ABD li şerefsizler bunlar onun bunun çocukları ne istersiniz yavru köpekten yav![]()
ABD li şerefsizler bunlar onun bunun çocukları ne istersiniz yavru köpekten yav![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
OnLarı anaLarı doğurmamış,s*çmışşş... Allah bin türLü beLaLarını tez wakitte werir inşalla.. Yaw sadece yalwarırım Allah'ıma o hareketi yaptıktan sonra aynı bi mekanda karşıLaşiim bu o.ç'uyLa.. Canımı weririm ama onunkini aLmadan asLa
Bunu yapan insan olamaz. Allah binbir türlü belasını versin, 2 dünyada yakası bir araya gelmesin inşallah...
bu nasıl bir zihniyettir ya.. topunun a.q ben bunların.. hayvana bile bu şekilde davranıyorlarsa bu serefsizler kanı bozuk adiler orda millonlarca insan varya nasıl bir vicdandır bu...
geberticeksin bunları keşke bnde orda olan bi amerikan askeri olsam çeker vururdum
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
buna diyicek TEK laf var ANasının siktimin ****** COUCĞU
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
küfür edin allah belasını versin edebilirsinz
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
küfür etsek nolacakki köpek hiçbirşey ufacık bebeleri öldürüyolar göz kırpmadan bu abd askerlerinin içine şeytan kaçmış aq dumun çocukları
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
a.q sabah sabah delirttiler böle şeyın ben o.ç ları
bu zaten onun bunun çocuğuda ülkemizde de çok var bunun gibiler.daha geçen öküzün biri yavru kediyi tekmeleyecekti önümde engel oldum.Kendinden güçsüze eziyet etmek nasıl bir komplekstir nasıl bir ezikliktir.Sokak köpeği yavru kediye saldırmıyor,ezik zavallı yaratıklar tekme atıyor.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
"Anne ve babanın çocuğa göstermiş olduğu sevgi , özellikle kardeşler arasında adaletli olmaları ve kardeşler arasındaki sorumluluk bilincini kazandırmaları çocuklarının yavaş yavaş merhametli bir insan olmasını sağlayacaktır. Ama merhamet duygusunu kazanmak bu kadar kolay olmasa gerek . Anne ve babanın kendi büyüklerine , yaşlılara , hastalara ve yardıma muhtaç halde olanlara merhametle yaklaşmasını ve tabiki hayvanlar âlemini çocuklara sevdirmesini de eklemeliyiz."
Ailelere büyük sorumluluk düşüyor. Evli olupta çocuğu olan arkadaşlar, çocuklarınıza merhamet duygusunu vermek sizlerin elinde. Onlara doğayı, hayvanları sevdirin. Yoksa abd li itler gibi nesiller yetişir...
adi cani şerefsizlerin allah belasını versin lan yapılırmı lan bu hayvana soysuz şerefsiz adi moralim bozuldu a.k ya sabah sabah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)