Selamlar,
Bi anlik kasinti ile Scala'yi ilana koyup 2 gun sonra da satilinca fellik fellik ne alabiliriz diye arastirmaya basladik.
20N'e cok uzun zamandir niyetliydim fakat ilandaki - tamamen sahsi fikrimdir - ikinci eldeki fiyatlar ve satan bazi arkadaslarin uslubundan dolayı acikcasi ulan alti ustu civata yigini sonra da aliriz diyip kendimi sakinlestiriyodum. Ama hem Mini'den sonra cikip gazlayip hem de surekli olmasa da gunluk kullanilabilecek recete bir aracti benim icin.
Bu surecte 2 tane 118i lci'nin direginden donduk, vardir bi nasip dedik
Yine bi cuma gecesi ne alicaz napariz diye gezinirken telefona gelen yeni ilan bildirimi ile bu arkadasa denk geldik. Fiyat - model - km kistasi benim mantiga uyuyordu.
Kurumsallar ya ctsi saat 10.01'de aradim hemen. Sagolsun telefondaki arkadas da abi cok talep var geceden beri mesaj falan gel bak oyle kararini ver diyince atladik gittik 2 saat.
Gidince de satistaki arkadas sagolsun tanidik cikti, hemen arabayi ayirdik helallestik.
Plakamizi ayirdik ve satisi aldiktan sonra ilk pozu
On balatalar bitikti, bugun onu hallettik. Lastik almamiz lazim, ufak tefek sefkatlik islerimiz var.
Allah kaza bela vermesin saglik versin acelemiz yok, zamanla cozulecek keyifli seyler.
Yeri geldi mi bebek koltugu koyuyoruz, ufak tefek seyler yapariz nasipse ama cok da abartmayiz
Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.