nisan ayı itibari ile SHELL 100 OKTAN SATIŞTAN KALDIRILDI. DÜN AKŞAM BENZİNCİYE UĞRADIM VE POMPACI ABİ KALDIRILDI 100 OKTAN DEDİ VE TELEFONLA SHELL DEN BİLGİ ALDIM GERÇEKTEN KALDIRILMIŞ.
nisan ayı itibari ile SHELL 100 OKTAN SATIŞTAN KALDIRILDI. DÜN AKŞAM BENZİNCİYE UĞRADIM VE POMPACI ABİ KALDIRILDI 100 OKTAN DEDİ VE TELEFONLA SHELL DEN BİLGİ ALDIM GERÇEKTEN KALDIRILMIŞ.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Evet bizde dün gece bir hevesle Merter Shell'e gittik kesin vardır diye ama nafile tamamen kaldırıldı artık![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ben o 100 oktanın çok fazla işe yaradığını zannetmiyorum çoğu araba yakamıyo bile 100 oktanı..ben geçen yaz 100 oktan alıyodum ferrariye baktım bi fark yok,artık 97 oktan kullanıyorum.
koray hep kötü haberleri senden alıoruz ha ne gudumsüz adamsın![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
ben zaten kullanmıyordum ama kaldırmaları çok mantıksız geliyor bana
genede birkaç benzincilerinde bulundurmaları lazım.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bir yerde daha var ama sölemem valla o bana epey gider hemde çoğu müşteriye yok çekiolar![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
bizim de apartmanın su deposuna doldurmuştum ben.. hidroforla odama kadar basıyorum.. burdan şaşala doldur, doğru arabaya.. isteyen olursa litresi 3.50.. ciddi alıcılara bişeyler yapılır..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)