arabada normal yollarda bısey yok ama cukurlarda fılan tıkırtı gelıyor neyden oldugunu anlayamadım neyden kaynaklanıyor olabılır yardımcı olabılıcek warmı arkadaslar?
arabada normal yollarda bısey yok ama cukurlarda fılan tıkırtı gelıyor neyden oldugunu anlayamadım neyden kaynaklanıyor olabılır yardımcı olabılıcek warmı arkadaslar?
Yetkili servise git, gerekli parçaları degiştir geçer, orjinal parçalar ile 6cm yaylı ve en sert amortisorllu 106tıda 45 15 lastik ile hiçbir sorun olmuyor ama
yan sanayi parçalar 10.000km sonra sesleri gene duymaya başlarsın.
goturdum baktırdım degısıcek bı parca yok dedıler hersey yolunda dedı ama o cukurlarda ole tıkırtı gelıo anlayamadım ne degısmesı gerektıgınği
yaw bazen ole sacma seyler cıkıorkı.bızde e34 520 var aynen ole bı ses gelıodu kafayı yedık bulamadık gunlerce.on cam ızgarısında kırık bı yer var ufak bı taş gırmıs ordan.ses yapıomus.hıc bellı olmuor cok ufak bısıde olabılır
ya bnde delırıcem kontrol ettırıyorum hersey tamam arıza acan bı parca yok ama cukurlarda gaz pedalı debrıjayda hıssedıom o tıkırtıyı ama ne oldugunu bulamadık fıkrı olan baska![]()
çok kapsamlı bi durum ama bende de öle bi ses vardı...
kaput menteşeleri arasında boşluk var ben yolda kaputun hafif oyandıgını farkettım...amörtüsör başlarının altına plastık koydurdum sağlı sollu ses kesildi....sadece kaputu kaldır sağa sola bi salla bakalım boşluk varmı yokmu göster yada kaportacına hemen söyler zaten....
bugun bı gosterıcem bakalım dıreksıyon kutusu olabılır cunku ordan sesı hıssedebılıyorumdeneyecem bıradan cıkıp dısarı
arac normal halde dururken dıreksıyonu sagasola yap gıcırtı varsa dıreksıyon kutusu arac cukurda dank dunk ses varsa genelde alt takım aracın basıksa rot roıl salıncak bular saxo ve 106da cok cabuk bozulan parcalar
www.honda-tech.com
buarada pek alakası yok ama benim vti dan da ön takımdan yagmursuz kuru havalarda çok hafif bir logar kapağının üstünden geçsem,direksiyon çevirsem,frene bassam o sırada one dogruda gelirken bir gıcırtı geliyor, ama yağmurlu havalarda bu ses yok oluyor.Nedenir bu?
www.honda-tech.com