http://www.itibarhaber.com/video/ilg...dahi-rahat-yok
Bunu yapan insan olamaz ya.Hani küfür edicem,etmek istemiyorum.Nasıl bir şerefsizliktir bu ya.Herkes izlesin,herkes görsün diye açıyorum bu konuyu.
http://www.itibarhaber.com/video/ilg...dahi-rahat-yok
Bunu yapan insan olamaz ya.Hani küfür edicem,etmek istemiyorum.Nasıl bir şerefsizliktir bu ya.Herkes izlesin,herkes görsün diye açıyorum bu konuyu.
şimdi biz bu adamlarla aynı havayı soluyoruz öyle mi ?
ya ciddi çok fena şeyler yazıcam burda kendimi zor tutuyorum ... emin olun pc başında inanılmaz şeyler söledim ...
ben bu adamı doğrunanı .. yetiştiren ve kendisinin ... ! en sert biçimde ana bacı sayıyorum ...
gücün zavallı bi yawru köpeğemi yetiyor ? inş bi gün bu ... ( nokta nokta yazıyorum ne olduğu belli ) tek e tek kalırım ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
baya tepki çekmişti bu videoyla hapis boyladı sonra ...
bu serefını ... ... masum kopeğe boyle yapıyorsa ıraktaki insanlara napıyodur. alayı ....
aklım almıyo bi canlıya böyle davranılmasını..edilebilcek ne kadar küfür varsa ettim ama neye yarar bunun gibi milyonlarca cani aramızda dolanıyo inşallah acı çekerek can verirsin adi pislik çünkü hekediyosun![]()
Allah herşeyi gören herşeyi bilendir ,
o yuzden Allah diledigi gibi yapsın bunları demekten başka birşey gelmedi aklıma.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bunlar insan diil artık yaratık olmuşlar dünyaya zarardan başka bişey yaptıkları yok karşındaki bi canlı senin gibi nefes alıo yaşamaya çalışıo senin ne hakkın var bunları yapmaya adi herif inşallah çektirdiin acının bin katını allah sana çektirir ölme sürün günlerce can çekiş buraya videonu koysunlar bnde keyifle günlerce izliim...
Allahından bul!!! Lanet olası pislik.
videoyu izleyemedim ama sanırım abd li şerefsiz askerin uçuruma attığı yavru köpek videosu olmalı..![]()
o askerin kafasını kör bıçakla kesmeyipte ne yapmalı?
fahişe çocugu bunlar ya daha agır yazamadım forumda artık ama derin hisler besliyorum bu heriflere anlatamam. inşallah o köpekcik öbür tarafta taşaklarından ısırır bu puştu
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
bu video gecen sene tvler vermişti baya bi tepki toplanmıştı hatda kendı mılletı bıle protesto etmış soyunmuşlardı çok iyi hatırlıyorum. o köpeği atan adamı tutup elelrını baglıyıp halkın arasına atıcaksın caresız yüzünü ayakkabının ucuyle vurucaksın.yada ne bılım daha pis bır işkence olabılır morelım bozuldu sabah sabah.
DRİLL
Dr.Ecu
Köpekte ne kadar masum ve tatlı duruyor. Bu arkadaşların popo suna silahın namlusunu ısıtıp souk tarafını sokcan.
1.6tdi.
Ecutech.
o şerefsizi ensesinden tutup fırlatcaksin![]()
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)