağını sanmıyorum.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşa kürek çekiceksin. Zira Egzozda var gürültü yapmıyor dediğin halde anonsu duyamamışsınız. Şahit bulamazsın şikayetci olsan muhatap bulamazsın muhatap bulsan sonuça ulaşamazsın. Umarım dilediğin gibi olur ama zor. Olanüstü halde olağanüstü yetkileri var iyi arkadanızdan ateş etmemişler geçmiş olsun
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımda da varex tarzı vanalı yada çok ses yapan bir egzoz kesinlikle yok. Sadece milltek stili sesi çok fazla olmayan bir egzoz var etrafı rahatsız etmesine de imkan yok

birilerinin dikkatini çektiğinize göre rahatsız edici bi ses var gibi geldi bana yoksa durup dururken kimsenin peşine polis arabası takılmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenKeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lüeleburgazdaki polislerin çoüunu tanırım bilirim sürekli git gel yaparım özel değilse
    isimlerini pm atarmısın merak ettim yeni gelenler mi ?
    özelden yazdım..

Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle şikayette bulunun. Direk Bimer e yazın , arkanıza yaslanın ve bekleyin Bazı şeyler eskisi gibi değil. Ohal devam ediyorken bu memurlardaki özgüvene hastayım.
    Aslında şöyle söylim ben kendim Edirne'de yaşıyorum ama ne Edirne'de ne Lüleburgaz'da ne de Trakya'nın başka yerinde ben böyle birşeyde karşılaşmadım.. Şuan Trakya'da en yoğun polisin olduğu yer Edirne'dir. Bende Edirne'de yaşıyorum , yeri geldi yunuslar bile trafikte çevirdi ama bu şekilde bir anons bile karşılaşmadım Memurlarada özellikle belirttim aracımda arıza olduğunu vs diye ama akabinde cezayıda yedik

Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıkı gun sonra LAn demedik La dedık dıye bı cevap ıle karsılasınca sasırmayın
    Aklıma geldi, olur mu olur

Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ohal olmasaydı karakola gidip amirlerine şikayet edin diyeceğim ama bu zamanda bir şey çıkacağını sanmıyorum.
    Emniyete gidip şikayette bulundum anonstan dolayı lakin pek oralı olmadılar ama hakkımı arıyacağımı da özellikle belirttim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler