merhabalar , fiesta 1.4 68 lik bir oncekı kasa,dizel motordan max. nekadar güç elde edebiliriz , neler yapılabılır chıp ve onun dısında extra olarak sorunsuzca elde edebılıcegımız gucler nelerdır acaba ?![]()
merhabalar , fiesta 1.4 68 lik bir oncekı kasa,dizel motordan max. nekadar güç elde edebiliriz , neler yapılabılır chıp ve onun dısında extra olarak sorunsuzca elde edebılıcegımız gucler nelerdır acaba ?![]()
saolasın, beklıyorum ozaman ...![]()
Orjinal haline göre oldukça seri hale getirebilirsin fakat yinede 1.6 110 luk dizeller gibi gitmiyor,kasa ağır olduğundan dolayı..
Superchips,k&n kutu içi,komple 60mm boru,kat iptali ve orj susturucu ile kullanıyordum,1.6 90 hp dizel fiesta ile hemen hemen aynı gidiyordu..Tabi bu hiç dumansız normal bir stage yazılım ileydi.Daha fazla zorlamadım ben.Zorlayıp yürütenler var kara tren modundaAma uzun vadede sorun çıkaracaktır ister istemez..
edit:tavsiye egzost çaplarına girmemen yönünde,güç aralıkları değişiyor biraz.çip+k&n filtre tamamdır.
Sağolasın abi photoshoot kıvamına gelince yapıcaz bişeyler,seninde mail ulaştı hayırlı olsun inşallah,sevindim![]()
Tesekkur edıyorum vverdıgınız bılgıler ıcın saolun ...
Valla o konuda Dragger yardımcı olurben pek fantaziye girmedim..Yalnız İskender usta orjinali en iyisi olur dedi dizellerde..
ok anladım, tesekkurler ... ıskender usta dıyorsa bı tecrube solems yani dgrudur ...
Fiesta ile ilgili Badboy ne diyorsa onu yap, ihtisas yaptı o konuda
Egsoz konusunda da kat iptali + 60mm borular + magnex ile az da olsa degisti gidis ama degermi masrafa bence degmez
Yani yaptım ama bundan sonra bir dizel alsam ugrasmam![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bızde arastırmadayız su anda arabyı daha almadım ama on bılgı olsun dıye aklımdakı soru ısaretlerını gıdermeye calısıyorum sızın tecrubelerınızden yararlanarak.pekı bısıy sorcam 60mm borular bı guc kaybına yol acıyormu alt devırlerde fln sankı ole bısıler duymustum,tork kaybımı cnszlıkmı tam anımsayamıyorum yalan olmasında ???
Sadece Chiple +25 Hp alınabilir..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Van seklınde alıp, hem tek kapı spor hemde ekonomı mantıgıyle bınmek ıstıyorum![]()
belkıde koltukları söküp rally tarzı bı gorunum kazandırmak st tamponları vs.vs.vs![]()
tabiki..eksoz filtre intercooler 100 hp yi geçersin..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)