User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bu Akşam Trafikte Yaşadığım Talihsiz Olay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boşa kürek çekiceksin. Zira Egzozda var gürültü yapmıyor dediğin halde anonsu duyamamışsınız. Şahit bulamazsın şikayetci olsan muhatap bulamazsın muhatap bulsan sonuça ulaşamazsın. Umarım dilediğin gibi olur ama zor. Olanüstü halde olağanüstü yetkileri var iyi arkadanızdan ateş etmemişler geçmiş olsun
    anonsu duydum ama lan kelimesini duymadım ,duymamamın sebebi aracın içinde 4 kişiydik ve herkes birden panikledi noluyor diye ve yüksek sesli olmasada aracımda müzik vardı , eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı polisler çevirdiklerinde etrafta çok sayıda insan vardı eminim ki birisi çıkıp egzoza vs laf ederlerdi ki orada 100 - 150 kişi vardı . 1 kişide çıkıp araç sesli vs demedi tam tersi polislerin tavrına herkes laf etti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birilerinin dikkatini çektiğinize göre rahatsız edici bi ses var gibi geldi bana yoksa durup dururken kimsenin peşine polis arabası takılmaz
    Benim esas takıldığım zaten egzoz olayı değil , etrafta bir sürü insan varken 22 XX 6XX çek LAN sağa şeklinde ve yüksek sesle anons geçmesi , yoksa işin egzozunda

değilim , ben itiraz ederim. Cezaya itiraz edicem tabiki ama kabul edilir yada edilmez onu bilemem...Benim üstünde durduğum konu başka

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 Sene evvel başıma aşağıdakı ekledığım olay geldı.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=

konuyu güncellemedim ama şikayetlerim sonucu olaydakı şahısın polıs olduğu ortaya çıktı. Ben tabi her türlü şikayetimi devam ettirdim. Bana göre polis olması yaptığı hareketi doğru kılmıyordu. Neticede soruşturma başlatıldı ve amiri arayarak benden özür diledi ve diletti. Şikayetimi geri alabilirdim ama almadım. Ki almam için aramışlardı. Bu ülkede kim yetki sahibi olursa şaşırıyor, kesınlıkle peşıne düşün derim. geçmiş olsun.
    MR.EVO53

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence sadece bimere ve cumhurbaşkanlığına yazın. çünkü mahkemeden bir sonuç çıkmaz.

bimer v.s den yazdığında polis memurlarına amirleri tarafından uyarı gidiyor. ben ceptelefonumu servise verdiğim gün (yani telefonum bozuk servise verdim ve üstümde hiç telefon yok) bana araç kullanırken cep telefonu kullanmaktan sağlam geçirdiler. yani amaç sadece ceza yazmaktı. cam filminden yazsa laf etmezdim ama tutanağa bir baktım cep telefonu yazıyor. anlayacağın bu kadar saçma bir ülke.

beni emniyetten arayıp özür dilediler. o gün telefonunuz olmadığını kanıtlayabiliyorsanız lütfen cezaya itiraz ediniz dediler, polis memurunada uyarı verdiğini söyledi amiri.

yani bimer işe yarar bence. çünkü mahkemeden hiç bir sonuç alamazsın. 100 bine yakın insan dava görülememesinden dolayı içerde şuan. senin lan kelimesi davanla hiç mi hiç ilgilenilmez bu ülkede. adalet maalesef bayan ismi artık.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aposport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

Kendim internet üzerinden gerekli formları doldurarak sonuca ulaştım.

Çevre vs. ile çözülmedi.
    Şaşırdım ve sevindim bu iyi bir şey. Kimsenin bu tür durumlar yaşamaması dileğiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polis araclarinda sesli ve goruntulu kayit var, konu ile alakali Bimer'eyazin, size imzalitlan cezada sicil numarasi yazar zaten polisin, detaylari paylasin.
    Incelenip size geri donus yaparlar diye dusunuyorum.

Kamuda en degersiz memur polis memurudur, sozlesmeli personelden bile degersizdir.Pek cok memur arkadas o silahin verdigi sahte ozguvenden mi, garibanin bunlardan cekinmesinden mi neden bilmiyorum ama bunun farkinda degil ama ne kadar yanlista dogruda olsa durum bu.
    Amiri, Muduru vs. bu konulara cok dikkatlidirler, polis memurunu polis memuruna degil, en ust rutbesine hatta sorumlu mulki idari amirine kadar sikayet edin ki, gercekten kovusturulup cezasini alsin.

Ama sunu soyliyeyim, 1-2 kez duzgunce anons edip, siz gaza oturtmaya devam ettiyseniz, bu arkadasin yaptigini mesru kilmasada adli veya idari kovusturmaya gerek kalmaz diye dusunuyorum.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La yada lan dedigi icin cidden bu isin pesinden mi gidiceksiniz?

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu devirde polis işini yapsın da vallahi lan demesine de razıyım...

Polisin gözünde eksoz bagırtanların büyük bir kısmı trafigi tehlikeye atan apaçi,makasçı.Adam nerden bilsin aracın içinden sizin gibi kibar bir beyefendı çıkacagını.Zaten sizi görünce de aracın içinden 16-17 yaşlarında biri oldugunu sandıklarını söylemiş.
    Polis orda biraz da sert yapmış ki herkes görsün aynı hareketi yapmasın diye.
    Çok kafanıza takmayın bu gibi şeyleri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lüleburgaz i biliyorum küçük bir yer, kesin kanit olmadığından, cok az bir yaptırımla karşılaşır, ancak 22 plakali polo gti olarak tum cevirmelerin kadrolu elemanı olursunuz

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzedr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim esas takıldığım zaten egzoz olayı değil , etrafta bir sürü insan varken 22 XX 6XX çek LAN sağa şeklinde ve yüksek sesle anons geçmesi , yoksa işin egzozunda

değilim , ben itiraz ederim. Cezaya itiraz edicem tabiki ama kabul edilir yada edilmez onu bilemem...Benim üstünde durduğum konu başka
    tamamda konunun başına gelirsek diyorum hatalı olan siz değil misiniz ? Siz normal yolunuzdaydınızda polis peşinize takılıp la ha hu diye anons yaptı
    belki önünden dip gaz geçtiniz
    0-60 yapıp durucağınız bi mesafede polis sizi gördüyse çokta uzakta olcağını sanmıyorum neyse lafı uzatmicam şikayetinizi yapın tabi o konuda haklısınız ama kendi hatanızıda görmeyi deniyebilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkçası sıktığınız yer de cok uygunsuz, yaman otel yonunde ise orduevi ve yanlis hatırlamıyorsam kaymakamin konutu vardi(5sene oldu)..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arkadaşı anlayabiliyorum arkadaş yediği cezaya bişey demiyor yada suçsuzum demiyor polisin tavrına kızıyor ki haklı polis teşkilatı özellikle trafik polisleri %99u insan ziyanı aramızda polis yada polis yakını olan varsa kusura bakmasın ama bu böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sevo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben arkadaşı anlayabiliyorum arkadaş yediği cezaya bişey demiyor yada suçsuzum demiyor polisin tavrına kızıyor ki haklı polis teşkilatı özellikle trafik polisleri %99u insan ziyanı aramızda polis yada polis yakını olan varsa kusura bakmasın ama bu böyle
    aynen anlatmak istediğim zaten egzoz olayı falan değil ama acaba ben mi anlatamadım Kendimi sütten çıkmış ak kaşık gibi göstericek halim yok. 1,5 senedir bu araç aynı egzozla bende. Çok şükür ceza yemedik. Aracı aldığımdan bu yana yediğim tek ceza otobanda hızdan dolayı zaten O da 7-8 ay oldu sanırım

Bana göre bu şekilde bir olay normal değil ... Normal , boşver , takılma , abartıyosun vs diyenlerde saolsun ama dediğim gibi etraftan polislere anonsundan dolayı tepki gösterenler dahi oldu. Yani bir kişi çıkıp evet egzoz sesinden rahatsız olduk vs demedi. Tam tersi polis memurlarının tutumu yanlış bulundu. Yani bende cafede oturup böyle bir anons duysam insanın aklına egzozdan dolayı böyle bir anons yapılması normal gelmez... Terör eylemi değil , uyuşturucu kaçırmıyoruz , hırsız değiliz...egzozdan dolayı lan kelimesini kullanarak anons geçmek nedir ? Üstelik etraftan rahatsız olanda yokken...

Zaten cezayı yedik cafeye geçtik , yanımıza birkaç kişi geldi olayı vs sordu , bizde anlattık egzozdan dolayı diye...Onlarda polislerin çek lan sağa şeklinde anons geçince
    anormal bir durum sandıklarını belirtti , bizde belki yanlış duymuş olabilirler diye etraftan başka kişilere bile sorduk , anons geçilirken lan kelimesini kullandıklarını
    söylediler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla küfür olsa anlarımda. lan nedir yanii? vay arkadaş,
    büyük geçmiş olsun, ne diyim...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "lan" ı duyunca aklıma geldi yıl 1996 yaş 15 arabayı kaçırmışım göztepe de arkadaşla gezlıyoruz ... Arabanın ön arka camlarında "kingdragon" stickerları.. (eskiler bilir kingdragonu )

Göztepe de futbol sahasının arkasında minübüse paralel dümdüz bir yol var bilen bilir 400 metre falan.. Orada gazladım gidiyorum yanımda arkadaş... Arkama polis arabası dayandı "Wiuwww 34 Bs sağa çekkk " diye bagırdı , hass dedim ehliyet yok ruhsat yok kimlik yok ayakta terlik öyle turlamaya çıkmışız yaz tatili.. Ben gazladım aracım mazda 323.. Bu polis yetişti bana "Sağa çeeekkkkk " diye tekrar bagırdı , ben yine gazladım... Yanımda ki arkadaş sinir krizleri geçiyor öldük bittik biz diye.. Tam artık yolun sonuna yaklaştım önüme araç çıktı yavaşlamak zorunda kaldım polis arkama geldi.. "SAĞA ÇEK LANNNNN" diye bir bağırdı... Dedim şimdi vuracaklar bizi gençliğim buraya kadar mış.. O vurmassa peder vuracak zaten.. Sağa çektim yavaştan bunlar solumuzdan geçerken tip tip baktılar , önümdeki araca bagırdılar "SAĞA ÇEEKK" diye .. Meğer olaya gidiyorlarmış bizimle ilgisi yok.. O gün işte ömrümden 1 yıl gitmiştir.

Lan diyince bu aklıma geldi hiç unutmam
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 senedır zar zor sıyrıldıgım bır olaydır.

yasadıgım ılcede ısıklarda beklıyorum yesıl yandı tam ısıkları gecerken bı kadın atladı onume durdum sengec ben geceyım derken kadın ılkıldı... o arada kadının gecmesını beklerken ulan esoluessek yol versene yayaya dıye bı bagırtı koptu aynı yerde cektım el frenını ındım
    40 yaslarında gorevde olmayan bır polıs memuru...
    sen kımsın bana o lafı edıyosun derken ılerı gerı konusmaya basladı
    uzerıme yurudu derken ben aldım ele gerekenı yaptım
    gorevde olmamasına karsın ( olay gunu ızınlıymıs ) 2 hafta ıs goremez raporu aldı... darp raporu aldı sırf ı....lıgıne...
    kamu davası acıldı hakkımda... olay tam eds nın altında oldu... tum esnaf sahıt oldu
    sonuc sadece ben ugrastım

gerenk yok salın gıtsın

memurların zıhnıyetı degısmedıkce bunlar hep yasanıcak.... o zıhnıyetıde bız degısemeyız...herkez kendı kuyrugunu koruma pesınde cunkı.
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valinin gavat sözü kavas'a dönmüşse,

memurunun lan sözü de samimiyetten kaynaklanan len'e döner ve bir şey çıkmaz bu işten.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklima turbo sadik a polisin lan serefsiz dedigi video geldi

Gecmis olsun . Maalesefki ugrasmaya degmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklima turbo sadik a polisin lan serefsiz dedigi video geldi

Gecmis olsun . Maalesefki ugrasmaya degmez.
    Turbo Sadık - Polisle Kapışma - YouTube

sanırım bahsettiğiniz video bu

şunuda belirteyim polis memurları ile kesinlikle bir sürtüşme, laf söyleme vs olmadı...Zaten polise laf edenler etraftaki vatandaşlardı yapmış oldukları hareketten dolayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler