arkadaşlar d16a9 hafif volant takmayı düşünüyorumda bu konuda bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim
arkadaşlar d16a9 hafif volant takmayı düşünüyorumda bu konuda bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim
bunun d16v1 için olanı da yok mu![]()
onu bilmiyoruzda kardeşim MUSTAFA'nın yukarda dediği gibi d16a9 hafif volantın bilgisi lazım kardeş çünkü son hızlanmadan memnun kalmazsınız dediler.kullanan varsa bizi bilgilendirise seviniriz
Ebay da bulabilirsin hatta debriyaj seti ile birlikte olani da var yada daha ucuz bisey istersen tornaci 600-700 gr kadar alabiliyor![]()
motorunda ufak tefek oynamalarla hissedilebilir performans alabilirsin fakat torkta biraz düşüşe neden olabilir ağırlığına göre ayrıca çok hafif b volan kullanırsan şehir içi kullanımda biraz sıkıntı yaşayabilirsin titreme vites aralarında devir düşüşü
@SONE-R usa d16/17 sohc lar için ürttikleri volanlar var bunlar belki olabilir biri d16v1e takmaya çalışıyordu araştır istersen
http://www.epcivic.com/viewtopic.php?t=1968
körler sağırlar
ebayda var stage 3 komple setle bırlıkde getırtmeyı dusunuyorum ama ne sıkıntılar olur bılmıyorum ıste faydasımı olur yararımı olur takan felan varsa kullanan yardmcı olursa sevınırım
stage3 bayaa bi ise yariyor emin olabilirsin bizim bir si da varancak orjinal volanla titreme sorunu yasayabilirsin debriyaj setlesir ancak gidisi bayaa bi etkiler,bununla birlikte volani mutlaka traslatman lazim 100-150 gr kadar o da sana fazla bisey kaybettirmez
![]()
dostum volantla almayı dusunuyorum ben volanttan bi sıkıntı cıkmasından korkuyorum yoksa balamırdede var debr.seti stage 3
kardes o zaman hic problem yasamassin cuk die oturur biz para yok die alamamistik volani ama volandan aldirsanda problem kalmiyor onu demek istedim![]()
volan traşlamayı boşwerin arkadaşlar komple set aynı marka alın ve uygulama şemasına da dikkat edin kimisini frezeden geçirmek gerekiyor vs ucuz olanların ozellikle f1 racing vs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)