Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ;
Bu akşam arkadaşlarımla birlikte aracımla Lüleburgaz'da dolaşırken aracım (polo gti) da dsg den kaynaklı klasik mekatronik arızası oldu. Aracı aç - kapat yaptıktan sonra araç normale döndü , lakin kontrol etmek amaçlı ( Lüleburgaz ı bilenler varsa Özsüt'ün orda ve İzabella Pizzanın sokağında) 1 ve 2. vites gaza oturdum ( gaza oturduğumda da en fazla 60km hız gördüm) araç yeniden arızaya geçicek mi diye fakat arkamda Polis Aracı cayır cayır yüksek sesli bir şekilde anons geçmeye başladı. Bende tabi doğal olarak aracı sağa çektim. Etrafımıza da polislerin anonsu anormal bir durum varmış gibi geçmesinden ötürü kalabalık oluştu . Aracın içinden ben indiğimde polisler şaşırdıklarını 16-17 yaşında aracı çocuk kullandığını zannettikleri , araçta abart egzoz bulunduğunu söylediler. Bende araçta abart egzoz olmadığını belirttim. Aracımda da varex tarzı vanalı yada çok ses yapan bir egzoz kesinlikle yok. Sadece milltek stili sesi çok fazla olmayan bir egzoz var etrafı rahatsız etmesine de imkan yok hatta etrafımızda oluşan kalabalıkta anonsun sertliğinden dolayı olaya tepki gösterdi .Tabi doğal olarak çevreyi rahatsız etmekten dolayı 206 tl'lik cezamızı yedik. Cezanın iptali için zaten gerekli itirazı yapıcam. Neyse ceza yazıldıktan sonra arkadaşlarımla sokaktaki cafeye geçtik. Etrafımıza bikaç kişi geldi olayı anlamadıklarını söyledi bizde olayı anlattık. Yalnız etraftan insanlar anons geçilirken anonsun ' 22 XX 607 çek LAN sağa '' şeklinde anons geçildiğini belirtti. Ben zaten araç içinde sert bir anons olduğunu anladım lakin söyleneni net anlayamadım. Bu şekilde de sadece tek kişiden değil etrafımızdaki 5 - 6 kişiden de 'LAN' şeklinde anons geçildiğini teyit ettik. Polis aracının içinde de 2 polis memuru bulunuyordu. Kestikleri ceza makbuzunda isimleri soyadları yazıyor.
Arkaşlar benim sizlere sormak istediğim şey etrafta belkide 150 kişi varken ''LAN'' kelimesini kullanarak anons geçmesi. Bu konu ile ilgili olarak nasıl bir yol izlemem gerektiği hususunda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...